Web Analytics Made Easy - Statcounter

صحبتهایم جز عزت و احترام به آیت‌الله جنتی، چیز دیگری نبود/ اگر به فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری توجه کنیم؛ هیچ احتیاجی به صحبت‌های جنجالی نیست

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به جوابیه دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری و اظهاراتش در خصوص دیدار روحانی و ترامپ گفت: اگر به تمامی جزئیات مصاحبه‌ام در حاشیه جلسه هیات دولت دقت کرده باشید؛ صحبتهایم جز عزت و احترام به آیت الله جنتی چیز دیگری نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همبستگی مسئولین می‌تواند کشور را به سوی انسجام، وحدت و صمیمیت هدایت کند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور به حواشی اظهارات اخیرش در خصوص دبیر شورای نگهبان پاسخ داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به جوابیه دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری و اظهاراتش در خصوص دیدار روحانی و ترامپ گفت: اگر به تمامی جزئیات مصاحبه‌ام در حاشیه جلسه هیات دولت دقت کرده باشید؛ صحبتهایم جز عزت و احترام به آیت الله جنتی چیز دیگری نبود.

دیدار روحانی ترامپ

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه بنده صرفا حاشیه ای که ممکن بود اثرگذاری داشته باشد را از اذهان و افکار عمومی پاک کردم؛ افزود: همبستگی مسئولین می‌تواند کشور را به سوی انسجام، وحدت و صمیمیت هدایت کند.

وی با اشاره به اینکه اگر همه ما به فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری توجه کنیم؛ هیچ احتیاجی به صحبت‌های جنجالی نیست؛ گفت: خواست ایشان از همه مسئولان و مردم این است که تحت تاثیر شایعات قرار نگیرند.

واعظی با بیان اینکه شایعات افکار عمومی را منحرف می‌کند، افزود: مقام معظم رهبری همواره تاکید فرموده‌اند هر صحبت و سخنرانی همراه با تحقیق باشد و به همین دلیل پاسخ به جوابیه را ضروری ندانستیم.

رئیس دفتر رئیس جمهوربا اشاره به اینکه مسئولانی که با یکدیگر تعامل دارند نباید صحبتهای خود را علنی کنند، خاطرنشان کرد: مسئله انتقاد و امر به معروف باید به روشهای خود انجام شود و به نظرم بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری تکلیف برای دولت، مجلس خبرگان و قوای سه گانه روشن شده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه همه باید در چارچوب رهنمودهای مقام معظم رهبری حرکت کنند، گفت: صحبتهای ایشان باید چراغ و راهنمای کشور شود.

گفتنی است؛ در پی اظهارات رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور درباره سخنان دبیر شورای نگهبان پیرامون دیدار ترامپ و روحانی در حاشیه اجلاس سالانه سازمان ملل در نیویورک, دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری طی جوابیه‌ای اعلام کرد: اظهارات شتاب‌زده رئیس دفتر رئیس‌جمهور در انعکاس خلاف واقع بیانات رئیس محترم مجلس خبرگان رهبری موجب تعجب و حیرت شد و از رئیس دفتر رئیس‌جمهور انتظار می‌رود ضمن عذرخواهی و تصحیح مصاحبه خویش، ادب و متانت را در موضع‌گیری‌های سیاسی رعایت کرده و حرمت اشخاص و نهادهای قانونی کشور را رعایت نماید.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز سه‌شنبه اول خرداد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • حاجی‌دلیگانی: باید امنیت شغلی و بیمه کارگران تضمین شده باشد
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • مقام معظم رهبری در دیدار کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • اعزام جامعه کارگری گیلان به دیدار با مقام معظم رهبری
  • عیادت میرمحمدی از مجروحین حادثه‌ی تروریستی راسک
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است
  • آغاز به کار دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در وزارت بهداشت
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است