Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ یدالله موحد،رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه این طرح برای اولین بار در استان کرمان اجرا می شود، گفت : با تلاش معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان و اداره کل زندان‌های استان این طرح به ثمر رسید و استان کرمان برای نخستین بار به مراقبت الکترونیکی از زندانیان در حالت حبس دست پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دستگاه قضائی در استان کرمان عنوان کرد: این طرح با هدف کاهش جمعیت کیفری در زندان ها و هزینه های دولت و کاهش آسیب هایی که  در جامعه فرد زندانی و خانواده ی وی را تهدید می کند اجرا می شود.

این مقام ارشد قضایی در استان کرمان با بیان این مطلب که امروز در استان کرمان مقدمات و زیرساخت‌های لازم این سامانه آماده شده است گفت : 12پابند الکترونیکی سهمیه استان کرمان است و امروز  طبق اجرای ماده 62 قانون مجازات اسلامی به 4 نفر از زندانیان این پابند الکترونیکی نصب می‌شود .

رئیس شورای قضائی استان کرمان افزود : جرایم تعزیری درجه 5 تا درجه 8 و متهمانی که در اجرای  بند «چ» ماده 217 قرار تامین مراقبت الکترونیک دارند، می‌توانند از سامانه مراقبت الکترونیکی استفاده کنند اما گفتنی است که محکومین به حبس با رضایت خود زندانی و در محدوده مشخص زیر سامانه الکترونیکی تحت نظارت قرار می‌گیرند

رییس کل دادگستری استان کرمان گفت : محکومینی که متقاضی استفاده از این مراقبت الکترونیکی هستند، باید یک سپرده تودیع کنند تا برای خساراتی که اگر احیانا به این سامانه وارد کردند از آن سپرده برای تعمیر آن استفاده شود و همچنین محکوم بایستی اجاره‌ای نیز به صورت ماهیانه پرداخت کند.

وی افزود : این طرح در ابتدا در مرکز استان اجرا می شود و سعی می کنیم پس از بررسی و دریافت پابند های بیشتر این طرح رادر زندان شهرستان ها نیز اجرا شود.

حمید خالقی معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان کرمان نیز   در این مراسم  با بیان این مطلب که استان کرمان برای نخستین بار به صورت رسمی این طرح الکترونیکی را انجام می دهد، گفت : فردی که از این پابند استفاده می‌کند، اصلا مشخص نمی شود و فرد می‌تواند زندگی عادی خود را در سطح جامعه داشته باشد.

وی با بیان این مطلب که سامانه نظارت این افراد در تهران است و زندانی از تهران تحت نظارت است، تصریح کرد: این دستگاه مانند جی پی اس عمل کرده و توسط سیستم مانیتورینگ در تهران کنترل می شود در صورت هرگونه دستکاری قابل مشاهده است و به وی تذکر و هشدار داده می‌شود و اگر فرد به هشدارها بی‌اعتنا باشد، به قاضی دادگاه اعلام خواهد شد تا اقدامات لازم در این خصوص اتخاذ شود.

وی افزود:  ما  با این دستگاه می توانیم فرد را در خانه و در اتاق خاص محدود کنیم اما کسانیکه امروز پابند به آنها زده می‌شود در محدوده شهر کرمان می‌توانند تردد کنند ودستگاه در صورت خروج متهم از شهر کرمان هشدار می دهد  اگرمتهم قصد خروج از محدوده را دارد باید به مرکز مراقبت اعلام کند.

 خالقی به ویژگی ها و مزایای دیگر  این دستگاه اشاره کرد و گفت : این دستگاه شارژی است و در صورت اتمام شارژ فرد متهم هر مسیری را طی کند پس از انجام شارژ مکانها مشخص می شود.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان کرمان  افزود : اگر به سیستم آسیبی وارد شود خود فرد باید هزینه آن را پرداخت کند.

رمضان امیری مدیر کل زندان‌های استان کرمان نیز در این جلسه گفت : با عملکرد خوب سیستم قضایی در استان کرمان خوشبختانه شاهد برنامه های خوبی از نظر حمایتی و قضایی در حوزه زندان استان درسطح ملی و کشوری هستیم.

وی با تبیین مشکلات و آسیب‌های زندانیان و خانواده های آنان  و وضعیت بعضی از زندان ها از نظر تراکم جمعیت گفت: این سامانه باعث می شود که تعدادی از مجرمین به زندان وارد نشوند و در کنار خانواده خود دوران حبس خود را سپری کنند

مدیر کل زندان‌های استان کرمان  افزود : حدود 700 نفر در ا تان داریم که شامل استفاده از این سامانه می‌شوند و باید مشکلات و نقایص این سامانه را شناسایی کند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان خانواده زندان قانون معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • سرقت موبایل دزد حرفه ای با پابند الکترونیکی 
  • پابند الکترونیک سارق را حین سرقت به دام انداخت
  • سارقی با پابند الکترونیکی حین دزدی دستگیر شد
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • دستگیری سارق سابقه دار در پایش الکترونیکی با پابند
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد