Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم نخستین دوره جایزه آکادمی «سینماسینما» شامگاه یکشنبه ۱۸ شهریور ماه در هتل انقلاب برگزار شد.   در ابتدای نخستین دوره جایزه آکادمی «سینماسینما» کیانوش عیاری رئیس این جایزه گفت: عشق باعث برانگیختگی این جمع شده است و هدف آکادمی این است که عشق را به سینما نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من امیدوارم مسیری که این آکادمی طی می‌کند به مانند آغاز آن  پرشور باشد.

سپس کیوان کثیریان دبیر این آکادمی بیان کرد: ما سعی کردیم امشب یک مراسم کوتاه و مفید داشته باشیم. این آکادمی با لطف شما آغاز شد و در مرحله اول از حضور ۶۰ نفر از اهالی سینما از تخصص‌های مختلف بهره برد.

دبیر نخستین دوره جایزه آکادمی «سینماسینما» افزود: امیدوارم این حرکت که کاملا مستقل است باعث رونق سینما شود. واقعیت این است که هر رأی که به دستمان می‌رسد مثل ناموس از آن مراقبت می‌کنیم، چون اعتقاد داریم این شفافیت در سایه امانتداری رخ می‌دهد.

دبیر این رویداد هنری در پایان اظهار کرد: ۱۷۰ نفر از بچه‌های مطبوعات از زاویه‌ها و جناح‌های مختلف در این نظرخواهی شرکت کردند و ما می‌خواهیم چهره تاثیرگذار را از نظر اهالی رسانه انتخاب کنیم. در واقع ما از آن‌ها خواستیم سه نفری را که در سال ۹۶ موثر بودند با ذکر دلیل انتخاب کنند از همین رو امروز ما ۱۰ چهره برتر را انتخاب و نفر اول را به عنوان چهره موثر سال ۹۶ معرفی می‌کنیم.

در ادامه این مراسم احترام برومند، جمشید گرگین و مسعود رایگان برای اهدای جایزه بهترین فیلم کوتاه روی صحنه آمدند و بهمن و بهرام ارک جایزه بهترین فیلم کوتاه آکادمی «سینما سینما» را برای فیلم «حیوان» دریافت کردند.

همچنین جایزه بهترین فیلم مستند به آزاده موسوی و کوروش عطایی برای فیلم مستند «در جستجوی فریده» اهدا شد.

مسعود رایگان نیز که برای اهدای جایزه بهترین فیلم مستند برصحنه آمده بود، تاکید کرد: فکر می‌کنم باید پرچم سینمای مستند در اهتزاز باشد.

برای اهدای جایزه بهترین فیلمساز اول محمد متوسلانی و حسین محجوب روی صحنه آمدند و دیپلم افتخار این بخش به اصغر یوسفی نژاد برای فیلم «ائو» تعلق گرفت.

همچنین تندیس «مهرگیاه» این بخش به احسان بیگلری برای فیلم «برادرم خسرو» اهدا شد.

در بخش «پاسداشت یک عمر عشق به سینما» ابتدا کلیپی از امیر نادری پخش شد و سپس محمدرضا اصلانی روی صحنه آمد و درباره این هنرمند گفت: امیر نادری نمونه اعلای رشد، تحول و اعتلا است و کمتر فیلمسازی داریم که چنین مراحلی را با شدت و حدت توانسته باشد به نتیجه برساند انهم در حالی که در این مسیر دست خالی بوده است. از وقتی که ما با هم فیلمنامه‌های اولیه او را می‌نوشتیم، او یک مسیر طولانی را برای رشد و فهم سینما آنهم بدون پشتوانه طی کرد. من به همین دلیل برای او احترام خاصی قائل بودم و باید او را ستایش کرد که از درون یک سینمای تجاری، قدم به قدم پیش آمد و به یک سینمای هنری و در عین حال واقع نگر رسید. فکر می‌کنم امیر نادری می‌تواند سرمشقی برای نسل کنونی سینما باشد که این نسل به دلیل مشکلات سرخورده است. نادری یک الگو است چراکه به همه آموخت در هر شرایطی می‌توان یک فیلمساز بود.

در بخش دیگر جایزه بهترین بازیگری، رضا کیانیان و گلی ترقی روی صحنه آمدند و  دیپلم افتخار بهترین فیلمساز اول به اصغر یوسفی نژاد برای فیلم «ائو» تعلق گرفت و تندیس «مهرگیاه» این بخش به احسان بیگلری برای فیلم «برادرم خسرو» اهدا شد.

همچنین تندیس «مهرگیاه» بهترین بازیگر زن به لیلا حاتمی برای فیلم «رگ خواب» اهدا شد و تندیس «مهرگیاه» بهترین بازیگر مرد به نوید محمدزاده برای فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» رسید.

تندیس مهرگیاه بهترین فیلمنامه به وحید جلیلوند و علی زرنگار برای فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» تعلق گرفت.

همچنین جایزه موثرترین چهره سینمایی سال به رضا عطاران اهدا شد و عبدالرضا کاهانی نویسنده و کارگردان سینما در پیام ویدیویی گفت: رضا عطاران سال‌های سال چهره سینما بوده و به همه امید داده است.

وی افزود: خوشحالم که عطاران بهانه‌ای شد با شما صحبت کنم، اما کاش عطاران رییس جمهور، نماینده مجلس و همه کاره بود، چون اگر هرجایی او بود وضع بهتر از این بود. به زودی از هر فرصتی برای همکاری با عطاران استفاده می‌کنم.

رضا عطاران نیز در سخنانی گفت: صحبت‌های آخر کاهانی مثل نفرین بود برای مثال گفت که رییس جمهور می‌شدم که این خود نفرین بود!

در این بخش از مراسم امیر نادری در پیامی ویدیویی تندیس «مهرگیاه» بهترین کارگردانی را به حمید نعمت‌الله برای فیلم «رگ خواب» اهدا کرد.   سپس دیپلم افتخار بهترین فیلم به فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» تعلق گرفت و حمید نعمت‌الله برای فیلم «رگ خواب»، تندیس مهرگیاه بخش بهترین فیلم را دریافت کرد.

گفتنی است؛ در پایا کثیریان از برگزاری دوره دوم این آکادمی در فروردین ماه سال آینده خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای ایران فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد

خسرو والی‌زاده، گزارشگر و گوینده باسابقه تلویزیون و رادیو، «مسعود اسکویی» را از بهترین‌های صداوسیما دانست و اظهار امیدواری کرد که سازمان صداوسیما قدر داشته‌هایش (قدیمی‌ها) را بیشتر بداند.

مسعود اسکویی ـ گوینده و کارشناس مجری پیشکسوت رادیو ـ که از چندی پیش در بیمارستان بستری بود، صبح چهارشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه ـ درگذشت. خسرو والی‌زاده در گفت‌وگویی با ایسنا از همکاری و رفاقت ۳۰ ساله‌اش با مسعود اسکویی گفته است.

این گزارشگر قدیمی سخنش را اینگونه آغاز کرد: بسیار متاسفم از این اتفاق. به خانواده ایشان، همسر محترمشان و خواهرشان و همین‌طور همکاران قدیمی‌شان در تلویزیون و رادیو تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم آنها که هستند قدرشان بیش از این‌ها دانسته شود.

وی مسعود اسکویی را یکی از بهترین‌های تلویزیون و رادیو دانست و گفت: نه فقط رادیو که صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را متاسفانه از دست داد. از هر نظر که بگویید آقای اسکویی صدای جاودانه‌ای داشت. هیچکس در ورزشی‌ها نبود که صدای ایشان را نشنیده باشد و لذت نبرده باشد. استاد اسکویی یک صدای مخملی بسیار زیبا همراه با شخصیتی قابل احترام داشتند و سازمان صداوسیما در این روزها یکی از بهترین‌هایش را از دست داد. امیدوارم صداوسیما قدر داشته‌هایش را که قدیمی‌ها هستند و از سرمایه‌های سازمان محسوب می‌شوند، بداند.

در این زمینه بخوانید:

صدای مسعود اسکویی را بشنوید

مرور گفت‌وگوی ایسنا با مسعود اسکویی پس از ۱۰ سال

مسعود اسکویی تا آخرین نفس در رادیو ورزش به عشق مخاطبان زندگی کرد

پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان مسعود اسکویی بشنویم

والی‌زاده سپس به همکاری‌اش با مسعود اسکویی اشاره کرد و ادامه داد: من بیش از ۳۰ سال افتخار همکاری با ایشان را داشتم و در کنارشان بودم. در شبکه‌های مختلف رادیویی مثل ورزش، تهران، جوان و ... با هم برنامه‌های مختلفی را اجرا کردیم و طی این سال‌ها خیلی چیزها از ایشان یاد گرفتم. ایشان همیشه یار و یاور ما بودند. همیشه خیلی به جوانان اهمیت می‌داد و سعی می‌کرد تجربیاتی که آموخته بود به جوانان منتقل کند.

او یادآور شد: خود من از ایشان خیلی چیزها آموختم و حتی تا روزهای اواخر عمرشان هم در کنارشان بودم و بسیار متاسفم. سه شنبه عصر (یک روز قبل از فوت مسعود اسکویی) شاید آخرین نفری که به ملاقاتش رفت من بودم و متاسفانه پس از آن خبر فوتش را شنیدم. آقای اسکویی بسیار آدم باشخصیت، بااخلاق، محترم و بی‌حاشیه‌ای بودند. ایشان سال‌های سال در تلویزیون و رادیو کار خبری، گویندگی و گزارشگری انجام دادند و همیشه هم برای همه محترم بودند. خدا رحمتشان کند.

به گزارش ایسنا، مسعود اسکویی، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش که چندی پیش به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا در بیمارستان بستری بود، صبح ١٢ اردیبهشت در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.  

تشییع پیکر این پیشکسوت روز یکشنبه( ۱۶ اردیبهشت) ساعت ۹:۳۰ صبح در مسجد بلال صداوسیما برگزار می‌شود و همچنین مراسم یادبود او روز دوشنبه(۱۷ اردیبهشت) از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ در مسجد بلال صداوسیما خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • ستار اورکی از علاقه‌اش به موسیقی فیلم گفت/همکاری با مسعود کیمیایی
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • (عکس) اهتزاز پرچم ایران در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟