Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@08:56:12 GMT

واکسن روسی و چینی آنفولانزا نخرید

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۵۰۷۱۳

واکسن روسی و چینی آنفولانزا نخرید

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا با اشاره به اینکه افراد متقاضی واکسن آنفلوآنزا باید هنگام خرید آن به تاریخ ۲۰۱۸ توجه کنند، گفت: این واکسن برای برخی افراد در کشور به صورت رایگان ارائه می‌شود.

خبرگزاری فارس: عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا با اشاره به اینکه افراد متقاضی واکسن آنفلوآنزا باید هنگام خرید آن به تاریخ ۲۰۱۸ توجه کنند، گفت: این واکسن برای برخی افراد در کشور به صورت رایگان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود مردانی عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا اظهار داشت: افرادی که قصد خرید واکسن آنفلوآنزا را دارند باید حتماً‌به تاریخ آن توجه کنند و سال ۲۰۱۸ را مد نظر قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه و اکسن‌های جدید روز گذشته وارد بازار شده است، گفت: واکسن‌های آنفلوآنزا ساخت داخل نداریم و دو نمونه وارداتی از کشور فرانسه و هلند است که هر دو مورد تأیید سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارو آمریکا است.

مردانی با اشاره به اینکه واکسن‌های آنفلوآنزای روسی و چینی اثربخشی نداشته و به مردم توصیه می‌کنیم این نوع واکسن‌ها را خریداری نکنند، گفت: بیماران مبتلا به HIV مثبت، پرسنل پزشکی و افرادی که دچار بیماری‌های خونی همچون تالاسمی هستند در اولویت دریافت واکسن رایگان هستند که برای زنان باردار نیز برنامه‌هایی در دستور کار قرار گرفته، ولی هنوز این مسئله محقق نشده است، ولی در برخی از مراکز بهداشتی تسهیلاتی در این زمینه داده می‌شود.

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا تأکید کرد: افراد با لای ۶۰ سال، کودکان ۶ ماهه تا ۶ سال، بیماران گرفتار دیابت و مشکلات قلبی همچنین بیماران سرطانی باید حتماً واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.

وی با اشاره به اینکه یکبار تزریق این واکسن در سال کفایت می‌کند، گفت: بهترین زمان ترزیق واکسن نیمه دوم شهریورماه است.

مردانی در مورد قیمت واکسن آنفلوآنزا گفت: سال گذشته قیمت این و اکسن حدود ۲۳ هزار تومان بوده که امسال تقریباً دو برابر شده و نیاز است که سازمان‌های بیمه‌گر همچون تأمین اجتماعی و خدمات درمانی حداقل یکبار تزریق این واکسن را تحت پوشش قرار دهند.

منبع: فردا

کلیدواژه: واکسن آنفلوآنزا قیمت واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۰۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • مانور بمب‌افکن‌های روسی نزدیک مرز آمریکا ! | تصاویر
  • فیلم/پرواز بمب‌افکن‌های روسی نزدیک مرز آمریکا
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری اوکراینی به سامانه بوک روسی
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ده‌روسی: با لورکوزن بازی داریم، یک تیم خیلی ترسناک!