Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سايپانيوز؛ مجيد باقري خوزانی از تدوين استراتژي‌هاي جديد رايان سايپا خبرداد و گفت: ورود به حوزه ليزينگ خودروهاي دست دوم، فعاليت در بخش ليزينگ ماشین آلات و تجهيزات خطوط توليد، حضور در بخش ليزينگ مواد اوليه مورد نياز توليد، حضور در بازارهاي صادراتي و فعاليت ليزينگي با همكاري معاونت صادرات و امور بین الملل گروه از جمله مهم‌ترين سرفصل‌هاي برنامه رايان سايپا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وي با اشاره به شرایط اقتصادی و رونق خريد و فروش خودروهاي دست دوم، حضور رايان سايپا در اين بازار را بسیار اثر بخش و زمينه‌ساز كسب درآمد و سودآوري براي این شرکت دانست و گفت: در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی، در بخش ليزينگ ماشین آلات و تجهيزات خطوط توليد، با هدف افزايش عمق داخلي‌سازي محصولات و نیز كاهش ارزبري اقدام خواهیم كرد.
 
باقري ادامه داد: فعاليت ليزينگي در بازارهاي صادراتي، موجب رونق صادرات محصولات گروه سايپا در خارج از كشور و توسعه ارزآوري خواهد شد و این استراتژی تاثیر حائز اهمیتی در ارتقاء برند بین المللی رایان سایپا خواهد داشت.
 
به گفته وي لیزینگ رايان سايپا در حال حاضر با دارا بودن سرمايه 904 ميليارد توماني، بزرگترین لیزینگ کشور بوده و با اجرای برنامه افزايش سرمايه 50 درصدی جدید از محل سود انباشته و آورده سهامداران، سرمایه شرکت به هزار و 356 ميليارد تومان افزايش خواهد يافت که این امر تاثیر به سزایی در چشم انداز آتی شرکت و ارتقای توان تامین منابع مالی تا سه‌هزار ميليارد تومان خواهد داشت و موجب توسعه فعالیت های شرکت و نیز ورود به بازارهای نوین در زنجیره ارزش لیزینگ خواهد شد.
 
مديرعامل رايان سايپا همچنين ضمن اشاره به برگزاري مجمع عمومي ساليانه اين شركت در روزهاي اخير گفت: در مجمع عمومی، ضمن تاکید بر استمرار پر قدرت حضور رایان سایپا در عملیات لیزینگ محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا مطابق رویه گذشته، استراتژي‌هاي جديد رايان سايپا براي حضور در بازارهاي جديد كسب و كار نیز به آگاهی سهامداران رسید.
 
باقري اعلام كرد: سود خالص سال 96 شرکت به میزان 191 میلیارد تومان بود که بر اساس تصمیم سهامداران مبلغ یکصد ریال بابت هر سهم به صورت نقدی توزیع خواهد شد. همچنین باتوجه به برنامه ریزی های انجام شده و بر اساس بودجه مصوب سال 97، پیش بینی می شود دستیابی به سود 200 ميليارد توماني محقق شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افزایش سرمایه سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمد محمدی و برنامه ویژه صعود برای سایپا

به گزارش "ورزش سه"، محمد محمدی که بعد از پایان دوران بازی با پست معاونت باشگاه پرسپولیس چالش جدید خود را استارت زد، به خوبی توانست از این فرصت بهره برده و وظایف مدیریتی خود را در آن مرحله به خوبی دنبال کرده و به نتیجه برساند.

عملکرد محمد محمدی فارغ از اختلاف نظری که در روزهای پایانی با رضا درویش داشت به شکلی پیش رفت که باعث شد تا هواداران پرسپولیس نیز از حضور او اعلام رضایت داشته باشند. با این حال محمد محمدی ترجیح داد از تیم مدیریتی پرسپولیس جدا شود و در ادامه اما به ریاست مجموعه انقلاب به عنوان یکی از مجهزترین و بزرگترین مجموعه‌های ورزشی تهران برسد.

محمدی در سمت جدید خود نیز به دنبال ارتقای زیرساخت‌های این مجموعه رفت و توانست دستاورد قابل توجهی را در مدت کوتاه حضورش در این پست پشت سر بگذارد. با این حال او در سومین تجربه مدیریتی خود اکنون با چالشی جدی‌تر مواجه شده است؛ "مدیریت باشگاه سایپا".

باشگاه سایپا که دومین فصل حضورش در لیگ دسته اول را پشت سر می‌گذارد به عنوان قهرمان اسبق فوتبال ایران و البته یکی از سازنده‌ترین باشگاه‌های ایران طی سال‌های گذشته که هنوز بازیکنان اسبق این تیم به عنوان ستاره‌های این روزهای فوتبال ایران می‌درخشند، درگیر شرایطی شده که طی این مدت در مسیر دستیابی به امتیاز صعود ناکام مانده است.

محمد محمدی که اکنون به عنوان مدیرعامل این باشگاه البته شانس تیمش را برای صعود به لیگ برتر در رقابت با مدعیانی مثل خیبر خرم آباد، چادرملو اردکان، نفت مسجدسلیمان و فجرسپاسی در حد غیرممکن می‌بیند، به دنبال اجرای برنامه‌های خود در ادامه مسیر است تا فصل آتی را به عنوان مدعی اصلی و اول این رقابت‌ها جدال برای صعود را شکل دهد. مهمترین موضوعی که این تیم با مدیریت محمدی دنبال خواهد کرد "شخصیت سازی" برای مسیر صعود است. تیمی که سال‌های گذشته رقیبی قابل احترام در لیگ برتر محسوب می‌شد، طی دو فصل اخیر و بعد از سقوط به نظر می‌رسد این شرایط را پذیرفته و رقابت برای بازگشت در این تیم کاملا از بین رفته است. مدیرعامل جاه‌طلب سایپایی‌ها اما طی مدت کوتاه حضورش در این سمت بیشتر روی این موضوع کار کرده تا در ادامه شرایط را برای موفقیت این تیم در مسیر دستیابی به امتیاز سقوط در فصل آتی شکل دهد.

دیگر خبرها

  • محمد محمدی و برنامه ویژه صعود برای سایپا
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه
  • برنامه ریزی چین برای ساخت مرکز حمل و نقلی در ازبکستان جهت ارتقا مسیر تا اروپا
  • گسترش سرمایه‌گذاری اپل در ویتنام
  • ماجرای حضور جنجالی زنان در بازی سایپا - خیبر
  • تشریح دستاوردها و اهداف بانک صادرات در حضور وزیر اقتصاد
  • سرمربی سایپا و مربی خیبرخرم آباد تا اطلاع ثانوی محروم شدند
  • تشریح دستاوردها و اهداف بانک صادرات ایران در حضور وزیر اقتصاد
  • افزایش ۵۱ درصدی واگذاری زمین به متقاضیان در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تشریح دستاوردهای بانک صادرات در حضور وزیر اقتصاد