Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) امروز، 18 شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز كه به میزبانی خبرگزاری ایكنا برگزار شد، ضمن قدردانی از همكاری‌های جهاد دانشگاهی و این خبرگزاری گفت: مؤسسه بیت‌الاحزان در سال 75 فعالیت خودش را از دهستان خیر روستای ماه فرخان استهبان آغاز كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بیت‌الاحزان فعالیت خود را در ابتدا با كمترین امكانات معنوی و مالی آغاز كرد اما با همت خیران به مرور این امكانات فراهم شد و حافظان قرآن و اساتید قرآنی تربیت شدند و شعب این مؤسسه از سال 86 به نقاط مختلف كشور گسترش پیدا كرد.

فعالیت 192 مركز روزانه و شبانه‌روزی در بیت‌الاحزان
شاهسونی با بیان اینكه این مؤسسه هم‌اكنون دارای 180 شعبه و 12 مركز شبانه‌روزی حفظ تخصصی قرآن در نقاط مختلف كشور است، از فعالیت حدود 192 مركز روزانه و شبانه‌روزی این مؤسسه نیز خبر داد و گفت: حدود یكصد مهد قرآن نیز در دل این شعب‌ روزانه بیت‌الاحزان فعالیت می‌كنند.

آموزش سالانه 30 هزار قرآن‌آموز در شعب بیت‌الاحزان
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور با تصریح اینكه سالانه قریب 30 هزار قرآ‌ن‌آموز در بیت‌الاحزان آموزش می‌بینند، گفت: مؤسسه بیت‌الاحزان در زمینه‌های عمرانی توفیقات خوبی داشته است بیش از 70 ساختمان در نقاط مختلف كشور برای فعالیت‌های قرآنی بنا كرده است و در برخی از استان‌های امروزه به عنوان مؤسسه پیش رو در حفظ قرآن كشور شناخته می‌شود.
وی به برگزاری جشنواره تجلیل از حافظان كل قرآن كریم این مؤسسه اشاره كرد و گفت: بزرگترین جشنواره تجلیل از حافظان كل قرآن كریم كشور هر ساله به‌همت این مؤسسه برگزار می‌شود كه امسال هفدهمین دوره آن را برگزار كرده و در آن از 260 حافظ كل قرآن كریم تجلیل خواهیم كرد.

لزوم توجه خیران و مسئولان به جشنواره ملی «جبرئیل امین»
شاهسونی با یادآوری اینكه این جشنواره از امسال به نام «جبرئیل امین» نامگذاری شده است، گفت: حضرت جبرئیل با وجودی كه واسطه نزول قرآن كریم بوده است اما در هیچ برنامه قرآنی نامی از آن‌ برده نشده بود به همین دلیل نام این جشنواره به نام جبرئیل امین انتخاب شد و امیدواریم كه این جشنواره به ثبت ملی هم برسد و بیشتر مورد توجه خیران و مسئولان قرار گیرد.
وی بیان كرد: با احتساب 260 حافظ كل قرآن كه امسال فارغ‌التحفیظ شدند تعداد حافظان كل قرآن تربیت شده توسط این مؤسسه به یك هزار و 910 نفر رسیده است و تاكنون قریب 60 هزار حافظ اجزای مختلف قرآن توسط این مؤسسه تربیت شده‌اند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشكل‌های قرآنی فارس اظهار كرد:‌ امسال ركورد بیشترین تعداد حافظان كل قرآن كریم را طی 16 دوره برگزاری این جشنواره را ثبت كردیم و طی سال‌های گذشته این رقم 240 نفر بود اما امسال 260 نفر هستند كه از این تعداد 110 حفاظ آقا و 150 نفر را حفاظ بانو تشكیل می‌دهند.
وی با تصریح اینكه حفاظ آقا در مراكز شبانه‌روزی حفظ تخصصی قرآن و حفاظ بانو در مراكز روزانه حفظ قرآن تربیت شده‌اند، گفت:‌ حفظ قرآن همراه با آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن همراه بوده است و بسیاری از این افراد تحصیل‌كنندگان دانشگاهی هستند و 14 نفر از آنان بانوان و آقایانی هستند كه سال گذشته از عراق به ایران آمدند و طی یكسال موفق به حفظ كل قرآن شدند.

آموزش 36 قرآن‌آموز عراقی در سال جاری در مراكز شبانه‌روزی بیت‌الاحزان
شاهسونی گفت: امسال نیز 36 نفر از كشور عراق در مراكز شبانه‌روزی حفظ تخصصی یكساله قرآن كریم مشغول به حفظ قرآن كریم هستند و در سال آینده فارغ‌التحفیظ خواهند شد.
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور اظهار كرد: بیشترین آمار حافظان تربیت شده از استان فارس و استان‌های دیگر نظیر خوزستان، خراسان رضوی و قم در رده‌های بعدی قرار دارند و در میان شهرستان‌های فارس نیز شهرستان استهبان نیز بیشترین حافظان قرآن را تربیت كرده است.
شاهسونی با بیان اینكه مراسم فردا با حضور لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد، گفت: همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه كشور و فقهی‌زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار فارس و جمعی از مسئولان ارشد استانی میهمانان ویژه این مراسم خواهند بود و در آن علاوه بر سخنرانی اين افراد، برنامه‌های مختلف اجرای حافظان قرآن اجرا خواهد شد.

اجرای طرح ملی رحله در حرم امامین عسكریین
مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در ادامه به اجرای موفق طرح ملی «رحله» توسط این مؤسسه نیز اشاره كرد و گفت: در سال جاری 2 هزار نفر در این طرح شركت كردند و امسال این طرح برای نخستین بار در حرم امامین عسكریین در تابستان امسال اجرا شد كه تا پایان شهریورماه پایان خواهد یافت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فعاليت هاي قرآني مؤسسه بيت الاحزان حضرت زهرا جبرئيل امين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۹۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان