Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:42:01 GMT

نوسازی بافت فرسوده در اولویت ساخت و ساز زنجان

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۵۰۵۳۱

نوسازی بافت فرسوده در اولویت ساخت و ساز زنجان

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده برای جلوگیری از بروز بحران در سوانح، از اهمیت زیادی دارد.

«حسن مجتبی‌زاده» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هم‌اکنون چون گذشته به ساخت مسکن به شکل تعاونی در شهرک‌های اقماری نیاز نیست و حوزه ساخت و ساز و ساختمان‌سازی در حوزه‌هایی چون بافت فرسوده بیشتر مورد تأکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بازآفرینی و فعالیت در راستای نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده تأکید کرد و افزود: با توجه به این‌که بافت‌های فرسوده حساسیت بیشتری در زمان‌های بروز بحران و حوادثی همچون آتش‌سوزی و زلزله دارند، باید برای نوسازی مورد توجه قرار گیرند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان تصریح کرد: در بازآفرینی محله‌های ناکارآمد شهری و بافت‌های فرسوده باید حداقل موارد ذکر شده در آئین‌نامه‌ها و مقررات ملی ساختمان رعایت شوند تا در هنگام بروز سوانح دچار مشکل نشویم و نیز مباحث شهرسازی برای آسایش مردم و الگوهای معماری را در نظر بگیریم.

وی با اشاره به این‌که استقبال از نوسازی ساختمان‌ها در بافت فرسوده بد نیست، خاطرنشان کرد: برای تشویق مردم به این اقدام سازمان نظام مهندسی تخفیف ۲۵ درصدی برای طراحی نقشه‌ها و خدمات مهندسی در نظر گرفته است.

مجتبی‌زاده، تحولات اقتصادی و افزایش چند برابری مصالح ساختمانی را در فعالیت در حوزه صنعت ساخت و ساز موثر خواند و گفت: برخی از سازندگان ساختمان در این شرایط در رکود قرار گرفتند و امیدواریم حباب‌هایی که در این حوزه وجود دارد شکسته شود تا ساخت و ساز رونق گیرد.

وی یادآور شد: با توجه به این‌که واحدهای مسکونی ساخته شده در شهرک‌های اقماری چند واحدی هستند، به نظر می‌رسد پاسخ نیاز جامعه را بدهند اما آمار دقیقی از تعداد مسکن‌های مورد نیاز و تناسب آن با مسکن‌های خالی موجود در دست نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بافت فرسوده ساخت و ساز منطقه زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده

آفتاب‌‌نیوز :

 محمد آئینی ظهر امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شورا‌های اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تأکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شورا‌ها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به‌رسمیت شناخته شود و به‌منظور نوسازی واحد‌های مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به‌منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی و بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد که با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقی‌مانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحد‌های مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران