Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رضا اردکانیان در مراسم معرفی 46 طرح صنعت آب و برق به ارزش 243 هزار میلیارد ریال برای واگذاری بخش خصوصی و امضای قرارداد سرمایه گذاری بخش خصوصی در 23 طرح آب و فاضلاب به ارزش 20 هزار میلیارد ریال با استفاده از ساز و کار تبصره 19 قانون بودجه سال 97 برای مشارکت بخش خصوصی افزود: وزارت نیرو تنها دستگاهی نیست که مدیریت آب را باید داشته باشد به همین دلیل کارگروه سازگاری با کم آبی با حضور چهار وزارتخانه نیرو، کشاورزی، کشور و صنعت ،معدن و تجارت و دو سازمان برنامه و بودجه و محیط زیست تشکیل شد تا بتوانند برنامه های مدیریت عرضه و تقاضا را به اجرایی شدن نزدیک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در تابستانی که پشت سر گذاشتیم از خشک ترین سال های اخیر بود که در تولید انرژی با کمبود مواجه شدیم و در این فضا که با مصرف زیاد آب و برق مواجه بودیم با مشارکت مردم پشت سر گذاشتیم.
وزیر نیرو افزود: در تابستان امسال 2 هزار مگاوات صرفه جویی در مصرف برق داشتیم و رشد مصرف به کمتر از سه درصد را با در نظر گرفتن خاموشی های اعمال شده تجربه کردیم.
اردکانیان گفت: وزارت نیرو به عنوان بدهکار آبرومند دست همه فعالان بخش خصوصی آب و برق را می فشارد و امیدواریم طرح های وسیعی که در حوزه آب و برق انجام می شود با مشارکت بخش خصوصی محقق شود.
وی افزود: وزارت نیرو در قالب دولت دوازدهم و بر اساس برنامه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی برای گرفتن رای اعتماد دوره مدیریت عرضه و تقاضا را پی گرفته و توجه جدی به همه ذینفعان طراحی شده است به همین دلیل مرکز اجتماعی آب و انرژی در وزارت نیرو آغاز به کار کرد و پل ارتباطی بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان شده است و سیاست های عمومی دولت در این بخش پیگیری خواهد شد.
وزیر نیرو گفت: مورد دیگر به رسمیت شناختن ماهیت میان بخشی آب است که در دوران مدیریت عرضه و تقاضا اهمیت زیادی دارد.
اردکانیان خطاب به معاون اول رئیس جمهور گفت: از آخرین باری که به وزارت نیرو آمدید 10 ماه می گذرد که در این مدت با پشتیبانی مدیران آب و برق همه ظرفیت های ارتباطی رسانه ها توانستیم در جشنواره شهید رجایی به عنوان یکی از وزارتخانه های برتر معرفی شویم و در دو بخش عمومی و خصوصی، شرکت توانیر و مهندسی آب نیز برگزیده شدند.
وی افزود: یکی از ثمرات تلاش هماهنگ قوای مختلف از سازمان های متفاوت تحرک بخشیدن به یکی از سیاست های دولت در واگذاری طرح تملک است که در تحقق بخشیدن تبصره 19 بودجه 97 متجلی شد.
وزیر نیرو اضافه کرد: شتاب بخشیدن به رشد توسعه اقتصادی، افزایش سهم بخش خصوصی، افزایش رقابت پذیری، ایجاد اشتغال و توانمند سازی بخش خصوصی فرصت های متنوعی است که امروز در وزارت نیرو شاهدیم.
در این مراسم روسای برخی کمیسیون های مجلس شورای اسلامی، استانداران، مدیران عامل بانک ها، صندوق توسعه ملی، نمایندگانی از اتاق بازرگانی، سندیکاهای آب و برق و انجمن های فعال آب و برق به همراه مسئولان این دو صنعت حضور دارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مدیریت مصرف تقاضا دستگاهها برنامه و بودجه اردکانیان صنعت آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام در دستور کار است
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!