Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@08:25:55 GMT

بهره برداری از ایستگاه راه آهن اقلید -یزد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۴۶۲۳۸

بهره برداری از ایستگاه راه آهن اقلید -یزد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ ولدی مدیر کل راه آهن استان فارس گفت: با این اتصال، زمینه انتقال خاک نسوز فارس و یزد با مسیر ریلی امکان پذیر می شود.

وی افزود: درحال حاضر ایجاد خطوط ریلی راه آهن شیراز - گل گهر هم ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

ولدی حمل ۷۴ هزار و ۲۱۶ تن محموله ریلی در سال گذشته را رکورد جدی در عملکرد راه آهن فارس اعلام کرد و افزود: جذب بار و عملیاتی شدن جابه‌جایی گندم از سیلوی سیوند و جابه‌جایی محصولات شرکت خودروسازی افزایش قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: پارسال بیش از ۷۰ هزار تن گندم از طریق خطوط ریلی به خارج از استان انتقال داده شده و در حال حاضر بیشترین بار گندم به شمال استان و سیستان و بلوچستان ارسال می‌شود.

ولدی با بیان اینکه در شرایط فعلی که خطوط ریلی استان به دریا راه ندارد فقط گندم ارسال می‌شود گفت: تا خط ریلی استان به دریای جنوب متصل نشود وضعیت حمل بار از طریق راه آهن نامناسب است.

وی از انتقال مسافران شیراز به مقصد مشهد در همه روز‌های هفته خبر داد و افزود: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان امسال خطوط ریلی شیراز به مشهد دائمی شود.

به گفته مدیر کل راه آهن استان فارس، امسال، مسیر‌های شیراز - تهران و شیراز – مشهد با افزایش ۱۶ درصدی مسافر همراه بوده است
انتهای پیام/ر

افتتاح راه آهن اقلید-یزد تا سال آینده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۶۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • چرا برای صاحبان بار انتخاب ریل به جای جاده جذابیتی ندارد؟
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • میزگرد بهره وری در حمل و نقل ریلی
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران