Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون برنامه‌ريزي و منابع انساني شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور گفت: سامانه جامع خدمات الکترونيک مشترکان آب و فاضلاب مبتني بر رايانش ابري تهيه شده است.

به گزارش ايرنا، رايانش ابري (Cloud Computing) مدلي بر پايه شبکه‌هاي رايانه‌اي مانند اينترنت است که الگويي تازه براي عرضه، مصرف و تحويل خدمات رايانشي (شامل زيرساخت، نرم‌افزار، بستر، و ساير منابع رايانشي) با به ‌کارگيري شبکه ارائه مي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«رايانش ابري» از ترکيب دو کلمه رايانش و ابر ايجاد شده‌است. ابر در اينجا استعاره از شبکه يا شبکه‌اي از شبکه‌هاي وسيع مانند اينترنت است که کاربر معمولي از پشت صحنه و آنچه در پي آن اتفاق مي‌افتد اطلاع دقيقي ندارد (مانند داخل ابر) در نمودارهاي شبکه‌هاي رايانه‌اي نيز از شکل ابر براي نشان دادن شبکهٔ اينترنت استفاده مي‌شود.
در همين پيوند، رضا گياهي روز دوشنبه در همايش نقش ارتباطات و فناوري اطلاعات صنعت آب و برق کشور که در وزارت ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: اجرايي شدن اين سامانه تحول تازه اي در بخش خدمات براي مشترکان آب و فاضلاب به همراه خواهد داشت زيرا اين روش با ايجاد سيستم يکپارچه اطلاعات، ارتباط پايداري با ساير سامانه ها ايجاد خواهد کرد که در نهايت به نفع کاربر نهايي خواهد بود.
گياهي خاطرنشان ساخت: اين سامانه شفافيت در درآمد ها و هزينه هاي آب و فاضلاب ايجاد خواهد کرد ضمن آنکه روشي نوين براي ارائه قبض به مشترکان ارائه مي دهد.
معاون برنامه‌ريزي و منابع انساني شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور گفت: مدل اجرايي و مالي اين سامانه آماده شده است که در مدت 14 ماه اجرايي خواهد شد و بعد از آن 2 هزار و 500 نقطه در کشور به يکديگر متصل مي شوند.
وي افزود: تاکنون سرمايه گذاري 30 هزار ميليارد توماني به روش هاي احداث، بهره برداري و واگذاري (BOT) و احداث، بهره برداري و تمليک (BOO) در بخش آب و فاضلاب کشور انجام شده و در مجموع بخش غيردولتي 29 هزار ميليارد تومان در اين بخش سرمايه گذاري کرده است.
گياهي گفت: اما تاکنون سرمايه گذاري براي توسعه ارتباطات و فناوري اطلاعات در بخش آب و فاضلاب نشده است که بايد براي آن اقدام کرد.
همايش نقش ارتباطات و فناوري اطلاعات صبح امروز با حضور محمدجواد آذري جهرمي وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات در محل اين وزارتخانه برگزارشد.
اقتصام**2078**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار