Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > صنعت - فارس نوشت: قیمت خودرو در بازار تهران نسبت به روز گذشته ۲۰ تا ۳۰ میلیون ریال نوسان داشت، طوری که برخی خودروها در این بازار در این حدود افزایش و برخی کاهش قیمت داشتند.

بر اساس جدول قیمت خودروهای داخلی در بازار تهران، پراید ۱۱۱ امروز در بازار تهران بدون تغییر قیمت ۳۸۰ میلیون  ریال معامله شد و پراید۱۳۱ با افزایش ده میلیون ریالی به قیمت ۳۶۰ ریال معامله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژو پارس هم با کاهش قیمت ۱۵  میلیون ریالی از ۶۹۵ میلیون ریال  به قیمت ۶۸۰ میلیون ریال رسید و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ با کاهش قیمت ۲۵ میلیون ریالی از ۷۴۰ میلیون ریال به ۷۱۵ میلیون ریال رسید، اما سمند LX با ۲۵ میلیون ریال افزایش قیمت از ۵۴۵ میلیون ریال به ۵۷۰ میلیون ریال رسید.

 

قیمت برخی از خودروهای تولید داخلی ۱۳۹۷.۰۶.۱۸

ردیف

نوع خودرو

قیمت کارخانه (ریال)

قیمت بازار (ریال)

۱

پراید ۱۱۱

۲۲۴.۹۲۰.۰۰۰

۳۸۰.۰۰۰.۰۰۰

۲

پراید ۱۳۱

۲۲۷.۹۰۰.۰۰۰

۳۶۰.۰۰۰.۰۰۰

۳

تیبا صندوقدار

۲۷۵.۷۰۰.۰۰۰

۴۱۰.۰۰۰.۰۰۰

۴

سراتو با آپشن

۱.۱۳۰.۶۲۰.۰۰۰

۲.۱۱۰.۰۰۰.۰۰۰

۵

سمند LX

۳۳۵.۳۵۴.۰۰۰

۵۷۰.۰۰۰.۰۰۰

۶

سمند EF7

۳۴۳.۳۸۲.۰۰۰

۵۷۵.۰۰۰.۰۰۰

۷

پژو ۲۰۰۸

۱.۱۴۹.۹۴۰.۰۰۰

۲.۲۷۰.۰۰۰.۰۰۰

۸

پژو GLX405

۳۲۹.۴۴۶.۰۰۰

۵۳۰.۰۰۰.۰۰۰

۹

پژو پارس

۴۰۷.۷۴۰.۰۰۰

۶۸۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۰

۲۰۷ دنده

۴۷۱.۲۸۳.۰۰۰

۹۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۱

۲۰۶ تیپ ۲

۳۶۲.۸۶۰.۰۰۰

۶۳۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۲

۲۰۶ تیپ ۵

۴۱۹.۴۲۰.۰۰۰

۷۱۵.۰۰۰.۰۰۰

۱۳

رنو ساندرو دنده

۴۸۹.۵۶۰.۰۰۰

۹۵۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۴

اچ‌سی‌کراس

۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰

۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۵

ساینا اتوماتیک

۴۲۱.۲۰۰.۰۰۰

۵۷۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۶

هایما S7

۱.۰۴۳.۱۳۰.۰۰۰

۲.۰۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۷

هایما S5

۹۸۶.۴۰۰.۰۰۰

۱.۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۸

دنا پلاس

۵۳۲.۶۸۰.۰۰۰

۱.۰۶۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۹

چانگان

۷۴۹.۵۲۰.۰۰۰

۱.۳۸۰.۰۰۰.۰۰۰

۲۰

تندر پلاس دنده

۴۶۰.۶۹۹.۰۰۰

۹۱۰.۰۰۰.۰۰۰

 

 

23231

 

 

کلید واژه‌ها : بازار خودرو - ایران خودرو - خودروسازان - خودرو -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار خودرو ایران خودرو خودروسازان خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد

در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اواخر فروردین ماه امسال ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداد که براساس آن
قیمت پژوپارس با دریافت مجوز 445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است و متقاضیان می بایست برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.
 
البته با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.
نکته مهم اینجاست وزیر صنعت در واکنش به تغییر قیمت خودرو اعلام کرده است در مورد قیمت پژو پارس شورای رقابت مسئول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.
این در حالی که براساس مصوبه 54٣ شورای رقابت مبنای تنظیم قیمت خودرو، بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، مصوب هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها است که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و به وزارت صمت اعلام می‌شود.
 طبق این مصوبه تولیدکنندگان خودرو مستندات و صورت‌های مالی خود در هزینه‌های تولید را به سازمان حمایت ارائه خواهند کرد و این سازمان نیز بر اساس صورت‌های مالی دریافت شده، درخواست خودروسازان مبنی بر به روزرسانی قیمت محصولات را به دلیل تغییرات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و قیمت نهاده‌های تولید، را مورد بررسی قرار داده و در نهایت طبق چارچوب مصوبات شورای رقابت، به خودروساز اجازه افزایش قیمت محصول خود را خواهد داد.

البته توکلی سخنگوی مرکزی ملی رقابت هم در این رابطه گفته است: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • هزینه نگهداری از پرخرج‌ترین خودروهای آمریکایی در حد خودروهای داخلی است!
  • ساینا، کوئیک،دنا پلاس و تارا اتوماتیک ارزان شدند؛ قیمت خودروهای مونتاژی چقدر پایین آمد؟ | جدول قیمت ها
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد