Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حیدری رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بن رود اصفهان ، امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اصفهان مشکلات زیاد دانش‌آموزان منطقه خود را برشمرد و اظهار کرد : رفت و آمد دانش‌آموزان ، اصلی‌ترین مشکل آنهاست.

وی با بیان اینکه مردم شرق اصفهان با مشکلات بسیار زیاد معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند ، ادامه داد : خانواده‌ها در پرداخت شهریه سرویس فرزندانشان با مشکل رو به رو هستند و بعضی خانواده‌ها که دارای دو و یا سه دانش‌آموز هستند ، بالطبع مشکلات بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بن‌رود افزود : در حال حاضر، 10 میلیون تومان به رانندگان سرویس از سال قبل بدهکاریم که متأسفانه خانواده‌ها توان پرداخت بدهی‌شان را ندارند.

حیدری تصریح کرد : به سبب مشکلات فراوان معیشتی مردم شرق اصفهان ، متأسفانه تعداد زیادی ترک تحصیل کردند که خوشایند نیست.

وی باگلایه از توزیع تسهیلات و امکانات بدون نیاز سنجی مدارس گفت : به عنوان مثال به یک مدرسه که 7 نفر جمعیت دارد ، یک دستگاه زیراکس داده شده در صورتی‌که مدرسه‌ای با جمعیت زیاد از داشتن دستگاه زیراکس محروم است.

امکان دو نوبته کردن مدارس بن رود وجود ندارد

وی مدارس تخریبی و کانکسی را یکی دیگر از معضلات منطقه شرق اصفهان ذکر کرد و اظهار داشت : بیشتر مدارس ما تخریبی است و اداره نوسازی اجازه استفاده از مدرسه را به ما نمی‌دهد مگر اینکه در صورت بروز اتفاق و پیشامد ، خودمان پاسخگو باشیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بن‌رود تصریح کرد: امکان دو نوبته کردن مدارس وجود ندارد و از طرفی 120 دانش‌آموز بلاتکلیف خواهند بود ، امیدواریم برای نوسازی مدارس ، هر چه زودتر اقدامی شود.

پیشنهاد فرماندار اصفهان برای کاستن بار مشکلات آموزش و پرورش

رضوانی فرماندار اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار داشت: مسئولان آموزش و پرورش، متحمل سختی‌هایی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان شدند که جای تشکر دارد و در رسیدگی و رفع  مشکلات اقدام خواهیم کرد.

وی ، به شهرداری و شورای شهر پیشنهاد کرد برای مناطق 6 گانه شهر اصفهان و مناطق 5 گانه شهرستان اصفهان، مبالغی هر چند اندک برای کاستن بار مشکلات در نظر بگیرند.

فرماندار اصفهان با بیان اینکه می‌توان حجم بار ترافیکی سرویس مدارس را به طریقی کاهش داد ، گفت : مدارسی که این ظرفیت را دارند که اجازه دهند سرویس مدرسه ، دانش‌آموزان را در حیاط مدرسه سوار و پیاده کنند ، بهتر است اجازه ورود سرویس به مدرسه را بدهند.

حمل و نقل و ساماندهی دانش آموزان امسال با دقت بیشتری انجام می‌شود

اسماعیلی نماینده روسای نواحی آموزش و پرورش شهر اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه امسال وضعیت ساماندهی حمل و نقل دانش‌آموزان بهتر از سال قبل است ، گفت : امسال مدارس ، اسامی شرکت‌ها را زودتر اعلام کردند و در حال حاضر برای تمام مدارس شهر اصفهان ، ثبت‌نام برای سرویس انجام شده و مشکلی وجود ندارد.

وی افزود : تنها مشکلی که برای ورود دانش‌آموزان به مدارس وجود دارد، به ترافیک و ساعت اوج بازشدن مدارس برمی‌گردد که با حجم انبوهی از خودرو  و در نتیجه تأخیر دانش‌آموزان مواجه می‌شویم.

نماینده روسای نواحی آموزش و پرورش شهر اصفهان ادامه داد : برای رفع این مشکل، پیشنهاد می‌شود که ساعت شروع مدارس در یک بازه نیم ساعته باشد و همه مدارس در یک ساعت آغاز به کار نکنند تا با هجوم دانش‌آموز و عجله رانندگان مواجه نشویم.

مساله سرویس دانش‌آموزان جدی پیگیری می‌شود

در ادامه جلسه، فتح‌الله معین رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : اگر کشوری می‌خواهد پیشرفت کند باید به آموزش و پرورش بها بدهد.

وی افزود: هرگاه وضعیت اقتصادی جامعه خوب باشد، بالطبع وضع شهرداری هم خوب خواهد بود و می‌تواند کارهای بیشتری انجام دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: یکی از وظایف شهرداری ، حمل و نقل شهری است و وضعیت اتوبوس‌رانی شهری باید طوری باشد که منجر به نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان نشود و اسباب راحتی و امنیت آنها را فراهم کند.

معین گفت: در این راستا تمام سعی خود را خواهیم کرد تا کیفیت خدمات در این شرایط اقتصادی پایین نیاید.

فاصله حرکت قطارها را کاهش می‌دهیم

وی با بیان اینکه خط یک مترو راه‌اندازی شده، اظهار داشت: فاصله حرکت قطارها، 10 دقیقه است و سعی داریم با افزایش قطارها این فاصله را به 7 دقیقه کاهش دهیم.

رئیس شورای شهر اصفهان در پاسخ به پیشنهاد فرماندار پیرامون اختصاص مبلغی به روسای آموزش و پرورش برای رفع مشکلات مالی مدرسه ، گفت : این موضوع بررسی خواهد شد و سعی می‌کنیم مبلغی هر چند ناچیز برای رفع مشکلات مدارس در نظر گرفته شود.

انتهای پیام /س

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگیان اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۲۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل