Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@20:33:27 GMT

تصاویر/ حجاج ایرانی در غار حرا مکه مکرمه

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۶۷۲۴۶

تصاویر/ حجاج ایرانی در غار حرا مکه مکرمه

"غار حرا" محل عبادت پیامبر اکرم (ص) برفراز کوهى قرار دارد که امروز جبل‌النور نامیده مى‌شود؛ ورودی غار حرا به سمت شمال است و فضای آن گنجایش تقریبی پنج نفر نشسته را دارد؛ جالب اینکه دو طرف غار باز است و هواى لطیفى در آن جریان دارد ... ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴ اجتماعی سفر نظرات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ جبل‌النور در گذشته در خارج مکه قرار داشت اما امروز به سبب گسترش شهر مکه‌، جبل النور و غار حرا در داخل مکه قرار دارد و مسلمانان برای زیارت به آنجا می‌روند و پیمودن آن از پاى کوه تا فراز آن بیش از یک ساعت به طول مى‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورودی غار حرا به سمت شمال است و فضای آن گنجایش تقریبی پنج نفر نشسته را دارد؛ ارتفاع غار نیز به اندازه قامت یک انسان است  و در کنار آن محلی برای نشستن گروهى است؛ جالب اینکه دو طرف غار باز است و هواى لطیفى در آن جریان دارد و در گرم‌ترین اوقات سال، انسان احساس گرما نمى‌کند و از همه گذشته، جاى خلوت و مملوّ از روحانیت است.

پیامبر اکرم (ص) قبل از بعثت و حتى گاه بعد از بعثت براى دور ماندن از غوغاى بت‌پرستان جاهل و جامعه مملوّ از خرافات آن عصر، به غار حرا مى‌رفت و ساعت‌ها و روزها به راز و نیاز با خدا مى‌پرداخت و در اسرار آسمان و زمین مى‌اندیشید.

قابل توجه است که داخل غار اگر کسى رو به دهانه شمالى غار بایستد هم رو به کعبه و هم رو به بیت‌المقدس ایستاده است؛ غار حرا محل عبادت رسول خدا (ص) بوده و آن حضرت روزهایى از ایام سال، به ویژه ماه مبارک رمضان را در آنجا بسر می‌برد.

درهمین غار بود که نخستین بار بر رسول خدا وحى نازل و آیات آغازین سوره علق براى آن حضرت خوانده شد؛ از این رو این غار از جمله بهترین و متبرک‌ترین نقاط مکه محسوب می‌شود و مسلمانان آگاه و توانمند براى زیارت به آنجا می‌روند.

در تاریخ آمده است که سالهای منتهی به رسالت، حضرت خدیجه (س) روزانه یا یک روز در میان با صعود از این کوه برای مقتدای خود آذوقه می‌برد و مولای متقیان حضرت علی(ع) نیز به فاصله‌ای از رسول اکرم به تفکر و عبادت می‌پرداخت.

انتهای پیام/

Rsaadati/Psaadati/S2,1416/CT8 واژه های کاربردی مرتبط حج تمتع ٩٧

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حج تمتع ٩٧ حج تمتع ٩٧

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر

دمی همدم و همراه شدن با حضرت حافظ پیشینه‌ای چند قرنی در میان ایرانیان و فرهنگ ایرانی دارد. بدون شک همه ایرانیان از خردسالی با حافظ و فال این شاعر و عارف نامی آشنایی دارند.  

به گزارش «زی‌سان»، حافظ‌خوانی در مراسم‌های مختلف همانند لحظه سال تحویل و شب یلدا، بخشی از فرهنگ و سنت دیرینه جامعه ایرانی است. در کنار خواندن غزلیات، گرفتن فال حافظ نیز یک رسم همیشگی برای ایرانیان است.  

این باور قدیمی در میان ایرانیان وجود دارد که حضرت حافظ داننده عالم نهان و غیب است و در لحظات مختلف با رجوع فال حافظ می‌توان تصمیم درست را گرفت. فال یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت به تفال حافظ بدین گونه است:‌

خُرَّم آن روز کز این منزلِ ویران بروم

راحتِ جان طلبم و از پِیِ جانان بروم

گرچه دانم که به جایی نَبَرد راه غریب

من به بویِ سرِ آن زلفِ پریشان بروم

دلم از وحشتِ زندانِ سِکَندَر بگرفت

رخت بربندم و تا مُلکِ سلیمان بروم.

چون صبا با تنِ بیمار و دلِ بی‌طاقت

به هواداریِ آن سروِ خِرامان بروم

در رهِ او چو قلم گر به سرم باید رفت

با دلِ زخم‌کَش و دیدهٔ گریان بروم

نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی

تا درِ میکده شادان و غزل‌خوان بروم

به هواداری او ذَرِّه صفت، رقص‌کنان

تا لبِ چشمه‌ی خورشیدِ درخشان بروم

تازیان را غمِ احوالِ گران‌باران نیست

پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم

ور چو حافظ ز بیابان نبرم رَه بیرون

همرهِ کوکبهٔ آصفِ دوران بروم

تعبیر و تفسیر غزل

احساس غم و تنهایی بر وجودت سایه افکنده است و می‌خواهی تغییری در وضعیت زندگی خویش بدهی. اگر می‌خواهی به مقصود و مراد دلت برسی از سرزنش‌ها و حرف‌های دیگران دلگیر و ناراحت مشو. تو می‌دانی که هدفت ارزش این همه سختی را دارد پس با قدرت به تلاشت ادامه بده. دقت و تعمق بیشتری داشته باش. بیهوده ناامید و مأیوس نباش و با اندک ناملایمتی هراسان نشو. اگر برخی از اطرافیانت به تو انرژی منفی می‌دهند، از آنها دوری گزین و به دوستان مثبت و دلسوز بپیوند.    

  tags # فال حافظ سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • تهدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی براى حمله قريب الوقوع به رفح
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • حجاج دیگر کشورها در مراسم حج محبت زائران ایرانی را احساس کنند
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • توصیه مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به روحانیون کاروان‌های حج
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند