Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- بهداد سلیمی در اولین حضور تلویزیونی خود پس از خداحافظی از ورزش قهرمانی، درباره تجهیزات ورزشی، شرایط استخدامی و دستمزد، وضعیت مربیان ایرانی، حضور ورزشکاران در سیاست و آینده کاری خود سخن گفت.

سیدعلی ضیاء یکشنبه در برنامه «فرمول یک» میزبان بهداد سلیمی بود که موفق به دریافت مدال طلا در رشته وزنه برداری در مسابقات جاکارتا شد و سپس از ورزش قهرمانی خداحافظی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که پس از مسابقات برای اولین بار در یک برنامه حاضر می شد، در پاسخ به اینکه آیا به خاطر ظهور یک قهرمان جدید و تن ندادن به مدال نقره، از ورزش قهرمانی دست می کشد، تاکید کرد: ورزشکار جدیدی آمده و قهرمان بزرگی است اما دلیل خداحافظی من او نبود. واقعا دیگر زانویم اجازه نمی دهد که ادامه بدهم.

*من به ورزش آمدم و رفتم اما احسان حدادی هنوز هست!
این ورزشکار درباره دوستی با احسان حدادی نیز گفت: من دوم دبیرستان بودم و دو سه سال بود وزنه برداری را شروع کرده بودم. آن زمان مربی داشتم که او یک بار به من گفت با احسان حدادی رفیق است. من هم به او اصرار کردم که تماس بگیرد تا با احسان صحبت کنم. مربی ام پذیرفت و با حدادی حرف زدم و به او ابراز علاقه کردم. آخر هم من به ورزش آمدم و از آن *خداحافظی کردم اما حدادی هنوز در ورزش است!
سلیمی درباره تجهیزات تصریح کرد: امکانات ما اصلا خوب نبود و علی رغم تلاش فدراسیون به خاطر مشکلات ارزی نتوانستیم تجهیزات خوبی داشته باشیم. ما با تجهیزاتی کار می کردیم که برای 18 سال پیش بود و استاندارد نبود. یکی دو سال دیگر اصلا این تجهیزات قابل استفاده نیست.
*آگاهی و اطلاعاتی برای ورود به سیاست ندارم
وی درباره ورود به سیاست با پایان دوران قهرمانی، تاکید کرد: اینکه بخواهم به شورای شهر بروم شایعه بود و من اصلا شرایط و آگاهی و اطلاعات نداشتم که وارد سیاست شوم. حالا هم نمی توانم آینده را پیش بینی کنم اما علاقه و گرایش خودم به سوی مدیریت ورزشی است و دوست دارم در این زمینه فعال باشم و در همین رشته هم تحصیل می کنم.
این قهرمان وزنه برداری با بیان اینکه مدیریت فقط ریاست فدراسیون نیست، درباره رایزنی و لابی با داوران برای بهبود وضعیت ورزشکاران ایرانی گفت: فکر می کنم شرایط هیات ژوری بهتر شده است و با ورزشکاران ایرانی بهتر برخورد می کنند.
سلیمی با اشاره به ماجرای دوپینگ که باعث کاهش سهمیه المپیک به دونفر شد، تاکید کرد: ما 5، 6 نفر را داریم که در سطح مدال جهانی هستند و ما می توانیم در این المپیک هم مثل 2012 چند مدال بگیریم. اگر کمیته المپیک با فدراسیون جهانی رایزنی کند و حداقل یک سهم اضافه شود بهتر خواهد بود. البته تعداد مدالهای وزنه برداری هم کم شده است.


*از زمان مدیریت  مرادی وزنه برداران حقوق خوبی می گیرند
وی درباره دستمزدی که می گیرد نیز تصریح کرد: از زمانی که آقای مرادی آمده اند در عرصه وزنه برداری حقوق های خوبی دریافت می کنیم.


*می توانم به خیلی ها کمک کنم قهرمان جهان و المپیک شوند
این ورزشکار با بیان اینکه استخدام شرکت مخابرات شده است، درباره آینده کاری خود گفت: فکر می کنم می توانم به خیلی ها کمک کنم که قهرمان جهان و المپیک شوند.


*مربیان ایرانی از خارجی ها بهتر هم هستند
سلیمی درباره تفاوت مربی ایرانی و خارجی در رشته خود اظهار کرد: فاصله ای بین مربیان ایرانی و خارجی نیست و حتی مربیان ما از خیلی مربیان دنیا بهتر هستند. کسانی مثل آقای توکلی هم در دنیا تدریس می کنند. در مقاطعی از ایشان هم استفاده شده اما فعلا بنا به دلایلی با فدراسیون همکاری نمی کنند.
وی دلیل این عدم همکاری را در حیطه اطلاعات فدراسیون دانست و تصریح کرد: هر چیزی را نمی شود گفت و تشنج ایجاد کرد. در مجموعه ای که افراد با هم کار می کنند همیشه اختلاف نظر و دوستی و بالا و پایین در کنار هم هست و اینکه بخواهیم همه اینها را مطرح کنیم فقط تشنج ایجاد می کند و دردی را دوا نمی کند. اگر جایی حس کنم دردی را دوا می کند حتما حرف می زنم.
*سیاسیون به ورزش آمدند که ورزشی ها به عرصه سیاست رفتند
این ورزشکار در پاسخ به این سوال ضیاء که چرا ورزشی های ما به سیاست رفته اند، اذعان کرد: چون سیاسی ها به ورزش آمده اند! برخی نظامی بوده اند و حالا به ورزش آمده اند یا در سیاست بوده اند و به خاطر تریبون به ورزش آمده اند و جای ما را گرفته اند. ما ورزشی باسواد قهرمان کم نداریم. اعضای ورزشکار شورای شهر همچون تقی پور و ساعی و جدیدی و... هم باسواد و توانمند بودند و می توانستند مدیریت ورزشی کنند اما چون در ورزش از آنها استفاده نشد راه سیاست را در پیش گرفتند.
باشگاه داری برای یک قهرمان المپیک کوچک است

سلیمی در پایان تصریح کرد: باشگاه داری خیلی برای یک قهرمان المپیک کوچک است. اینکه بخواهم یک باشگاه کوچک رادستم بگیرم و کار کنم اجحاف به ورزش وزنه برداری است من می توانم در ابعاد وسیع تری به این رشته کمک کنم.
در این برنامه همچنین آیسان ادیب همراه با مربی‌اش عزیز حسینی به برنامه آمده بودند؛ کودکی که از هفت سالگی تمرین وزنه برداری را شروع کرده و در یک ضرب وزنه 25 کیلویی و در دو ضرب  وزنه 35 کیلویی را می زند. او در یک مسابقه در اهواز هم شرکت کرده است. 
آیسان در سخنان کوتاهی گفت: از اردبیلی ها تشکر می‌کنم که مرا حمایت می کنند و چون مادرم مشکین دشتی است از تمام اهالی این منطقه هم تشکر می‌کنم.

فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بهداد سلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولان این حزب نسبت به ورزش و حضور مؤثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری‌فرد، محمدرضا یزدانی‌خرم و محمد مهر‌آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به‌عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

​وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولان کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال‌آوران، فعالیت‌های مستمر و مؤثر کمیسیون‌‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تأمین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ​ورزش کشور حرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تأخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آن را پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند، چرا که کار آنها آماده‌سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند. این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن ورزش قوی برای ایران قوی حرکت کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در کمیته هم باید جدا از تخصص‌گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم ​در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته‌ایم به‌عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده است، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده است، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تاکنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شده است، البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند، کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه‌ریزی بهتر و هدف‌گذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش‌بینی می‌کنم ​در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا - ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم به‌زودی این مسئله را حل کنیم.

 سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به‌عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدا از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست ​جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه‌ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در ​بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • ایران در المپیک پاریس چند ورزشکار دارد
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • تالاخادزه ایران کجاست؟