Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته زاهدی رئیس سابق کمیسیون آموزش مجلس برای اولین بار گوشه‌ای از تخلفات تحصیلی برادر رئیس‌جمهور را فاش کرد؛ در این میان عارف که ۸۰ روز از انتخاب‌اش به عنوان رئیس جدید این کمیسیون می‌گذرد تاکنون از اظهار نظر درباره این پرونده خودداری کرده است. ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۳ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چندی است که نحوه پذیرش «حسین فریدون» برادر رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی جنجال‌ها و کش‌و‌قوس‌هایی در محافل علمی و رسانه‌ای ایجاد کرده است، به نحوی که بررسی این پرونده در دستور کار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به عنوان کمیسیون مرتبط با موضوع سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین اخبار پرونده تحصیلی "حسین فریدون"گزارش: صفر تا صد ماجرای تخلف تحصیلی «حسین فریدون»"عارف" پرونده تحصیلی حسین فریدون را تعیین تکلیف کندگزارش: چرا تخلف تحصیلی "فریدون" تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد/"عارف" مقصر است؟

**کمیسیون آموزش چگونه به موضوع پرونده تحصیلی «حسین فریدون» ورود کرد؟

موضوع پرونده تحصیلی «حسین فریدون» در تاریخ دهم بهمن سال 1395، یعنی در اوایل آغاز به کار دوره دهم مجلس شورای اسلامی در دستور کار کمیسیون آموزش پارلمان قرار گرفت، در آن زمان ریاست این کمیسیون را محمدمهدی زاهدی به عهده داشت، بر همین اساس، زاهدی نیز به عنوان رئیس کمیسیون و مسئول مستقیم پرونده، دستور تشکیل کمیته 3 نفره‌ای را برای بررسی ابعاد و جزئیات بیشتر پرونده صادر کرد.

براساس این گزارش، 3 تن از اعضای کمیسیون آموزش مجلس، شامل سیدجواد ابطحی، محمد قمی و کارن خانلری اعضای کمیته 3 نفره بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون» در کمیسیون آموزش بودند که ریاست این کمیته، به محمد قمی سپرده شد.

 طبق گفته اعضای کمیسیون آموزش مجلس و نیز اعضای کمیته 3 نفره بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون»، از جمله سیدجواد ابطحی، نتیجه بررسی‌های این کمیته به دلیل تعلل‌های محمد قمی، به زمان ریاست زاهدی بر این کمیسیون نرسید، تا جایی در تاریخ 29 خرداد امسال، سکان ریاست کمیسیون آموزش پارلمان به محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید(اصلا‌ح‌طلبان) مجلس واگذار شد.

در قریب 80 روز ریاست محمدرضا عارف در کسوت ریاست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس او درباره یکی از مهم‌ترین دستورکارهای کمیسیون تحت امرش که به نظر می‌رسد پرونده تحصیلی «حسین فریدون» است تاکنون هیج اظهار نظری نکرده با این حال محمدمهدی زاهدی رئیس سابق این کمیسیون روز گذشته در گفت‌وگویی با تسنیم گوشه‌‌ای از تخلفات تحصیلی برادر رئیس‌ جمهور را فاش کرد.

وی فشار حسین فریدون به مدیر گروه دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل در مقطع دکتری و فشار وزارت علوم به دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل در مقطع دکتری خبر داده بود. 

بررسی اظهارنظرهای عارف در 80 روز گذشته به عنوان رئیس کمیسیون آموزش مجلس مشخص می‌کند که او تاکنون هیچ موضعی درباره پرونده تخلفات تحصیلی برادر رئیس‌جمهور که اکنون در  دست اوست، نگرفته است؛ در زیر به نمونه‌هایی از اظهارنظرهای  عارف اشاره شده است:

1-انتقاد «عارف» از کسانی که خود را سخنگوی بزرگان اصلاحات معرفی می‌کنند(اول تیر 97)

2- عارف در رشت: شورای عالی اصلاح‌طلبان به اصرار اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تشکیل شد(22 تیر 97)

3-عارف: خودزنی‌های داخلی را کنار گذاریم(31 تیر 97)

 4-اظهار نگرانی عارف نسبت به دخالت برخی نهادها در دانشگاه‌ها(22 مرداد 97)

5- عارف: برخی می خواهند قهرمان فضای مجازی شوند(25 مرداد 97)

6-عارف: خط و نشان کشیدن برای روحانی از سوی عده‌ای از طلاب مشکوک است(2 شهریور 97)

7-عارف: انتظار اصلاح‌طلبان از روحانی بیش از عملکرد فعلی‌اش بود(7 شهریور 97)

8-عارف: متأسفانه روحانی تعامل ضعیفی با مجلس دارد(9 شهریور 97)

9-انتقاد عارف از ادبیات «کوچه بازاری» یک رسانه(14 شهریور 97)

10-کشورداری سلیقه‌ای مانع پیشرفت شده است(17 شهریور)

انتهای پیام/

R1011202/P1011199/S1,15/CT7 واژه های کاربردی مرتبط عارف کمیسیون آموزش و تحقیقات کمیسیون های مجلس دانشگاه شهید بهشتی مجلس دهم حسین فریدون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عارف کمیسیون آموزش و تحقیقات کمیسیون های مجلس دانشگاه شهید بهشتی مجلس دهم حسین فریدون عارف کمیسیون آموزش و تحقیقات کمیسیون های مجلس دانشگاه شهید بهشتی مجلس دهم حسین فریدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۶۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد

فرزاد سردارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از هشتم تا ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری، ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی در سطح بازار استان صورت گرفت که منجر به تشکیل ۶۳ پرونده به ارزش ریالی ۷.۳ میلیارد شد.

وی از انجام ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی طی یک هفته گذشته در سطح بازار استان خبر داد و گفت: ۷۱ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته در سطح بازار کشف شده است.

سردارزاده افزود: در همین راستا برای این تعداد تخلف کشف شده، ۶۳ مورد پرونده برای متخلفین به ارزش ریالی ۷ میلیارد و ۳۵۴ میلیون تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: در مدت یاد شده ۶۹ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احراز و ۹ پرونده برای این واحدها تشکیل شده است.

سردارزاده ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی می‌تواند انواع تخلفات مانند گرانفروشی، کم فروشی و غیره را کنترل و رفاه و آرامش را برای شهروندان در سطح بازار فراهم کند.

وی یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف، اعم از کم فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت و غیره واحدهای متخلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ معرفی کرده و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره کل صنعت، معدن و تجارت موارد تخلف را گزارش کنند.

کد خبر 6098237

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل فولاد
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد