Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان- رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور گفت: تولید غده عاری از ویروس ارقام مختلف سیب‌زمینی یکی از دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی است که کشور را از واردات بذر سیب ‌زمینی بی‌نیاز کرد.

به گزارش قدس آنلاین، نیره‌ اعظم خوش‌خلق سیما رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور  در مراسم تودیع و معارفه سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور در رشت گفت: پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از سال ۷۲ در شهر کرج افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور با بیان اینکه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور در سال ۸۲ به بهره‌برداری رسید عنوان داشت: هزینه افتتاح این پژوهشکده ۳ میلیارد تومان بود.

خوش‌خلق سیما با اعلام اینکه پژوهکشده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور دارای ۳ آزمایشگاه بزرگ است خاطرنشان کرد: امیدواریم این آزمایشگاه به دست جوانان نخبه سپرده شود.

وی انجام پژوهش در حوزه مقابله با چالش‌های بخش کشاورزی، تلاش برای ارتقاء امنیت غذایی جامعه و تولید دانش به منظور ثروت آفرینی را بخشی از اهداف کاری پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور دانست و گفت: این پژوهشکده موظف است تا نقش موثری را در صادرات ۳ درصدی ناخالصی کشور ایفا کند.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور با تاکید بر لزوم استفاده از نیروهای جوان و کارآمد تصریح کرد: امروز باید تلاش کنیم تا به اعتبارات دولت وابسته نباشیم و با استفاده از توان علمی اعتبارات مورد نیاز را تامین کنیم.

خوش‌خلق سیما تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان را بخشی از فعالیت‌های پژوهشکده کشاورزی کشور دانست و اعلام کرد: ایجاد انضباط مالی و شفاف‌سازی اقدامات باید در دستور کار مسئولان این پژوهشکده تحقیقاتی باشد.

وی حفظ محیط‌زیست، حفظ ذخایر طبیعی و افزایش سلامت غذایی را بخشی از اهداف کاری پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور دانست و ابراز داشت: تولید فراورده‌های باارزش از ریزجلبک‌ها یکی از پروژه‌هایی است که در حال حاضر در حال اجرا است.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور با اعلام اینکه پروژه‌های تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور باید خروجی مطلوب و باارزشی داشته باشد تصریح کرد: امروز باید تلاش کنیم تا جایگاه بین‌المللی مناسبی را در حوزه پژوهش کسب کنیم.

خوش‌خلق سیما با تاکید بر لزوم بهره‌مندی از توان بخش خصوصی در راستای اجرای طرح‌های پژوهشی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا خروجی پروژه‌های پژوهشی ما به تولید ختم شود.

وی با تاکید بر لزوم سهیم بودن حوزه بیوتکنولوژی در زمینه تولید ناخالصی کشور تصریح کرد: تولید غده عاری از ویروس ارقام مختلف سیب‌زمینی یکی از دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی است که کشور را از واردات بذر سیب ‌زمینی بی‌نیاز کرد.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کشور با اعلام اینکه بذر پنبه تراریخته وارد کشور شده است که به دنبال کسب مجوز برای توزیع آن هستیم گفت: این بذر تنها یکبار سمپاشی می‌شود و بازدهی محصول آن بیشتر است که سبب افزایش درآمد کشاورزان می‌شود.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس

بر اساس آخرین آمار دریافتی تعدادکل مذاکرات تجاری و غیرتجاری در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، سه رقمی شد و از یک صد مذاکره گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2024) در حالی آغاز به کار کرد که غرفه استان فارس همچنان پر رونق میزبان مسئولان ارشد کشور و همچنین سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بود. بر اساس آخرین آمار دریافتی تا بعدازظهر دیروز، 10 اردیبهشت‌ماه تعداد کل مذاکرات تجاری و غیرتجاری در غرفه استان فارس سه رقمی شد و از یکصد مذاکره گذشت.

ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس در بخش‌های مختلف به شکلی است که چشم هر بیننده و مراجعه کننده‌ای را به خود جلب می‌کند.

«میثم لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی کشور»، «محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی»، «حسن‌نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی»، «عباسی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال وزارت کشور»، «فولادگر، معاون کسب و کار وزیر صمت»، «علیخانی رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور»، «رئیس میزصادرات سازمان توسعه و تجارت ایران»، «دبیر دوم سفارت سنگال»، استاندار بوشهر، تعدادی از معاونان استانداری‌های بوشهر، سمنان و قزوین به همراه مدیران برخی از شرکت‌های بزرگ تأمین مالی کشور و یک هیئت مذاکره کننده بزرگ روسی از نزدیک با توانمندی‌های استان فارس آشنا شدند.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2024) ابتدای هفته جاری با حضور فارس و 30 استان دیگر کشور در محل نمایشگاه‌های بین اللملی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه در حالی بعد از ظهر امروز به کار خود پایان می‌دهد که تا بعدازظهر دیروز در این رویداد 20 محصول جدید استان فارس در حوزه فرایند‌ها و تولیدات رونمایی و چندین تفاهم‌نامه همکاری و سرمایه‌گذاری با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی منعقد شده است.

هدف از برگزاری این نمایشگاه 5 روزه فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، فرش و صنایع دستی، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات آرایشی، بهداشتی، صنعت ساختمان، خدمات فنی مهندسی و پتروشیمی اعلام شده است.

استان فارس نیز با تأکید بر معرفی زنجیره‌های ارزش در زمینه‌های فولاد و گیاهان دارویی مشارکت جدی در این رویداد مهم اقتصادی را در دستور کار قرار داده‌ است.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود