Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برگزاری انتخابات منطقه‌ای در روسیه که انتظار می‌رود کاندیداهای وفادار به کرملین پیروز آن باشند. حامیان الکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون این کشور که در زندان به سر می‌برد در اعتراض به افزایش سن بازنشستگی به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، در انتخابات امروز در روسیه انتخابات مربوط به تعیین شهرداری مسکو بیش از همه اهمیت دارد در حالی که کاندیداهای سرشناس مخالف دولت، عمدتا به نفع شهردار فعلی مسکو یعنی سرگئی سابیانین از انتخابات کنار گذاشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این انتخابات نیز همچون انتخابات ریاست جمهوری مارس گذشته در روسیه که ولادیمیر پوتین برنده آن بود، تمرکز صرف بر جذب رای‌دهندگان برای شرکت در انتخابات است.

مقام‌های مسکو اقدام به برگزاری چند فستیوال و نمایشگاه موادغذایی در حوزه‌های رای‌گیری به منظور تحریک به مشارکت بیشتر مردم در انتخابات و همچنین تقویت مشروعیت سابیانین به عنوان شهردار مسکو برای یک دور دیگر کرده‌اند.

با این حال آلکسی ناوالنی، رهبر مخالفان دولت روسیه که مشغول گذراندن مجازات حبس یک ماهه در ارتباط با یک اعتراضات غیرقانونی قبلی است، تلاش کرده تا با فراخوان دادن برای تظاهرات علیه اصلاحات بازنشستگی این برنامه را به هم بزند.

تیم وابسته به ناوالنی در شبکه‌های اجتماعی بیانیه‌ای منتشر کرده و نوشتند: پوتین و دولتش ۱۸ سال است که از بودجه کشور دزدیده و این پول را در پروژه‌های بی‌معنا تلف کرده‌اند. حالا ظاهرا پول بودجه تمام شده و مجبور به دزدیدن از جیب بازنشسته‌ها هستند تا اموراتشان را بگذرانند.

رسانه‌های روسیه گزارش کردند که در آستانه این تظاهرات ده‌ها تن از حامیان مخالفان و سازمان دهندگان اعتراضات از سوی پلیس بازداشت شده‌اند.

مقام‌ها گفته‌اند که مجوزی برای تظاهرات صادر نکرده‌اند و معنی این حرف این است که شرکت کنندگان در این تظاهرات با خطر دستگیر شدن روبرو هستند.

روس‌ها در چندین منطقه این کشور امروز  برای تعیین فرمانداران، قانونگذاران محلی و مقام‌های دیگر در انتخابات شرکت می‌کنند.

در مسکو نیز انتظار می‌رود که سابیانین دوباره شهردار شود و در انتخابات حدود ۷۰ درصد آرا را به دست آورد در حالی که میزان حضور رای‌دهندگان در آن ۳۰ تا ۴۰ درصد برآورد می‌شود.

در انتخابات قبلی در پنج سال پیش ناوالنی کاندیدا بود و تقریبا سابیانین را مجبور به رقابت با او در دور دوم کرد.

این بار اما سابیانین با یکسری کاندیداهای سطح پایین از حزب کمونیستم، حزب ملی‌گرای LDPR و دو گروه دیگر رقابت می‌کند. در حالی که قوانین جدید مخالفان سرشناس تر را از حضور در این انتخابات منع کردند.

حامیان ناوالنی در بیش از 80 شهر این کشور از جمله مسکو و سن پترزبورگ به خیابان‌ها آمدند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین

به گزارش قدس آنلاین، درجریان نشستی با فرماندهان ارتش نظامی روسیه درمورد جنگ اوکراین، «والری گراسیموف» (Valery Gerasimov) مسئول عملیات این جنگ، گزارشی به سرگئی شویگو ارائه کرد.

وزیر دفاع روسیه نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد: به منظور حفظ سرعت مورد نیاز ( در عملیات) تهاجمی، لازم است تا حجم و کیفیت تسلیحات و تجهیزات نظامی ارائه شده به نیروها افزایش یابد.

روسیه تاکنون یک پنجم از خاک اوکراین را تحت کنترل خود دارد و طی هفته های اخیر پیشرفت هایی در مناطق شرق اوکراین داشته است.

گفتنی است؛ درحالی وزارت دفاع روسیه از صدور دستور افزایش تسلیحات نظامی به جبهه های جنگ با اوکراین خبر می دهد که طی هفته های اخیر کنگره و کاخ سفید بسته کمک های نظامی ۶۱ میلیارد دلاری به کی یف را تصویب کرده و پنتاگون نیز از کمک جداگانه ۶ میلیارد دلاری دیگر به اوکراین خبر می دهد.

ر ئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • زنیت قهرمان لیگ برتر والیبال روسیه شد
  • حمله پهپادی اوکراین به مناطقی در روسیه
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه