Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - مدير امور آب و خاک و مهندسي سازمان جهاد کشاورزي قزوين گفت: 200 هزار هکتار از اراضي استان قابليت اجرا و پياده سازي روش هاي نوين آبياري را دارند.

احمد مستخدمي روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در سال جاري تاکنون سه هزار و 600 هکتار از اراضي کشاورزي استان به سامانه هاي نوين آبياري مجهز شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطر نشان کرد: بر اساس سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي بايد سالانه 6 هزار هکتار از اراضي کشاورزي قزوين به سيستم آبياري نوين تجهيز شوند که اين ميزان براساس مصوبات سفر رياست جمهوري به استان به 10هزار هکتار افزايش پيدا کرده است.
مستخدمي همچنين گفت: تا به امروز حدود 37 هزار هکتاراز مزارع و باغ هاي استان به آبياري نوين مجهز شده اند.
مدير آب و خاک و امور فني مهندسي سازمان جهاد کشاورزي قزوين اظهار کرد: ميانگين سالانه تجهيز سطوح زراعي و باغي استان در سال هاي گذشته چهار هزار و 500 هکتار بوده است اما اميدواريم با رفع موانع و مشکلات پيش رو 10هزار و 500 هکتار مصوبه امسال را پياده و اجرا کنيم.
مستخدمي با اشاره به مشکلات باغداران و کشاورزان در تجهيز مزارع خود به سيستم آبياري نوين، خاطر نشان کرد: افزايش قيمت ادوات سيستم آبياري نوين به علت نوسانات قيمت دلار و همچنين کمبود و احتکار اين ادوات در بازار مصرف کننده از بزرگترين مشکلات در اين حوزه است که اميدواريم با تامين مواد اوليه توسط پتروشيمي ها در اجراي طرح هاي خود سرعت داشته باشيم.
اين مسئول گفت: سازمان جهاد کشاورزي قزوين براي مبارزه با بهره برداري هاي غير مجاز از آب هاي زير زميني و چاه هاي فاقد مجوز با همکاري شرکت آب منطقه اي با اتخاذ سياست عدم ارائه هرگونه تسهيلات و خدمات کشاورزي به متخلفان، آنها را به اجراي سيستم آبياري نوين در منطقه سوق داده است تا بتوانيم از کاهش سفره هاي آبهاي زير زميني و خشکي دشت قزوين جلوگيري کنيم.
6104 *3013
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۳۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند

کشاورزان مازندران با آغاز آئین نشای مکانیزه در ۸ هکتار از اراضی شالیزاری روستای فیروزکلای بخش دشت سر آمل به استقبال کشت زراعی جدید رفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، شامگاه_پنجشنبه سی‌ام فروردین _ اولین نشای مکانیزه مازندران با حضور استاندار مازندران، نماینده مردم آمل در مجلس، سرپرست جهاد کشاورزی مازندران در هشت هکتار از زمین کشاورزی مرحوم اولیایی روستای فیروزکلای بخش دشت سر آمل آغاز شد؛ بابک مؤمنی سرپرست جهادکشاورزی استان مازندران در این مراسم با بیان اینکه ۲۱۵۰۰۰ هکتار از اراضی استان سطح زیرکشت برنج وجود دارد که بیشتر از این امکان قابلیت کشت این محصول امکان نیست، اظهار کرد: با توجه به جذابیت اقتصادی سایر فعالیت‌ها رو به کاهش است.

وی امنیت غذایی در کشور را مهم دانست و گفت: در چهارچوب برنامه‌ها وزارت کشاورزی و در تبیین شورای سیاست‌گذاری نگاه به سمت بهره‌بری و عملکرد است که با دانش محققین و انتقال این دانش همراه است.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران از تشکیل انجمن کشاورزان پیش رو در مازندران اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی شده ۱۰ تا ۱۵ درصد با استفاده از برنامه کود کامل و ریزمغذی‌ها در سیستم آبیاری متناوب و ارتقای عملکرد داشته باشیم که این برنامه قابل تحقق خواهد بود.

مؤمنی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۱ درصد ظرفیت آبندان پر شده است ولی سدها مشکل داریم، خاطرنشان کرد: ۱۷۵۰۰۰ هکتار با بیش از ۸۰ درصد شخم اولیه انجام شده و قریب به ۵۸۰۰۰ هکتار با ۳۰ درصد آماده نشاست.

وی از اولین پروژه پایلوت ملی طرح جامع زیرساخت اراضی کشاورزی در نواحی محله فریدون‌کنار خبر داد و گفت: در کشاورزی بحث بازچرخانی آب و تکمیل طرح زیرساخت در اراضی شالیزار که هم زیرساخت تأمین آب داشته باشد و از دسترس خارج نشود تا ظرف دو هفته آینده آماده افتتاح خواهد شد.

وی ضمن پیش‌بینی توسعه ارقام پرمحصول در امسال خاطرنشان کرد: امسال ۲۷۰۰۰ هکتار به سمت کشت پرمحصول داشتیم که با اتخاذ تدابیری از ۹۰۰۰۰۰ تن برنج سفید به بیش از یک میلیون تن برنج خواهیم رسید.

کد خبر 745869

دیگر خبرها

  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • اجرای شبکه آبیاری تا پایان سال در۶۰ هزارهکتار اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی
  • کاشت گندم در ۱۵۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • ۶۰ هزار هکتار زمین‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی زیرپوشش شبکه آبیاری است
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تداخل ۷هزار و ۶۵۲ هکتار از اراضی استان قزوین
  • ۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز ۳۹۱ هکتار اراضی کشاورزی ساری به سامانه نوین آبیاری