Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز ارجمند، پویا سرایی و یلدا عباسی به‌عنوان نوازنده سازهای دف، نی، سنتور و دوتار خراسان و نیلوفر پارسا هنرپیشه سینما و تلویزیون با دکلمه غزلی از حافظ با گروه آلمانی شیلر در جدیدترین آلبوم این گروه همکاری کردند که ضبط کارها هفته گذشته در استودیو شهر صدای پارسیان انجام شد.

مصطفی کبیری تهیه‌کننده و نماینده گروه شیلر در ایران ضمن اعلام این خبر گفت: «کریستوفر فون دیلن سرپرست گروه آلمانی شیلر که برای ضبط جدیدترین آلبوم گروهش به ایران سفر کرده، هفته گذشته پس از ضبط آواز حجت اشرف زاده روی یکی از کارهای آلبوم، به ضبط سازهای ایرانی برای چند اثر خود با حضور نوازندگان مطرح و همچنین دکلمه‌ای از شعر حافظ با صدای نیلوفر پارسا پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ساز های سنتی ایرانی در تازه ترین کنسرت گروه شیلر 

کبیری گفت: «فون دیلن در دومین حضورش در ایران برای برگزاری کنسرت با هماهنگی تیم اجرایی، از موزه موسیقی بازدید کرد و در این دیدار با نوازندگی پیروز ارجمند با سازهای نی، دف آشنا شد و از همان زمان تصمیم به بهره‌گیری از سازهای ایرانی در آلبومش گرفت. از طرفی سرپرست گروه مطرح شیلر، با آشنایی با سازهای دیگر تصمیم به استفاده از دو ساز سنتور و دوتار خراسان نیز روی کارهایش گرفت.»

فون دیلن مبهوت دو ساز سنتور و دوتار خراسان شد

بازیگران و خوانندگان ایرانی در گروه شیلر

او درباره جزئیات این همکاری گفت: «ارجمند، سرایی و عباسی هرکدام در یک قطعه با این گروه به‌عنوان نوازنده همکاری کردند و نکته قابل‌توجه این همکاری ضبط ساز سنتور در قطعه «برلین تهران» بود که پیش از این مخاطبان این قطعه را برای نخستین بار و بدون هیچ ساز ایرانی در کنسرت آذرماه گروه شیلر در تهران شنیده بودند. همچنین یلدا عباسی نوازنده دوتار و خواننده مقامی علاوه بر نوازندگی، یکی از مقام‌های کردی را روی کاری با عنوان «love» برای این آلبوم خوانده است و نیلوفر پارسا، غزلی از حافظ را دکلمه کرد تا بر اساس خوانش وی، آهنگسازی این کار در آلمان توسط فون دیلن انجام شود و این نخستین حضور جدی پارسا در عرصه موسیقی محسوب می‌شود.»

انتشار بین المللی آلبوم شیلر با رنگ و بوی ایرانی 

ضبط آواز، دکلمه و سازهای ایرانی برای آلبوم گروه شیلر، با حضور کریستوفر فون دیلن در استودیو شهر صدای پارسیان به مدیریت آیدین الفت و با همکاری امید نیک‌بین (صدابردار) و امیر والی (کمک صدابردار) با هماهنگی مصطفی کبیری انجام شد./موسیقی ما

حجت اشرف زاده، پیروز ارجمند، پویا سرایی، یلدا عباسی و نیلوفر پارسا حضورشان در آلبوم جدید گروه بین‌المللی شیلر قطعی شده و این آلبوم ظرف چند ماه آینده در سطح بین‌المللی منتشر خواهد شد./موسیقی ما

بیشتر بخوانید

حجت اشرف زاده در آلبوم گروه شیلر می خواند/سورپرایز جدید گروه شیلر در راه است

گروه شیلر دوباره در ایران کنسرت می دهد

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه اطلاعات ساخت و سازها به کارگروه ساماندهی
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • (تصاویر) پریناز ایزدیار همزداش را پیدا کرد؛ شباهت عجیب دو بازیگر زن ایرانی و ترکی!
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت)
  • «س.ق» زن بازیگر ایرانی است که تتلو در اعترافاتش از او نام برد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت)
  • آوای ۵۰۰۰ ساله در لرستان به روایت تسنیم از خنیاگران سرنا
  • فال حافظ امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • آوای خوش باران در بروجرد پیچید + فیلم
  • تیپ خاص بازیگران زن ایرانی در گشت‌وگذار چین