Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک روزنامه هندی روز یکشنبه با اشاره به مقاومت هند در مقابل آمریکا برای قطع کامل واردات نفت خود از ایران نوشت: بازنگه داشتن مسیر نفت ایران به پالایشگاههای هند تحت تحریم های آمریکا، آسان نخواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه نیو ایندین اکسپرس، کارشناسان هندی معتقدند هر چند تحریم های آمریکا در مورد ایران احتمالا بر واردات نفت خام هند از این کشور تاثیر گذاشته و واردات از کشوری که بازاری پرطرفدار دارد را با اختلال مواجه خواهد کرد اما نکته آن است که جایگزین کردن بشکه های نفت از دست رفته برای هند دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه نوشت: هر چند وزارت نفت اعلام کرده است که مذاکره با آمریکا ادامه خواهد یافت اما در حال حاضر مشخص نیست که هند چگونه بین روابط هند و ایالات متحده و معادلات دوجانبه قدیمی خود با ایران توازن ایجاد خواهد داد.

روز پنجشنبه، مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در دهلی نو گفت که واشنگتن در صورت لزوم معافیت هایی را برای برخی متحدان خود در نظر خواهد گرفت اما وارد کنندگان نفت ایران به هر حال باید تا 4 نوامبر(13 آبان) واردات خود را به صفر برسانند.

کی راویچاندران معاون اول رئیس جمهورهند با اشاره به فشارهای آمریکا گفت: این بار فشار جدی است.وی افزود: در مورد اینکه ایران قادر خواهد بود چقدر نفت صادر کند، بلاتکلیفی وجود دارد.
هند بیش از 80 درصد نیازهای نفت خام خود را وارد می کند و داده ها، نشان دهنده واردات بیش از 220 میلیون متر مکعب در سال 2017 تا2018 میباشد.

با این حال، کارشناسان صنعت نقت معتقدند که درماه اوت (مرداد) به علت مشکل شرکت های نفتی در پیدا کردن بیمه برای حمل و نقل، این مقدار واردات به شدت کاهش یافت.
دولت ایران به سرعت به حل نسبی این مسئله پرداخت و به شرکت های نفتی اجازه داد با استفاده از مخازن خود و قانونCIF (هزینه، بیمه، حمل و نقل) نفت را جا به جا کنند.

اما به هر حال بیمه به دردسری برای ایران تبدیل خواهد شد زیرا در آخرین دور تحریم ها شرکتهای بیمه از بیمه کردن محموله های نفت ایران سرباز زدند. راویچاندران گفت: بنابراین یا باید کانالی بانکی پیدا شود و یا تامین مالی برای واردات نفت ایران صورت بگیرد.

روزنامه مذکور افزود: ایران پس از لغو تحریم ها در سال 2016 برای افزایش فروش نفت تخفیف های خوبی داد. علیرغم اینکه اعضای اوپک تعهد به افزایش تولید به منظور جبران کمبود نفت ایران پاسخ مثبت می دهند اما اکنون ارزیابی ما این است که با توجه به حجمی که ما از ایران خریداری می کنیم، جایگزینی آن بسیار مشکل است.با این حال هند فعلا هنوز از نفتکش های ایرانی و حمل و نقل رایگان ایران استفاده میکند که بتواند زمان بخرد،دقیقا مانند استراتژی چینی ها. اما باید دید آیا هند میتوانند در برابر فشار آمریکا مقاومت کند یا نه.

کارشناس نفتی هند اخیرا در گزارشی اعلام کردند که معتقدند صادرات و تولید نفت ایران احتمالا پس از تحریم های ایالات متحده، بین 1-1.5 میلیون بشکه در روز (میلیون بشکه در روز) کاهش پیدا خواهد کرد.
کارشناسان اعتقاد دارند که با این حال، ایالات متحده نمی تواند انتظار داشته باشد مذاکرات این بار با هند به همان اندازه دور اول تحریم در سالهای 2012-2015 با موفقیت همراه باشد.

احتمال افزایش تولید نفت خام ایالات متحده برای هند را میتوان به عنوان گزینه ای برای چانه زنی در نظر گرفت. در حالی که واردات نفت خام ایران به هند در ماه آگوست به میزان یک و نیم میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرد، در فاصله ماههای ژانویه تا ژوئیه واردات نفت خام ایالات متحده نیز 90000 بشکه در روز افزایش یافت و به رقم 342000 بشکه در روز رسید.

نیوایندین اکسپرس در خاتمه مطلب خود خاطرنشان که عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی ایران، روز جمعه در پاسخ به بیانیه وزیر امور خارجه آمریکا، که گفته بود واردات نفت از ایران تا ماه نوامبر باید به صفر کاهش پیدا کند ایالات متحده را یک 'بیگانه' نامیده و گفت 'خودی ها' باید با هم متحد شوند. با این حال آخوندی اینرا هم گفت که قطعا تجارت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. او اطمینان داد که تولید نفت ایران و فروش آن به هند ادامه خواهد یافت و افزود: در پایان روز، بالاخره هر دو طرف راهی پیدا خواهند کرد تا رابطه خود را ادامه دهند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان نوامبر عباس آخوندی راه و شهرسازی بیگانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا چند فرد و نهاد را به بهانه تسهیل و حمایت مالی از فروش پهپادهای ایرانی تحریم کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا موسوم به «اوفک» روز پنجشنبه، چند فرد و نهاد را با ادعای ایفای «نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپادهای ایرانی برای وزارت ایران»، تحت تحریم قرار داد. 

واشنگتن با بیان اینکه این تحریم‌ها با هماهنگی انگلیس و کانادا اعمال شده‌اند، در ادامه مدعی شد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خود «در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد».

طبق این بیانیه هشت فرد ایرانی، ۱۵ نهاد در ایران، امارات، پاناما و هند، ۲ کشتی و یک هواپیما به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه شده‌اند.

«برایان نلسون» دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا در «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مدعی شد: «وزارت دفاع ایران به بی‌ثبات‌کردن منطقه و جهان با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی‌سابقه به اسرائیل و اشاعه پهادها و دیگر سخت افزارهای نظامی برای نایبان ایران ادامه می‌دهد».

او همچنین گفت: «ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با انگلیس و کانادا از همه ابزارهای در دسترس برای مقابله با کسانی که از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران حمایت مالی می‌کنند، استفاده می‌کند».

این ادعاهای مقام آمریکایی در حالی است که ایران همواره اعلام کرده یک طرف جنگ در اوکراین نیست و این غرب است که با گسیل سلاح به این کشور، بر آتش درگیری‌ها می‌دمد.

ایران همچنین اعلام کرده در پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت این کشور در دمشق، بر اساس منشور ملل متحد درباره حق پاسخگویی، مواضع نظامی این رژیم در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: راشاتودی: تحریم ایران بنزین آمریکا را 60 درصد گران کرد قانونگذار ارشد آمریکا: مجلس سنا هم تمدید 10 ساله تحریم‌های ایران را تصویب می‌کند

دیگر خبرها

  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران