Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع‌ دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به تجربیاتی که از سی‌امین نمایشگاه صنایع دستی به دست آمده، گفت: در نمایشگاه‌های بعدی صنایع دستی روی زیبایی فضای نمایشگاه‌ها، خیلی بیشتر کار خواهیم کرد.

پویا محمودیان در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در خصوص سی‌امین نمایشگاه صنایع دستی که در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، گفت: علی‌رغم تعطیلی ایام عید غدیر که بسیاری از افراد در سفر بودند، اما سی‌امین نمایشگاه صنایع دستی با استقبال خوبی مواجه شد و در پایان صنعتگران به دلیل فروش و سفارش‌هایی که گرفتند با رضایت نسبی نمایشگاه را ترک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمار فروش محصولات صنایع دستی در نمایشگاه امسال تا پایان شهریور اعلام می‌شود، تأکید کرد: آنچه برای ما اهمیت زیادی دارد، سفارش صنایع دستی است چراکه پایداری فروش در حرکت و پویایی این هنر بیش از فروش مقطعی مؤثر است.

معاون صنایع‌ دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اشاره به مهم‌ترین اتفاقات این دوره نمایشگاه تشریح کرد: ارائه سومین مدل خانه ایرانی، ارائه بسته‌بندی کالاهای خریداری شده از سوی 36 غرفه‌ با هدف تشویق بازدیدکنندگان به استفاده از صنایع دستی، نمایش توانمندی‌های شهرهای جهانی و ملی در فضایی متفاوت، تولید زنده صنایع دستی در قالب کارگاه‌ها، اختصاص فضایی برای یادگیری صنایع‌دستی از سوی کودکان با هدف آشنایی کودکان با هنر این سرزمین، بازدید توریست‌ها از نمایشگاه، طولانی شدن ساعت‌های بازدید، وجود سایت‌های تجارت الکترونیک و انجمن صادرکنندگان و ذی‌نفعان این حوزه که طی هفت روز فضایی برای آشنایی و تبادل تجربه پیدا کردند، از ویژگی‌های این نمایشگاه بودند.

وی شکل ظاهری سالن‌ها را از دیگر تفاوت‌های این دوره نمایشگاه معرفی کرد و افزود: ما با ارائه یارانه سعی کردیم شکل ظاهری سالن‌ها را زیباتر کنیم، به طوری که در شأن هنرهای سنتی باشند. در نمایشگاه‌های بعدی روی زیبایی فضای نمایشگاه خیلی بیشتر کار خواهیم کرد.

محمودیان همچنین اظهار کرد: در خانه ایرانی و ورود به اسباب‌بازی‌های ایرانی امسال مفهومی را در نمایشگاه اجرایی کردیم که خانواده ایرانی بود. در این دوره نمایشگاه صنایع دستی حضور مادر و پدری که به خراطی مشغول بودند در کنار فرزندی به نام پارسا با هفت سال که خراطی می‌کرد با استقابل خوبی روبه‌رو شد، بنابراین روی مفهوم خانواده ایرانی هم متمرکز شدیم.

وی در خصوص اولین خانه بوم‌گردی در نمایشگاه صنایع دستی بیان کرد: ما امروزه روی ارتباط بوم‌گردی و صنایع دستی چه در چیدمان بوم‌گردی‌ها و چه در شبکه‌ها و فروشگاه‌های محلی که می‌تواند صنایع‌دستی محلی را عرضه کند، کار می‌کنیم و به همین دلیل هم بر این بخش در نمایشگاه صنایع دستی تأکید ویژه‌ای داشتیم.

معاون صنایع‌ دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خصوص راه‌یابی به حوزه اسباب‌بازی‌های محلی و ایرانی گفت: امسال برای اولین بار یک غرفه به صورت مشخص به اسباب‌بازی‌های محلی اختصاص پیدا کرده بود و سه غرفه دیگر در طول نمایشگاه اسباب‌بازی‌ها در حوزه صنایع دستی عرضه کردند. این رویداد امسال به خانه ایرانی هم راه یافت و عروسک‌ها در خانه ایرانی جای گرفتند. حتی در یک غرفه روی شیرینی و بیسکویت‌ها نقوش صنایع‌ دستی به شکل تبلیغاتی طراحی شد. این طرح باعث شد تا ما به فکر طراحی صنایع دستی روی خوراکی‌ها بیفتیم و اجرای آن را برای دوره بعد نمایشگاه در نظر بگیریم.

وی درباره طول دوره برپایی نمایشگاه صنایع دستی در دوره‌های بعد تصریح کرد: ما مدت زمان برگزاری نمایشگاه را مصوّب کرده‌ایم و نمایشگاه صنایع دستی در شهریور را به صورت هفت روزه برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام/4072/4031/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

به گزارش خبرنگار مهر، هادی شاه‌وردی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: توانمندی در صادرات، تنوع و کیفیت بالای این گوهر خدادادی سبب شد تا سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استان به عنوان یکی از ۳ رشته زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت) معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: تاکنون پنج نشان جغرافیایی فلورین طبس، عقیق فردوس، عقیق شجر زیرکوه، عقیق پاییزه سه قلعه و کارنت نهبندان در حوزه گوهرسنگ خراسان جنوبی به ثبت رسیده است.

وی ضمن بیان اینکه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با سه محور برنامه‌ریزی شده در حوزه سرمایه‌گذاری، محصولات صادراتی و زنجیره ارزش حضور پیدا کرده گفت: صنعتگران صنایع‌دستی استان در این نمایشگاه، محصولات صنایع‌دستی در رشته‌های نساجی سنتی، سنگ‌های قیمتی، چرم، گلیم و رودوزی‌های سنتی به عنوان رشته‌هایی که توانمندی صادراتی دارند در سالن‌های c۲۵ و E ۲۵ و سالن ۴۱ عرضه و معرفی می‌کنند.

شاه‌وردی بیان کرد: معرفی جاذبه‌های گردشگری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان نیز در قالب اطلس سرمایه‌گذاری استان به منظور انعقاد تفاهم‌نامه و قراردادهای تجاری سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در این اکسپو انجام شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: نشست‌های چهره به چهره صنعتگران با تجار و سرمایه‌گذاران بین‌المللی و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در صادرات، نشست‌های دو جانبه بین بخش خصوصی خراسان جنوبی و دیگر استان‌ها و … از جمله برنامه‌ها و اهداف این نمایشگاه است.

وی بیان کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است و در شش گروه کالایی از صنایع‌دستی، گردشگری، محصولات کشاورزی، شرکت‌های داخلی شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش دستباف، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی مهندسی و گروه پتروشیمی برپا شده است.

کد خبر 6091850

دیگر خبرها

  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • نمایشگاهی از صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد