Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ دکترعباس صادقی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان در حاشیه برگزاری کارگاه یکروزه روانشناسی اسلامی در رشت در خصوص برگزاری این کارگاه اظهار داشت: نخستین دوره کارگاه یکروزه روانشناسی اسلامی ویژه مشاوران و مدرسان روانشناسی مراکز آموزش علمی کاربردی استان گیلان با حضور14 نفر از مشاوران و مدرسان این مراکز در سالن همایش مرکز هلال احمررشت برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:این کارگاه برای نخستین بار از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار شده و حجت الاسلام دکترمهکام عضو هیات علمی موسسه امام خمینی (ره) از قم مدرس این کارگاه بوده اند.رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در خصوص موضوع برگزاری این کارگاه خاطرنشان کرد:تبیین جایگاه روانشناسی اسلام در جامعه علمی روانشناسی موضوع برگزاری کارگاه روانشناسی اسلامی بوده است.

وی با اشاره به اهداف برگزاری کارگاه روانشناسی اسلامی تصریح کرد:آشنایی با مبانی نظری ، پاسخگویی به سوالات مشاوران و مدرسان و انجام فعالیت های عملی و کاربردی از اهداف برگزاری این کارگاه بوده است.

دکتر صادقی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی طی چندساله اخیربه انجام امور مشاوره در مراکز آموزشی توجه ویژه ای نموده است ، یادآورشد:درهمین راستا ، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان نیزبا برگزاری جلسات و کارگاه های مستمر به دنبال ترویج فرهنگ مشاوره در بین دانشجویان مراکز آموزشی می باشد.

وی گفت:ازآنجایی که همه علوم به دنبال بومی سازی هستند تا بتوانند متناسب با فرهنگ و ارزش های هرجامعه تبیین و تفسیر شوند، دانشگاه علمی کاربردی نیز تلاش می کند منطق بومی سازی علم روانشناسی پذیرفته شود زیرا خیلی از افراد هنوز آشنایی کافی با روانشناسی اسلامی ندارند و اگر هم برداشت هایی داشته باشند برداشت های آنان با مفهوم اصلی روانشناسی اسلامی فاصله دارد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اذعان داشت:اگرچه امروزه مردم بیشتر به مراکز مشاوره و روانشناس مراجعه می کنند اما هنوز جای کار باقی است زیرا بخشی از جامعه اعتماد کافی به تخصصی بودن در فعالیت های روانشناختی و مشاوره ندارند.

دکترصادقی تاکید کرد:علم روانشناسی توانسته برای حفظ بهداشت روانی جامعه ، انسجام خانواده ، سازگاری فرد با خود ، محیط تحصیلی ، شغلی و توجه به زندگی بهتر و آرامش بیشتر نقش اساسی ایفا نماید.

وی در خصوص ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مشاوره و علم روانشناسی در جامعه خاطر نشان کرد:ارایه برنامه های متعدد از صدا و سیما و سایر رسانه های گروهی، برگزاری کارگاه های متعدد مشاوره برای اقشار مختلف جامعه در قالب ارایه مهارت های زندگی، الگو بودن اخلاقی و رفتاری روانشناسان برای سایرافراد جامعه، عشق ورزیدن روانشناسان به کارشان از عوامل تاثیرگذاردر ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مشاوره و روانشناسی است.

دکترصادقی با بیان اینکه تقویت مفاهیم روانشناختی و توجه به روانشناسی تنها در قالب برگزاری یک کارگاه میسر نمی شود، خاطرنشان کرد:کارگاه های روانشناسی باید بصورت متعدد برگزار شود و با پاسخگویی سوالات به عنوان یک مدل وارد زندگی شود.رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان متذکر شد:روانشناسی اسلامی می بایست مباحث اسلامی و سبک زندگی اسلامی را ترویج دهد.

 

خبرنگار: سمانه عادلی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان جامعه رسانه روانشناسی مهارت های زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی در سطح استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حامد رضایی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «سلام ساوالان» ضمن تبریک روز روانشناس اظهار کرد: شعار روز روانشناس سال‌جاری «امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشناسی، مشاوره و مشارکت مردم» است و سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر و ادارات کل بهزیستی استان‌ها و ادارات بهزیستی شهرستان‌ها نیز به تبع این اداره، مسئولیت‌های ویژه‌ای در حوزه خدمات روانشناسی دارند و ما نیز سعی داریم تا با تلاش همکاران در این زمینه، بهترین خدمات را به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی افزود: یکی از خدمات ویژه بهزیستی، مشاوره رایگان، امن و محرمانه خط تلفنی ۱۴۸۰ است که همه مردم می‌توانند از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب از این خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های خانواده، تحصیلی، تربیت فرزند، اختلالات روانی، ازدواج، شغلی و کودک و نوجوان استفاده کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در سطح استان بیش از ۷۰ مرکز روانشناسی و مشاوره، خدمات متفاوتی را به مردم ارائه می‌کنند و همگی سعی دارند تا آلام مرتبط با روح و روان انسان‌ها را کاهش دهند.

رضایی افزود: ما نیز سعی داریم تا آموزش‌هایی را مطابق با علم روز روانشناسی به روانشناسان و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، ارائه دهیم تا ضمن پیشرفت این حوزه، خدمات بهتر و تخصصی به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی اظهار داشت: از طرف بهزیستی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه به جهت استفاده از خدمات روانشناسی، یاری برگ ارائه می‌کنیم که به روانشناسان مربوطه تحویل داده می‌شود و هزینه جلسات مشاوره افراد تحت پوشش را بهزیستی متقبل می‌شویم.

رضایی گفت: همچنین در این زمینه دغدغه مهمی که در دولت سیزدهم پیگیر آن هستیم، تحت پوشش قرار گرفتن خدمات مشاوره و روانشناسی است تا عموم مردم بتوانند به راحتی از این خدمات استفاده کنند.

کد خبر 748819

دیگر خبرها

  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره