Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، اواسط سال 93  با رسانه‌ای شدن ماجرای تخلف تحصیلی "حسین فریدون" برادر رئیس‌جمهور برای پذیرش در مقطع دکترای دانشگاه پردیس شهید بهشتی تهران کمیته‌‌ای در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در همین زمینه تشکیل شد و 3 عضو این کمیسیون مسئول پیگیری این موضوع شدند.

پس از تدوین گزارش، محمد جواد ابطحی یکی از اعضای این کمیته 3نفره اعلام کرد که تخلف در این پرونده محرز شده، اما به‌دلیل اختلافاتی که میان تیم 3نفره وجود دارد، مستندات در اختیار محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون قرار گرفته تا جمع‌بندی نهایی را ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در 29 خرداد سال جاری با برگزاری انتخابات اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات محمدرضا عارف رئیس فراکسیون اصلاح‌طلبان مجلس جایگزین زاهدی به‌عنوان رئیس شد و با این تغییر و تحولات پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در اختیار عارف قرار گرفت تا وی جمع‌بندی نهایی را انجام دهد و نتیجه را برای  تعیین تکلیف ارائه کند که تاکنون از اعلام نظر درباره این پرونده خودداری کرده است.

بیشتر بخوانید

گزارش: صفر تا صد ماجرای تخلف تحصیلی «حسین فریدون»
گزارش: چرا تخلف تحصیلی "فریدون" تاکنون به قوه قضائیه ارسال نشد/"عارف" مقصر است؟
لغو جلسه دفاع دکترای بحث‌برانگیز حسین فریدون رسماً تأیید شد
تخلف تحصیلی برادر روحانی محرز است/وزارت علوم احتیاط کند
در همین حال محمد مهدی زاهدی رئیس سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، برای اولین‌بار جزئیاتی جدید از تخلفات صورت‌گرفته در پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور را اعلام کرده است.

**ورود فریدون با رانت و فشار سیاسی



وی در همین زمینه اظهار داشت: یقیناً براساس  محتوای گزارشات رسیده به کمیسیون و همچنین برخی مستنداتی که آقای ابطحی عضو کمیته 3نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور ارائه کرده، ورود آقای حسین فریدون به دوره دکتری آن هم به یکی از دانشگاه‌های بزرگ کشور، بر اساس فشار‌های سیاسی و به‌عبارتی رانت سیاسی و اعمال قدرت بوده است.

وی با بیان اینکه نحوه ورود برادر رئیس‌جمهور به دانشگاه پردیس شهید بهشتی نکته اختلافی در گزارش کمیته 3نفره این کمیسیون بود، افزود: بنده به‌عنوان رئیس سابق کمیسیون این دو گزارش را مطالعه کرده به این نتیجه رسیدم که لازم است این دو گزارش تجمیع شود. این تجمیع در حال آماده شدن بود که ریاست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تغییر کرد و دکتر عارف  در این سمت جایگزین بنده شد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با اعلام اینکه در حال حاضر این گزارش‌ها در کمیسیون موجود است و آقای عارف می‌تواند آنها را در کمیسیون مطرح کند، یادآور شد: رئیس فعلی کمیسیون مسئول جمع‌بندی نهایی و ارائه گزارش‌ها برای رأی‌گیری در صحن کمیسیون است.

زاهدی با ابراز اینکه محمد جواد ابطحی و آقای قمی به‌عنوان رئیس کمیته 3نفره هر کدام گزارشات جداگانه‌ای را به کمیسیون ارائه کرده‌اند که در گزارش آقای قمی برخی از مستندات نادیده گرفته شده است، گفت: برای مثال بر اساس مستندات و گزارشاتی که وجود داشت گروه علمی که آقای فریدون قرار بود در آنجا ادامه تحصیل دهد رسماً با این موضوع مخالفت کرده و امضاء اعضای گروه موجود است اما هیچ مستندی دال بر اینکه گروه با تحصیل وی موافقت کرده، وجود ندارد.

**برادر رئیس‌جمهور با فشار به مدیر گروه دانشگاه شهید بهشتی در مقطع دکتری تحصیل کرد

وی ادامه داد: مستندات دستی مبنی بر فشار برای ورود حسین فریدون به دانشگاه وجود دارد که در آن به‌صراحت به این موضوع  اشاره نشده، اما مضمون آن این است که آقای فریدون در دانشگاه پذیرفته شود، این در حالی است که گروه دانشگاه پذیرنده با این موضوع مخالفت کرده است و با این تصمیم دیگر کار تمام بوده و حق نداشتند مجدداً با اعمال فشار از بالا و از درون وزارتخانه، به هیئت رئیسه دانشگاه و از آنجا به گروه باعث شوند در نهایت تحت این فشار‌ها رئیس گروه اعلام کند، مانعی برای این موضوع ندارد،این در حالی است که هیچ‌گاه در عرف دانشگاه چنین چیزی وجود ندارد بلکه گروه است که تصمیم‌گیری می‌کند.

**وزارت علوم برای ورود فریدون به دانشگاه شهید بهشتی فشار وارد کرده است

نماینده کرمان در مجلس تصریح کرد: یک سری از مستندات در گزارش آقای ابطحی وجود دارد که آن مدارک در اختیار آقای قمی نبود و همین مستندات نشان می‌دهد فشار از بیرون یعنی از سوی وزارتخانه به دانشگاه بوده است.

به گزارش تسنیم، هفته گذشته قرار بود حسین فریدون از رساله دکترای خود با عنوان "گفتمان عدالت در سیاست‌ خارجی جمهوری اسلامی ایران؛ چالش‌ها و دستاوردها" دفاع کند، اما به‌دلیل عدم‌حضور یکی از اساتید داور پایان‌نامه جلسه به روز دیگری موکول شد. به‌گفته برخی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی علت لغو جلسه دفاع پایان‌نامه وی، امتناع یکی از اساتید این رساله به‌دلیل ضعف علمی آن بوده؛ با این حال قرار است برادر رئیس‌جمهور طی روزهای آینده از رساله جنجال‌برانگیز دکترای خود دفاع کند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۳۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه مدعی شد که فضای دانشگاه محل مناسبی برای یهودی‌ستیزی نیست.

به گزارش ایسنا، بایدن در اظهاراتی در کاخ سفید گفت: فضای دانشگاه یا حتی ایالات متحده نباید محلی برای یهودی‌ستیزی یا تهدید به خشونت علیه دانشجویان یهودی باشد. اینجا جای نفرت‌پراکنی یا خشونت نیست.

بایدن در ادامه عنوان کرد که با فرستادن گارد ملی برای مقابله با این اعتراضات مخالف است.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که این اعتراضات منجر به تغییر سیاست آن‌ها در خاورمیانه نخواهد شد.

بیش از ۱۷۰۰ معترض دانشجوی حامی فلسطین طی دو هفته گذشته در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده از جمله «دانشگاه تگزاس» در آستین، «دانشگاه چاپل هیل» کارولینای شمالی، «دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا» در هامبولت و دیگر مراکز دانشگاهی دستگیر شده‌اند.

صدها دانشجوی دانشگاه کالیفرنیا از متفرق کردن تحصن خود خودداری کرده‌اند و به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، معترضان دانشگاه کالیفرنیا خود را برای هرگونه رویارویی با ده‌ها افسر پلیس مستقر و هلیکوپترهای در حال پرواز آماده می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اولین فرمانده گردان در تیپ ۲۷ محمدرسول الله (ص) که بود؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست
  • انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی مجددا برگزار شد
  • نفرات جدید کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی با برگزاری مجدد انتخابات مشخص شدند
  • برگزاری مجدد انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی
  • مناطق حادثه خیز در هنگام وقوع بارندگی شناسایی شدند
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد