Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد که کره شمالی ابتدا پیشنهاد خلع سلاح اتمی در عرض ۲ سال را ارائه کرده بود، اما سپس با پیشنهاد آمریکا مبنی خلع سلاح طی یک سال موافقت کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از یونهاپ، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تازه ترین اظهارات درباره کره شمالی می‌گوید که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در دیدار با «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی پیشنهاد خلع سلاح اتمی در مدت زمان دو سال را ارائه کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بولتون می‌گوید که این پیشنهاد از طرف رهبر کره شمالی در دیدار ماه آوریل با رئیس جمهور کره جنوبی که در روستای مرزی پانمونجوم برگزار شد داده شده است. 

بولتون مدعی است که کیم جونگ اون سپس عقب نشینی کرده و پیشنهاد متقابل رئیس جمهور کره جنوبی یعنی خلع سلاح اتمی ظرف یک سال را پذیرفته است. 

بولتون که در مرکز جامعه فدرال صحبت می‌کرد افزود: مون جائه این از طرف دونالد ترامپ به کیم جونگ اون گفته بود که خب چرا نتوانیم آن را در یک سال انجام دهیم. کیم جونگ اون سپس این را قبول کرد. 

بولتون در ادامه افزود: هرچند از نظر من خلع سلاح در زمان کوتاهتری هم می‌تواند انجام بگیرد اما یک سال هم بد نیست. ما هنوز منتظر آن هستیم. 

یونهاپ نوشت، جان بولتون از جمله مقامات کاخ سفید است که نسبت به وعده های کره شمالی کاملا بدبین است. وی از جمله عوامل اصلی لغو سفر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به پیونگ یانگ در ماه گذشته بود. 

پامپئو پیش از آن دو بار به کره شمالی سفر کرده بود. 

رهبران آمریکا و کره شمالی در 12 ماه ژوئن در سنگاپور دیدار کردند و طی آن به توافقی که یکی از مفاد آن خلع سلاح اتمی کره شمالی بود دست یافتند. این درحالیست که بسیاری از منتقدان معتقد بودند که این توافق بسیار کلی و غیرعملی است. با این وجود طرفین به ویژه رئیس جمهور آمریکا از امضای این توافق بسیار خوشحال بود. 

علیرغم این خوشبینی‌ها، روند مذاکرات میان پیونگ یانگ به دلایل مختلف از جمله آنچه که رویکرد خصمانه واشنگتن از سوی کره شمالی خوانده شده بسیار کند پیش رفته و در حال حاضر حتی متوقف شده است.

طی روزهای اخیرمجددا نشانه‌هایی از تمایل دو طرف به احیای مذاکرات دیپلماتیک دیده شده است. 

روز دوشنبه وبگاه شبکه «سی .بی. سی» به نقل از مقام‌های کاخ سفید اعلام کرد که رهبر کره شمالی نامه‌ای  را برای  دیدار مجدد  با رئیس جمهور آمریکا ارسال کرده است.

رهبر کره شمالی صبح دوشنبه در دیدار با «لی ژان‌شو» رئیس پارلمان چین گفته بود که پیونگ‌یانگ توافق سنگاپور با آمریکا برای خلع سلاح اتمی را حفظ کرده است.

کیم در این دیدار خطاب به آمریکا خواسته تعهدهای خود را در توافقی که ماه ژوئن (خرداد) میان دو کشور به امضا رسید، حفظ کند. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خلع سلاح اتمی جان بولتون آمریکا کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.   به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»   به نقل از خبرگزاری تاس، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»   وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»   ۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشورها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.   ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استانداردهای دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • حماس: احتمال پذیرش طرح صهیونیست‌ها پایین است 
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • جهاد اسلامی: نسخه آمریکایی آتش‌بس غزه بدتر و گمراه‌کننده‌تر است
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد/ هشدار درباره وقوع فاجعه در رفح
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم