Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:22:19 GMT

وزارت جهاد کشاورزی در تعیین قیمت میوه دخالتی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۲۹۲۸۸

وزیر جهاد کشاورزی گفت: دولت دخالتی در افزایش قیمت میوه های سردرختی ندارد و وزارت جهاد کشاورزی هم در زمینه تعیین قیمت میوه دخالت نمی کند.

به گزارش ایرنا، «محمود حجتی» روز شنبه در حاشیه ششمین گردهمایی سراسری کشت محصولات زراعی ٩٨- 1397در جمع خبرنگاران در پاسخ به ایرنا درخصوص اقدامات این وزارتخانه برای کاهش قیمت میوه و گوشت افزود: بحث قیمت گذاری و تنظیم بازار میوه حوزه عملکردی این وزارتخانه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: سرمازدگی که در بهار امسال پدید آمد، موجب شد تا محصولات سردرختی از جمله گردو، گیلاس و هلو که گل‌های بهاره داشتند 11 هزار میلیارد تومان خسارت دیدند و این امر باعث افزایش قیمت این محصولات شد، اما وضعیت درخصوص میوه‌های پائیزی مناسب ارزیابی می شود.

** ارایه نرخ خرید تضمینی گندم به دولت 

وزیرجهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت تعین تکلیف نرخ تضمینی گندم گفت: وظیفه قانونی وزارتخانه این بود که در مرداد ماه قیمت کارشناسی شده گندم را به شورای اقتصاد پیشنهاد دهد و این اقدام صورت گرفته و برای اعلام این نرخ توسط شورای اقتصاد پیگیری می شود.

وی اضافه کرد: تولید کنندگانی که اردیبهشت و خردادماه گندم خود را تحویل داده‌اند، 100 درصد مطالبات را دریافت کرده‌اند، اما به طور متوسط 70 درصد پول گندم کاران پرداخت شده است.

به گفته وی، این هفته نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران پرداخت خواهد شد و تا یک ماه آینده مطالبات این گروه از کشاورزان تسویه می شود.

** بزودی ابلاغ برنامه الگوی کشت 

حجتی گفت: اقلیم کشور اقتضاء می کند تا برنامه الگوی کشت شامل توسعه کشت گلخانه ای، کشت نشائی ، کشاورزی حفاظتی، اجرای سیستم های نوین آبیاری پیاده شود که این مهم تدوین شده و بزودی ابلاغ می شود.

وی تصریح کرد: برنامه الگوی کشت، کشت چغندرقند پاییزه، تولید برنج در همه استان های کشور غیر از دو استان گیلان و مازندران ممنوع است و ذرت دانه‌ای که محصولی تابستانه با تبخیر بالاست به عنوان آب مجازی وارد می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، وزیر جهاد کشاورزی پیش از این گفته بود، در دولت تدبیر و امید بیش از دو میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور به سامانه های نوین آبیاری تجهیز شد و تا پایان امسال در 130 تا 150 هزار هکتار از اراضی دیگر کشور نیز این سامانه ها نصب می شود.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی حداقل 85 درصد از هزینه نصب سامانه های نوین آبیاری بر عهده دولت است اما احتمال دارد این رقم برای سال های آینده به دلیل مشکلات مختلف اقتصادی عملیاتی نشود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

رئیس سازمان جهاد کشاورری استان کردستان از اخذ مجوز و آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد. - اخبار استانها -

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد و اظهار داشت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار مجوز واردات میوه‌های گرمسیری همچون موز، انبه، آناناس، نارگیل و ... صادر شد.

وی با بیان اینکه مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای در بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است، گفت: در سال 1401 حدود 264 هزار تن و در سال گذشته نیز 266 هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: این روند همچنان با توجه به سیاست های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

وی بیان کرد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تامین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه‌جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی بگیریم.

وی اظهار کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان و توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: تجار می‌توانند از روز یکشنبه هفته آینده ضمن اخذ مجوزات لازم، اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان کنند.

انتهای‌ پیام/481/

دیگر خبرها

  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور