Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-25@19:15:31 GMT

از پیشرفت پتروشیمی گلستان چه خبر؟

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۵۴۷۹۹

از پیشرفت پتروشیمی گلستان چه خبر؟

ساخت مجتمع پتروشیمی گلستان مصوبه هیأت وزیران در سفر اول هیأت دولت نهم به گلستان در سال ۸۴ بود و در آذر سال ۸۵ کلنگ این مصوبه مهم با حضور مسئولان عالی وزارت نفت به زمین زده شد.

بیش از ۹۴ هزار گلستانی و غیرگلستانی با استقبال باورنکردنی از سهام شرکت پتروشیمی گلستان وارد میدان شدند. حضور پرشور مردم در این طرح نشان از آن بود که آن‌ها به حرف‌ها و وعده‌های دولتمردان وقت اعتماد داشتند اما گذشت ۱۰ سال از مصوبه و به سر انجام نرسیدن آن باعث نارضایتی آن‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از افراد مانند من فکر می‌کردند که با خرید این سهام می‌توانند در یک طرح مطمئن برای آینده خود و فرزندان سرمایه گذاری کنند اما تاکنون هیچ سودی بعد از گذشت چندین سال به ما تعلق نگرفته است.دولت و مسئولان با روند کند خود در اجرای این طرح بذر بی اعتمادی را در دل هزاران نفر پاشیدند.

وقتی دولت ( دولت احمدی نژاد) با جدیت اعلام کرد این طرح بعد از ۲ سال به بهره برداری می‌رسد افراد زیادی برای پذیره نویسی سهام اقدام کردند و این نشان از اعتماد مردم به دولت بود.اما بعد از گذشت این چند سال هر روز مسئولان حرف و سخن جدیدی بیان می‌کنند. آن زمان تبلیغات زیادی برای خرید این سهام در تلویزیون و رسانه‌ها می‌شد و مسئولان قول داده بودند با بهره‌برداری از این طرح برای جوانان اشتغال و برای استان آبادانی فراهم خواهد شد.

** تیرماه ۱۳۹۷

استاندار گلستان از پیگیری وزیر کشور و معاون اقتصادی وزارتخانه به موضوع پتروشیمی گلستان خبر داد و گفت: وضعیت پتروشیمی گلستان تا ۶ ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود.

سید مناف هاشمی عصر یکشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: وزارت کشور موضوعات و مباحث مختلفی را در کشور دنبال می‌کند اما در ۱۰ سال گذشته وضعیت پتروشیمی گلستان از وزارت کشور منتقل و مطالبه نشده بود.

وی با بیان این‌که حل موضوع پتروشیمی گلستان تنها یکی از هزار موضوعی است که وزارت کشور پیگیر آن است، افزود: بعد از نشست با آقای نوروززاده، مدیر پتروشیمی کشور و سه تا چهار جلسه با اعضای هیئت مدیره پتروشیمی موضوع پترروشیمی استان را به وزیر کشور منتقل کردیم چرا که معتقد هستیم سکوت در مورد این موضوع ظلم به مردم است.

استاندار گلستان با اشاره به این‌که نمی‌دانیم در نهایت مشکل پتروشیمی گلستان حل می‌شود یا نه، ادامه داد: ۹۵ هزار نفر ۱۰ سال است سهام پتروشیمی گلستان را خریداری کرده‌اند و ما وظیفه داریم تا قبل از آن‌که این موضوع به یک آسیب اجتماعی تبدیل شود برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی اضافه کرد: موضوع پتروشیمی گلستان به وزیر کشور منتقل شده و معاون اقتصادی وزیر کشور موضوعاتی همچون پتروشیمی گلستان را که بار اجتماعی دارد، پیگیری می‌کند.

هاشمی با بیان این‌که پتروشیمی گلستان تا ۶ ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود، تصریح کرد: تعیین تکلیف به معنای حل مسئله نیست بلکه به دنبال راهکاری هستیم که مردم به حق و حقوق خود برسند.

وی بیان کرد: یکی از راهکارها فروش کل سهمام پتروشیمی گلستان به سرمایه گذار جدید و قدرتمند است و راهکار دیگر آن هم اصلاح و کوچک کردن پروژه و تغییر خوراک آن است.

استاندار گلستان با اشاره به این که اجرای ۱۰۰ موضوع مهم و محوری در مدت چهار سال در دستور کار قرار دارد، گفت: پتروشیمی گلستان سخت ترین پروژه استان است و امیدواریم بتوانیم به زودی به راهکار مناسبی برای حل آن برسیم.

درباره ما شرکت صنایع پتروشیمی گلستان

شرکت صنایع پتروشیمی گلستان بصورت سهامی عام از سال ۱۳۸۶ در تاریخ ۸۶/۰۱/۲۲ در اداره ثبت شرکتهای شهرستان گرگان تحت شماره ۵۷۵۷ ثبت و با هدف تولید سالیانه ۶۷۷ هزار تن آمونیاک و ۱۰۳۷ هزار تن اوره با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و شرکت ملی صنایع پتروشیمی فعالیت خود را با موضوع احداث، راه اندازی وبهره برداری کارخانجات صنعتی محصولات پتروشیمی وتبدیل کلیه مواد پتروشیمیائی و فرآورده های فرعی و مشتقات آنها و همچنین انجام کلیه فعالیت های تولیدی، صنعتی، بازرگانی، مالی و اغتباری آغاز نمود. زمین در نظر گرفته شده برای هدف مذکور به مساحت تقریبی ۳۰۰ هکتار در حد فاصل ۳۰ کیلومتری شهرستان گرگان ، سه راه گمیشان ، جاده اینچه برون حد فاصل ۱۵ کیلومتری شهرستان آق قلا در دست احداث می باشد.

تولید این مجتمع اوره و آمونیاک بوده و ظرفیت تولید سالیانه آن ۱۰۷۳ هزار تن اوره و ۶۷۷ هزار تن آمونیاک می باشد . بخش عمدهای از آمونیاک تولیدی برای تولید اوره در داخل مجتمع مصرف شده و ۷۴ هزار تن به صورت مازاد برای عرضه مستقیم به بازار در نظر گرفته شده است. عمده ترین کاربرد آمونیاک در تولید انواع کودهای شیمیایی است و آن را می توان هم به صورت مستقیم به عنوان کود شیمیایی به کار برد و همچنین در تولید مواد مانند نیترات آمونیوم ، سولفات آمونیوم ، مونو امونیوم فسفات ، دی آمونیوم فسفات و اورهو دئیگر کودهای شیمیایی از آن استفاده نمود. برخی دیگر از کاربردهای جزئی آمونیاک در تولید موادی مانند : لاستیک ، کائوچو ، بازیافت آب ، تولید کاغذ و مقوا، تهیه پودرهای شستشو و صنایع چرم و پارچه می باشد. بزرگترین بازار مصرف اوره کودهای شیمیایی (جامد و مایع ) می باشد .

اوره هم به صورت یک محصول نهایی و هم به صورت یک ماده واسطه در تولید کود استفاده می گردد. علاوه بر مصرف مستقیم آن در کود های شیمیایی ، این ماده در تولید محلول های نیتروژنی و نیز در اختلاط میکانیکی کودهای جامد نیز مورد مصرف دارد. از موارد دیگر کاربرد اوره می توان به فورم اوره ها (urea forms) ، اوره مایع ، رزین های اوره – فرمالئید ،چسب ها ، صنعت کاغذ، خوراک دام، ملامین،تولید اسید سولفامیک و نمک آمونیوم آن ،جداسازی نرمال پارافین ها از برش های هیدروکربنی و غیره اشاره نمود.

سهامداران پتروشیمی گلستانشرکت بازرگانی کام یاب گلستان – سهامی خاص۴۷ M۹.۹۳۰شرکت خدماتی فنی صنعتی بازرگانی پترودشت گلستان۳۰ M۶.۳۱۰بانک صادرات ایران۱۳ M۲.۷۳۰شخص حقیقی۱۰ M۲.۱۵۰شخص حقیقی۷ M۱.۴۲۰شرکت صنایع غذایی عالیاگلستان۶ M۱.۲۷۰مدیر عامل :نام مدیر عاملکد ملیمدرک تحصیلیاردشیر حسامی۴۸۴۹۵۷۷۶۲۸کارشناسی ارشد EMBAاسامی اعضای هیئت مدیره:نام عضوشمارۀ ثبت /کد ملینام نماینده قبلینام نمایندهکد ملیسمتموظف/غیر موظفشرکت بازرگانی کام یاب کام گلستان (سهامی خاص)۳۰۹۵الطفات کامیابالطفات کامیاب۶۰۲۹۶۷۱۳۷۵رئیس هیئت مدیرهغیر موظفشرکت آروند بنای ورکان(شرکت زرین باف کام گلستان (سهامی خاص))۴۰۵۱محمد رضا رضا شاطریمحمد رضا رضا شاطری۲۰۳۱۴۵۴۳۲۳عضو هیئت مدیرهغیر موظفشرکت سرمایه گذاری اقتصادکارآمدگلستان۶۶۴۴ناد علی نوچمنیناد علی نوچمنی۲۱۲۲۳۴۲۳۷۴عضو هیئت مدیرهغیر موظفبانک صادرات ایران۳۸۳۳علی جوانمردی وزیریعبدالحسین آل کثیر۵۲۶۹۳۸۳۸۵۳عضو هیئت مدیرهغیر موظفشرکت خدماتی فنی صنعتی و بازرگانی پترودشت گلستان۶۳۳۳یداله وفاییعلاءالدین حیدری۲۷۵۳۴۸۴۵۹۷نایب رئیس هیئت مدیرهغیر موظف

شماره تماس : ۰۱۷۳۲۵۳۸۰۴۲

نشانی امور سهام :

استان گلستان- گرگان- بلوار ناهار خوارن – عدالت ۹۵- ساختمان دوم سمت راست

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار پتروشیمی اخبار گلستان اخبار مهم بورس بورس نیوز پتروشیمی گلستان پروژه های نیمه تمام کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند

غلامحسین گرشاسبی مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام در جریان دیدار رئیس کل دادگستری استان ایلام با کارکنان و بازدید از بخش‌های مختلف پتروشیمی ایلام با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ به نام جهش تولید با مشارکت مردم ، اظهار کرد: توجه به شعار سال مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نصب العین مجموعه کارکنان پتروشیمی ایلام است.

وی تصریح کرد: بار معنایی بسیاری بزرگی در واژه جهش تولید نهفته است چرا که با توجه به شرایط موجود آنچه از همه ما انتظار می‌رود این است که به صورت ویژه کار کرده و عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام یادآور شد: وقتی جهش در یک زمینه و یا یک تولید روی می‌دهد، باید زمینه ایمن نیز برای این فعالیت هم فراهم شود، اگر بخواهیم زمینه جهادی و توجه به مقوله جهش را عملی کنیم باید زمینه امنیت شغلی و اقتصادی آن هم شکل گیرد.

وی خواستار همکاری بیش از پیش مسئولان استانی با مجموعه پتروشیمی ایلام شد و گفت: برای جهش تولید باید نقاط ضعف را برطرف کرد، امید می‌رود مسئولان استان کمک کنند تا با همراهی و تعامل با یکدیگر بتوانیم در انجام وظیفه خود که همانا افزایش و تنوع تولید و سطح کیفی محصولات است، به درستی عمل کنیم.

گرشاسبی افزود: هیچ سازمان و ارگانی بدون ضعف نیست، مهم‌ترین کار این است که بتوانیم درصدد رفع موانع موجود برآییم و مشکلات را برطرف کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام یادآور شد: طی بازه زمانی یک سال و نیم گذشته پتروشیمی ایلام توانست اولین مجموعه ان. جی. ال را در دشت عباس دهلران راه اندازی کند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۶۸۰ هزار تن محصول شامل اتیلن، پلی‌اتیلن سنگین، پروپیلن، بنزین پیرولیز، CFO و DMDS CHAVAR ۶۵ تولید شده است، گفت: در فروردین سال۱۴۰۳ نسبت به فروردین سال ۱۴۰۲ تولید در مجتمع پتروشیمی ایلام ۳۵ درصد رشد داشته است.

گرشاسبی مطرح کرد: چشم‌انداز ما روشن است و به‌عنوان بزرگ‌ترین صنعت در غرب کشور که در مسیر توسعه قرار دارد، امیدواریم فرصت‌های سرمایه‌گذاری پیش روی ما در استان، بیشتر از گذشته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»