Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جعفری زند با اعلام این خبر، اظهار داشت: در فصل ششم کاوش در تپه اشرف اصفهان که پس از سه سال وقفه انجام شد، یک لایه باستانی مربوط به دوران هخامنشی و قطعات سفالی از این دوران کشف شد.

وی با بیان اینکه این فصل از کاوش ۴۰ روز به طول انجامیده است، افزود: همچنین در این کاوش یک دیوار خشتی یافت شد که از نظر باستان شناسی بسیار با اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت ادامه کاوش‌های تپه اشرف برای کسب اطلاعات درباره یک دیواره خشتی خاص

سرپرست هیئت باستانی شناسی تپه اشرف تاکید کرد: برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در این ارتباط و اینکه این دیوار خشتی متعلق به چه دوره‌ای است نیاز به ادامه کاوش‌ها داریم در شرایط فعلی کاوش ها به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.

وی با بیان اینکه ساختار معماری خشتی این دیوار بسیار خاص است، تاکید کرد: چنین نمونه‌ای از دیوارهای خشتی را در کاوش‌های باستان‌شناسی پنج فصل گذشته تپه اشرف و هیچ نقطه دیگری از اصفهان تاکنون مشاهده نشده است.

احتمال کشف لایه‌های پیش از دوره هخامنشی

جفری زند تاکید کرد: با کشف این لایه باستانی تاریخ تپه اشرف به اواخر قرن پنجم قبل از میلاد می‌رسد و امید داریم در فصول آینده به لایه‌های پیش از دوره هخامنشی نیز دست یابیم.

 

 

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اصفهان باستان شناسی باستانی خشتی اشرف رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۹۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حمزه زاده در نشست شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان، روستای مدفون در دل کوه حیله ور را یکی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی شهرستان اسکو و آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۶۰ واحد کران در داخل این غار زیرزمینی کشف و از زیر گل و لای بیرون آمده و پیش بینی می‌شود با اجرای طرح‌های مطالعاتی و کاوش‌های باستان شناسی، افزون بر ۲۰۰ واحد کران دیگر نیز شناسایی شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با شناسایی کران‌های مدفون روستای حیله ور و جذب سرمایه گذاران و بهره برداری از مجموعه تاریخی این محوطه خواهیم توانست نسبت به توسعه گردشگری و عمرانی روستای کندوان اقدام کنیم.

فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به ثبت جهانی گردشگری روستای کندوان، بر لزوم اجرای سریع طرح جامع این روستا تاکید و اظهار کرد: با اجرای طرح جامع کندوان، ساماندهی این روستا سرعت بیشتری گرفته و شاهد استاندارد سازی در ارائه خدمات به گردشگران خواهیم بود.

حسین فیروزی یکی از تهدیدات و چالش‌های پیش روی کران‌های تاریخی کندوان را ورود خودرو‌های سبک و سنگین گردشگران به داخل روستا عنوان کرد و گفت: لرزش و صدای این خودرو‌ها آسیب‌هایی به کران‌های سنگی کندوان وارد می‌کند که در این راستا طرح ایجاد پارکینگ خودرویی در بیرون از محوطه تاریخی روستا به مساحت ۱۳۰۰ متر مربع و گنجایش ۱۲۰۰ دستگاه خودرو تدارک دیده شده است.

وی همچنین ساخت و ساز‌های غیر مجاز در محدوده تاریخی روستای کندوان را یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این روستا برشمرد و افزود: با اجرای سیاست‌های تشویقی برای روستائیان جهت تخریب سازه‌های جدید و انتقال آنها به روستای پایین دست، خواهیم توانست تا حدودی از تغییر منظر تاریخی و هویت اصلی کندوان جلوگیری کنیم.

دیگر خبرها

  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • «زیرخاکی» پدیده‌ای فراگیر در اصفهان/ قانون بازدارنده نیست!
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • دستگاه‌ها در پیشبرد اهداف با فرمانداران تعامل کنند
  • مرمت با کاهگل عامل ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران
  • محله‌های همدان قدیم مرز بندی داشتند / در کاوش از میدان مرکزی همدان هیچ گنجی یافت نشد