Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@13:41:45 GMT

آخرین وضعیت طرح سربازی اختیاری در مجلس

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۵۸۵۸۴

آخرین وضعیت طرح سربازی اختیاری در مجلس

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس آخرین وضعیت طرح سربازی اختیاری در مجلس را تشریح کرد.

به گزارش ایمنا، ابوالفضل ابوترابی  با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح سربازی اختیاری در مجلس، گفت: جلسات از لحاظ کارشناسی با سازمان های مرتبط مستمرا در جریان است البته اختلاف نظرهایی در این مورد وجود دارد که امیدواریم بتوانیم بر روی برخی مسایل به توافقات اجمالی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این جلسات با مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز تحقیقات اسلامی قم، سازمان نظام وظیفه و ستاد کل نیروهای مسلح برگزار می‌شود.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس با بیان اینکه به دلیل آنکه طرح سربازی اختیاری یک بسته کامل است نمی‌توان اعلام کرد تاکنون چه میزان پیشرفت داشته و به توافق رسیده‌ایم، افزود: تنها می‌توان بعد از طی فرایند بحث و بررسی و رسیدن به یک نتیجه کلی و نهایی درباره آن اعلام نظر کرد اما اختلافات میان ما و سازمان نظام وظیفه درباره این طرح بسیار است زیرا طرح سربازی اختیاری یک کار جدیدی در کشور است.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما براساس صلاح کشور در این طرح حرکت می‌کنیم، تاکید کرد: یکی از اختلافات ما درباره احتمال ایجاد کمبود سرباز در کشور بعد از اجرای این طرح است که با توجه به مسایل کاهش جمعیت جوان و زاد و ولد، پیش‌بینی می‌شود وضعیت کمی سخت‌تر شود اما ما جلسات کارشناسی خود را از ابتدای مهر ماه و بعد از پایان تعطیلات مجلس ادامه خواهیم داد.

ابوترابی خطاب به مشمولان نظام وظیفه در کشور گفت: این افراد به سازمان نظام وظیفه مراجعه کرده و به خدمت سربازی مشغول شوند زیرا تکلیف این طرح کاملا مشخص نیست و بررسی و تصویب آن زمان‌بر خواهد بود.

منبع: خانه ملت

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خدمت سربازی مجلس شورای اسلامی اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی چالش ها و فرصت های عرصه ورزش را با حضور دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس مورد بررسی قرار داد.

در این نشست، ابتدا محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی به تغییر رویه مسئولین ورزش پیش و پس از قبول مسئولیت اشاره کرد و عدم تحقق برخی وعده ها در جهت برون رفت از چالش های این عرصه را برای ورزش کشور خسارت بار توصیف کرد. وی همچنین با تاکید بر لزوم تحقق نظر مقام معظم رهبری مبنی بر ورزش قوی، ایران قوی، خواهان تشریح طرح و برنامه های ورزشی دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی شد. در همین راستا جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز با اشاره به چالش هاو کاستی های موجود ورزش، بر لزوم نظارت بیش از پیش نمایندگان بر عملکرد مسئولین حوزه مربوطه در راستای رفع قوانین دست و پاگیر و تسهیل گرایش عمومی نسبت به این مقوله تاکید کردند.

سردار محمد سراج کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نخستین سخنران این نشست بود که ابتدا با اشاره به اقدام اخیر جمهوری اسلامی در تنبیه رژیم صهیونیستی، این اقدام را حق قانونی و مسلم ایران خواند و بر اقتدار و توانمندی نظام اسلامی در دفاع از آرمان های انقلاب و تمامیت ارضی کشور تاکید کرد. وی در ادامه با اشاره به سابقه طولانی مدت فعالیت های سیاسی حزب موتلفه اسلامی، تشکیل کارگروه ورزش توسط این حزب را نشانه درایت و توجه ویژه آنان به امر تربیت بدنی و تزکیه عنوان کرد. سراج در ارتباط با مباحث مطرح شده از سوی رییس و اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه در خصوص ورزش، بر لزوم برنامه ریزی و هدفگذاری اصولی در این حوزه تاکید و اختیارات نمایندگان مجلس در امر نظارت و حمایت از این مهم را تشریح کرد. سراج با اشاره به نکات طرح شده از سوی اعضای کارگروه ورزش تصریح کرد: جامعه ورزش و کارشناسان این حوزه می توانند نقطه نظرات و دیدگاههای خود را به مجلس انتقال داده و با جدیت مطالبه گر باشند. نمایندگان مجلس خصوصا اعضای فراکسیون ورزش نیز وظیفه دارند با بهره گیری از نظرات کارشناسان و متخصصین، بر عملکرد مسئولین ورزش نظارت و در صورت لزوم مسئولین را مورد پرسش قرار دهند. قانون، اختیار کافی به آنها داده و علی الاصول توقع می رود نمایندگان پیش از ورود به مجلس با حوزه اختیارات خود آشنا باشند. این نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد من بهترین نوع پاسداری از انقلاب توجه به مردم است و خود من با همین نیت وارد کارزار انتخابات شدم.
دکتر صالح اسکندری آخرین سخنران این نشست بود که بطور مبسوط در رابطه با ابعاد ورزش، چالش های کنونی آن و راههای تحقق اهداف و برنامه های این حوزه سخن گفت.وی ابتدا با اشاره به رویدادهای اخیر سیاسی، نظامی منطقه، پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی به رژیم متجاوز صهیونیستی را نشانه اقتدار نظام و لطف خداوند عنوان کرد. وی با اشاره به مباحث کارشناسی مطرح شده در حوزه ورزش تاکید کرد: به اعتقاد من ضعف امروز حوزه ورزش، فقدان برنامه ریزی و استراتژی ماموریت چند بعدی است. کاری که کره ای ها و چینی ها انجام دادند و نتیجه گرفتند. کشورهای همسایه ما در حوزه خلیج فارس هم سعی دارند برای مردم خود تصویری از آینده را در حوزه ورزش ترسیم کنند. ما هم می توانیم چنین تصویری را در ذهن خودمان و مردم ایجاد و به سمت تحقق آن حرکت کنیم. برای رسیدن به چنین نقطه مطلوب در ورزش ابتدا باید با کاستن از دامنه تصدی گری دولت،پای بخش خصوصی و مشارکت مردم را به حوزه ورزش باز کنیم. از سویی لازم است چرخه معیوب نظام مدیریت در ورزش اصلاح و نظارت در این حوزه را جدی بگیریم. وی افزود: برای قرار گرفتن در مسیر درست، لازم است سیاستگذاری از پایین به بالا صورت گیرد نه از بالا به پایین، مشارکت دادن مردم در تصمیم گیری های ورزشی، منافع این حوزه، ارزیابی عملکرد و اجرا در تسهیل مسیر اهداف ورزش تاثیر بسزایی دارد. خلا دیگر امروز در حوزه ورزش، ضعف دیپلماسی است. ما در این بخش مطابق اهداف و برنامه حرکت نکرده ایم.
این استاد دانشگاه و نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس در بخش دیگری از نقد خود به مدیران ورزش اظهار داشت: مسئول ورزش باید مدیر تحول گرا باشد نه مدیر حفظ وضع موجود. اینکه بخواهیم ورزش در ابعاد قهرمانی و عمومی گسترش پیدا کند نیاز به ابزار و برنامه راهبردی داریم. نمی توان از بانکی که در امر بانکداری دچار ضعف است بخواهیم باشگاهداری کند.

تا زمانی که مواردی چون موضوع حق پخش، نظام بیمه ای، نظام حرف و مشاغل، حق مالکیت و مشارکت مردم در منافع ورزش و بازار منطقه ای ورزش راه نیفتاده باشد توقع دستیابی به پیشرفت و گسترش ورزش دشوار خواهد بود.
اسکندری در پایان گفت: آنچه بیان شد گوشه ای از مشکلات و کاستی های ورزش است که نمی توان انتظار داشت گره آن یکباره توسط دست اندرکاران وزارت ورزش یا کمیته ملی المپیک گشوده شود.
مجلس می تواند در مقام جایگاه قانونگذاری با اهرم های نظارتی و حمایتی که در اختیار دارد در جهت رفع این مشکلات به مسئولین مربوطه کمک کند. نگاه ما باید به آینده باشد و امروز برای فردا برنامه ریزی کنیم. به خاطر داشته باشیم وقتی تعداد داروخانه ها از اماکن ورزشی بیشتر شد، یعنی یک جای کار می لنگد.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897073

دیگر خبرها

  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • آخرین وضعیت اقدامات امدادی در سیل جنوب کشور
  • آخرین وضعیت سیل در جنوب کشور
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند
  • اعزام مشمولان دانشگاهی و غیر دانشگاهی به خدمت سربازی