Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش راشاتودی، استراتژیست‌های ارتش آمریکا طبق بیانیه‌ای که از سوی وزارت دفاع این کشور منتشر شده مدعي شده اند یک «راه بهتر و متمرکزتر» برای اجرای عملیات‌های مبارزه با تروریسم در ادلب یافته‌اند. ارتش آمریکا جزئیاتی از طرح خود را فاش نکرد وتنها بسنده کرد به اینکه این طرح از قابلیت‌های آمریکا برای تشخیص تروریست‌ها حتی در محیط شهری استفاده کرده و آن‌ها را با حداقل تلفات غیرنظامیان از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال ژنرال جوزف دانفورد رئيس ستاد مشترک ارتش امريکا گفته است که در اجراي اين طرح با هیچ بازیگر دیگری همکاری نخواهيم کرد.
پنتاگون در شرايطي از اين طرح صحبت مي کند که ارتش سوريه با پشتيباني هوايي روسيه آماده شده است که استان ادلب را از کنترل گروههاي تروريستي النصره ، جيش الاسلام وداعش ودهها گروه تکفيري ديگر آزاد نمايد و هم زمان با اين آمادگي، امريکا براي جلوگيري از اين عمليات در ابتدا با سناريوسازي حمله شيميايي و سپس ادعاي جلوگيري از  آسيب ديدن غير نظاميان به دولت سوريه هشدار داده است که به ادلب حمله نکند در غير اين صورت با واکنش نظامي امريکا روبرو خواهد شد.
اما ظاهرا اين تهديد امريکا موثر واقع نشده و دمشق مصمم است که حاکميت خود را بر ادلب نيز تسري دهد و در اين راه از حمايت قاطع روسيه نيز برخوردار است. به نظر مي رسد امريکا نيز  مايل نيست مزدوراني را که طي هفت سال گذشته از سراسر جهان به ويژه آسياي ميانه به سوريه منتقل کرده و تحت آموزش هاي سازمان سيا قرار داده است تا در نقش جاد هصاف کن سياست هاي منطقه اي اش از آنها استفاده نمايد از بين بروند.  از همين رو اين احتمال مي رود که امريکا تحت عنوان ادعاي اجراي طرحي که تروريست ها را در ادلب بدون آسيب خوردن غير نظاميان از بين خواهد برد و در اين مسير هيچ بازيگر ديگري نبايد ورود نمايد در پي حفظ آنها به عنوان ذخاير استراتژيکش و انتقال تروريست ها به مکان و منطقه امني است تا در مکان و زمان مناسب دوباره از آنها استفاده نمايد.
سوال اينجاست اگر امريکا طرحي دارد که با از بين بردن تروريست ها هيچ غير نظامي آسيب نمي بيند پس چرا هر هفته خبرهايي از کشتار دهها غير نظامي در حملات جنگنده هاي امريکايي به مناطق مرزي افغانستان و قبيله اي پاکستان و يا کشتار غير نظاميان در رقه، ديرالزور يا عراق ويمن منتشر مي شود؟
آيا طرحي که پنتاگون مدعي آن است شبيه انتقال اعضاي گروهک تروريستي منافقين از اردوگاه ليبرتي در بغداد به آلباني نيست؟
از مجموع تحولات سوريه و تقويت حضور نظاميان امريکايي در پايگاه التنف که از آن براي آموزش گروههاي تکفيري استفاده مي شود و و توصيه هاي موسسه بروکينگز به دولت ترامپ براي تغيير راهبرد امريکا در سوريه مي توان اين احتمال را داد که امريکا درصدد است نخست با ناديده گرفتن نتايج نشست هاي آستانه، دوباره با تقويت گروههاي مسلح، روند ژنو را احسا  نمايد که بر برکناري بشار اسد اصرار دارد.
دوم با تهدید و حملات هوايي احتمالي علیه مواضع ارتش سوريه به ویژه در اطراف ادلب از نابودي تروريست ها جلوگيري نمايد.
سوم اينکه با انتقال اين تروريست ها به شرق سوريه و مناطق تحت کنترل کردها و ارائه کمک هاي تسليحاتي و مالي به آنها همچنان حضور خود را در سوريه حفظ نمايد.   ------------------------------------ رضا محمدمراد
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ادلب النصره داعش رقه راشاتودي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی

بانک مرکزی ادعای مدیر محترم مرکز پژوهش‌های مجلس مبنی بر ارزپاشی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی را تکذیب کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بانک مرکزی، اخیرا مدیر گروه پولی و مالی مرکز پژوهش‌های مجلس در گفتگویی مدعی کسری در تأمین ارز 28500 برای واردات کالا‌های اساسی شده و از افزایش نیافتن سقف نرخ ارز در مرکز مبادله انتقاد کرده است.

این در حالی است که در قانون بودجه سال 1402 اشاره‌ای به ارز حمایتی با نرخ 28.500 تومانی نشده و صرفاً در تصویب نامه شماره 33107 مورخ 11/06/1402 هیئت محترم وزیران سقف مصارف ارز حمایتی 18.5 میلیارد دلار منظور تعیین شده است.

برخلاف ادعای طرح شده از سوی مدیر محترم گروه پولی و مالی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، عملکرد مصارف ارز حمایتی در سال 1402 کمتر از سقف تعیین شده در تصویب‌نامه هیئت محترم وزیران بوده است. کل تأمین ارز انجام شده با احتساب مبلغ اختصاص یافته برای گندم حدود 6/17 میلیارد دلار بوده که در این راستا معادل 1/16 میلیارد دلار پرداخت شده است. لازم به ذکر است، از این مبلغ حدود 5/1 میلیارد دلار به واردات گندم برای تأمین ذخایر استراتژیک اختصاص یافته که دارای مجوز خاص از مراجع قانونی بوده است.

در ارتباط با منابع ارز حمایتی، عملکرد محقق شده حاکی از آن است که کل مصارف انجام شده از محل سهم دولت و 20 درصد سهم صندوق توسعه ملی از عایدات ارزی نفت‌خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز طبیعی تأمین ارز شده و با مدیریت انجام شده در این حوزه خوشبختانه هیچ کسری ایجاد نشده است؛ لذا اطلاعات ذکر شده در این ارتباط صحیح نیست و با عملکرد تفاوت فاحش دارد. لازم به ذکر است، استفاده از 20 درصد سهم صندوق توسعه ملی با اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح قانونی انجام شده و مبلغ تأمین شده از این محل به عنوان بدهی ارزی دولت به صندوق توسعه ملی منظور شده است.

در ضمن، اختصاص ارز ترجیحی برای تأمین کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از معیشت مردم و در سقف منابع آن انجام شده و این سیاست از سوی مجلس شورای اسلامی با اختصاص حدود 6/13 میلیارد یورو در قانون بودجه سال 1403 مورد تأیید قرار گرفته‌است.

گفتنی است اختصاص ارز حمایتی و حذف آن، همانند سایر سیاست‌های اقتصادی دولت واجد آثار و پیامد‌های مثبت و منفی متعددی است؛ لذا تاکید بر جنبه‌های منفی سیاست مزبور و ایجاد نگرانی در این زمینه بویژه در زمانی که وفق قانون بودجه سال 1403 از سوی مجلس شورای اسلامی مورد تأیید قرار گرفته است صحیح به نظر نمی‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه | ویدئو
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین