Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@16:11:08 GMT

استفاده از نقشه برداري مغز براي درک سيستم عصبي

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۴۷۰۹۰

استفاده از نقشه برداري مغز براي درک سيستم عصبي

خبرگزاري آريا - دبير علمي پنجمين همايش نقشه‌برداري مغز ايران با اشاره به استفاده از نقشه‌برداري مغز براي درک سيستم عصبي و بيماري‌هاي مربوط با آن، گفت: نقشه برداري مغز، يک علم ميان رشته‌اي است.
به گزارش خبرگزاري مهر ، دکتر مسعود طهماسيان در ارتباط با برگزاري پنجمين همايش نقشه‌برداري مغز ايران، اظهارداشت: اين همايش مانند سال‌هاي گذشته با حضور تعدادي از برجسته‌ترين دانشمندان علوم اعصاب جهان، از هفتم تا نهم مهر 97 در سالن همايش‌هاي ابوريحان دانشگاه شهيد بهشتي برگزار مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: نقشه برداري يک علم ميان رشته‌اي با مشارکت رشته‌هايي چون علوم پزشکي، کامپيوتر، روانشناسي، رياضيات و ساير حوزه‌هاي مرتبط با اين علم است که با استفاده از تکنولوژي‌هاي پيشرفته به مطالعه سيستم اعصاب و مغز مي‌پردازد.
دبير علمي پنجمين همايش نقشه‌برداري مغز ايران گفت: دانشگاه شهيد بهشتي به عنوان پيشتاز اين علم در کشور هر ساله يک همايش بين‌المللي در اين زمينه برگزار مي‌کند که هدف آن گردهم آوردن دانشمندان داخلي و خارجي و ايجاد فضايي در راستاي بهبود تعامل و تبادل اطلاعات و استفاده از تکنولوژي‌هاي پيشرفته به منظور درک سيستم عصبي و بيماري‌هاي مربوط به آن است. همچنين اين همايش در طول عمر کوتاه خود توانسته است بسياري از نخبه‌هاي ايراني در داخل و خارج از کشور را جذب کند.
طهماسيان اعلام کرد: مخاطبان اين همايش متخصصين نورولوژي، جراحي اعصاب، روانپزشکي، نوروپاتولوژي، توانبخشي، دانشمندان علوم اعصاب، علوم شناختي، روانشناسان، مهندسان پزشکي، فيزيکدان‌ها و ديگر حوزه‌هاي مرتبط هستند.
وي بيان داشت: پنجمين همايش نقشه‌برداري مغز ايران با هدف ايجاد فرصتي براي تعامل دانشمندان بين‌المللي و ارائه نتايج تحقيقات خود با سخنراني پروفسور علوي از دانشگاه پنسيوانيا، پروفسور فلمينگ و پروفسور وفايي از دانشگاه دانمارک جنوبي، پروفسور پل تامسون از دانشگاه کاليفرنياي جنوبي، دکتر ذکايي از دانشگاه آکسفورد، پروفسور آيکوف از دانشگاه دوسلدورف، پروفسور والتر از دانشگاه توبينگن پروفسور يوسفي از دانشگاه مونيخ و...، برگزار مي‌شود.
دبير علمي پنجمين همايش نقشه برداري مغز ايران افزود: همچنين در راستاي بهبود و پيشرفت علمي و عملي محققين داخلي در زمينه نقشه‌برداري مغز با بهره‌گيري از اين اساتيد بين‌المللي که در همايش امسال حضور يافته‌اند کارگاه‌هاي علمي تحليل داده‌هاي EEG، تحليل داده‌هاي MRI و fMRI و کارگاه متاآناليز برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان براي ثبت نام و يا کسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به سايت http://www.humanbrainmapping.ir، مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در جلسه امروز مقرر شد سازمان برنامه و بودجه نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت داشته تا نقشه‌های تهیه شده برای همه دستگاه‌های اجرایی قابل بهره‌برداری باشد.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در توضیح جلسه کمیسیون در خصوص نظارت بر حسن اجرای قانون جامع حدنگار گفت: این جلسه در ادامه نشست‌های قبلی کمیسیون برای پیگیری سند دار کردن اراضی ملی و جلوگیری از خرد کردن زمین‌ها با حضور مسئولین ارشد سازمان ثبت و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد.

وی توضیح داد: موضوع تهیه نقشه و اتصال کامل سامانه‌های تثبیت و بارگذاری اطلاعات مورد بحث قرار گرفت و سازمان ثبت گزارش جامعی نسبت به حدنگاری منابع طبیعی و اراضی شهری و روستایی ارائه کرد و موانع پیشرفت کار مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: در ادامه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح مراحل مختلف نقشه برداری و تهیه ارتوفتوهای مورد نیاز سامانه حدنگار را تشریح کرد و سازمان برنامه بودجه نیز در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات حدنگاری و نحوه نظارت بر آن را توضیح داد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بیان کرد: در این جلسه مقرر شد سازمان برنامه و بودجه با توجه به نقش قانونی خود نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت از ۵ مرحله پوششی انجام دهد تا نقشه‌های تهیه شده حتما قابل بهره‌برداری برای همه دستگاه‌های اجرایی باشد . همینطور مقرر شد نقشه‌های حدنگاری در دست تهیه بر اساس تأیید سازمان نقشه برداری انجام شود تا این نقشه‌ها با مقیاس مورد نیاز برای یک مرتبه صورت گیرد و از هرگونه پرداخت بودجه موازی در این زمینه پرهیز شود. 

خضریان افزود. همچنین گزارش دستگاه‌های مستنکف از اجرای برنامه جامع حدنگاری به صورت فصلی به کمیسیون ارایه شده و دستگاه‌های دولتی نیاز خود به هرگونه نقشه مرتبط به اراضی خود را از طریق کارگروه تعامل پذیری دولت اعلام کنند. سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان نقشه برداری موظف هستند در اسرع وقت نقشه‌ها را در اختیار آنها قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه