Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@21:11:21 GMT

رضا جعفری: ۱۹۰۰ دختر در معرض فرار شناسایی شدند

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۴۷۱۹۴

 رضا جعفری سدهی با اشاره به مراکز حمایت روانی و اجتماعی دختران در معرض آسیب است که در سطح کشور راه‌اندازی شده است افزود: ضرورت و فلسفه وجودی این مراکز بحث مداخله زودهنگام و شناسایی دختران در معرض آسیب است که بتوانیم این دختران را شناسایی و از فرار دختران به‌تبع آن آسیب‌دیدگی دختران در معرض آسیب جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: اگر گروه در معرض آسیب شناسایی و خدمات به‌موقع ارائه شود، آسیب‌های بعدی به‌صورت ناخودآگاه و هزینه دولت در این حوزه کاهش پیدا می‌کند.

وی اظهار کرد: آنچه در این میان اهمیت دارد توانمندسازی به معنای واقعی است، اگر ما نتوانیم توانمندسازی در حوزه آموزش، حرفه‌آموزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را فراهم کنیم موفق نمی‌شویم، اغلب این دختران بعد از دریافت خدمت به کانون آسیب در خانواده برمی‌گردند این توانمندسازی از تبعات دیگر جلوگیری می‌کند.

جعفری یادآور شد: ما نیازمند هستیم که سازمان‌های متولی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و سایر سازمان‌های ارائه‌دهنده خدمات در بخش آموزش و حرفه‌آموزی، بهداشت و درمان نیز به کمک سازمان بهزیستی بیایند و خدمات بهداشتی رایگان به این افراد ارائه دهند.

وی تأکید کرد: برخی از این دختران ترک تحصیل کردند بنابراین باید آموزش‌وپرورش همکاری لازم برای برگشت این دختران به مدرسه را فراهم بیاورد و در این حوزه به ما کمک کنند، اگر همه ما دغدغه‌مند کمک کنیم می‌توانیم گام‌های جدی برداریم.

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: سال گذشته به هزار و ۹۰۰ دختر در معرض آسیب خدمات ارائه دادیم که این دختران از طریق اورژانس اجتماعی یا به‌صورت خود معرف مراجعه کردند همچنین برخی از طریق دادگستری به ما مراجعه کردند.

وی خاطرنشان کرد: برخی از دختران از طریق کلانتری یا آموزش‌وپرورش شناسایی شدند؛ همچنین برخی از شهروندان به دلیل احساس مسئولین پذیری اجتماعی دخترانی را که در معرض آسیب هستند را به ما معرفی می‌کنند.

جعفری بیان کرد: خدمات ما مداوم است و بعد از خروج این افراد از مرکز تا زمانی که به این نتیجه نرسیم که می‌تواند به زندگی سالم خود ادامه دهد خدمات ادامه دارد تا امروز نیز تعدادی کمی بعد از ارائه خدمات به چرخه آسیب برگشتند.
منبع: سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دختران فراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب العلاج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، هاتفی با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان در راستای ایجاد عدالت گفت: در شهر یزد یک مرکز بستری به نام بیمارستان شهدای کارگر داریم که این بیمارستان خدمات بستری کاملا رایگان به بیماران ارائه می‌دهد.

وی افزود: بیمه شدگان تامین اجتماعی در شهرستان‌ها هم اگر به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند تمام خدمات برای آنان رایگان خواهد بود.

هاتفی در خصوص بیماری‌های صعب العلاج اظهار داشت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری‌های صعب العلاج معرفی شد که در سال ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد تومان در خصوص بیماری‌های صعب العلاج پرداخت شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جزو ۵ استان اول کشور هستیم که کلینیک دندانپزشکی مستقل داریم و در این کلینیک خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب العلاج
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟
  • دختران جوان در معرض تهدید سندروم «ددی ایشو»!