Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به اولویت شهرستان‌ها در احداث فاضلاب و تصفیه‌خانه‌ها گفت: شرکت شهرک‌ها باید آب تصفیه شده را از آبفا خریداری و در صنعت از آن استفاده کند و آبفا نیز با درآمد حاصل از آن شبکه آب و فاضلاب استان را توسعه بخشد. ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۴ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمدحسین مقیمی امروز در همایش تبیین وضعیت آب و فاضلاب شهرهای استان تهران که با حضور جمعی از مدیران استان تهران برگزار شد، با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی ایران و قرارگیری در یک موقعیت جغرافیایی نیمه خشک اظهار داشت: میزان بارندگی در کشور ما حدود 280 میلی‌متر است و با وجود سیلاب‌خیز بودن در برخی از مناطق که با سیلاب‌های شدید تا حدود 1200 تا 1400 میلی‌متر نیز مواجه هستیم بیشتر مناطق کشور در وضعیت خشکسالی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در کشور ما 90 تا 92 درصد از آب در بخش کشاورزی، 4 درصد در بخش صنعت و 4 تا 6 درصد در بخش شرب استفاده می‌شود، در حالی که در استان تهران این میزان تا حدودی متفاوت است و 35 درصد آب در مصارف خانگی، 7 تا 8 درصد در مصرف صنعت و مابقی در بخش کشاورزی است.

استاندار تهران با اشاره به ویژگی مهم استان تهران در استفاده از پساب فاضلاب افزود: در شهرهای کشور از پساب آب فاضلاب آنچنان که در تهران استفاده می‌شود، بهره‌برداری نمی‌شود، تصفیه‌خانه‌ها فعالیت چندانی ندارند اما در تهران از سال‌‌های گذشته از پساب فاضلاب‌ها در بخش کشاورزی استفاده می‌شده است.

مقیمی با اشاره به مشارکت سرمایه‌گذاران برای بهره‌وری هر چه بیشتر از فاضلاب ادامه داد: در شهر تهران در سال گذشته 63 درصد فاضلاب تصفیه می‌شد و سرمایه‌گذاری‌های خوبی صورت گرفت؛ اما در شهرستان‌های استان نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری وجود دارد.

وی با بیان اینکه مصرف روزانه آب در کشور ما به ازای هر فرد  100 میلی‌لیتر بیشتر از میانگین جهانی است تصریح کرد: در مصرف آب در جایی که بالغ بر 36 درصد آب به مصرف خانگی می‌رسد هرگونه اسراف و صرفه‌جویی آثار خود را به همراه دارد که نخستین موضوع متعادل‌سازی مصرف آب است.

استاندار تهران گفت: در موضوع فاضلاب باید به سمت توسعه تصفیه‌خانه‌های فاضلاب و برگرداندن آن به سمت سفره‌های زیرزمینی باشیم و مابقی را در صنعت و کشاورزی بهره گیریم که به دلیل تصفیه بودن آب همه نوع کشاورزی و کشتی را می‌توان انجام داد.

مقیمی در پایان خطاب به فرمانداران و رؤسای شهرستان‌ها خاطرنشان کرد: در زمان تصمیم‌گیری برای توزیع اعتبار طرح‌های مربوط به احداث فاضلاب و تصفیه‌خانه‌ها را در اولویت‌های خود قرار دهند و در شهرها هم باید موضوع صنعت به آب پساب گره زده شود یعنی شرکت شهرک‌های صنعتی باید آب تصفیه شده را خریداری و در صنعت از آن استفاده کند و آبفا نیز با درآمد حاصل از آن شبکه آب و فاضلاب استان را توسعه بخشد.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۴۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ۲ شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌‌زاده ظهر امروز در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد