Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-04@23:28:56 GMT

◄ رشد ۳۶ درصدی صادرات غیرنفتی در بندرلنگه

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۶۸۷۷۶

◄ رشد ۳۶ درصدی صادرات غیرنفتی در بندرلنگه

تین‌نیوز | 

مدیر بنادرودریانوردی بندرلنگه ضمن تشریح عملکرد این بندر در پنج‌ماهه نخست سال جاری، از افزایش ۳۶‌درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی، رشد ۲۳‌درصدی ترانزیت خودرو و رونق ترابری مسافران دریایی داخلی و بین المللی در این بندر خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان، قاسم عسکری‌نسب با اشاره به تخلیه و بارگیری چهار میلیون و ۸۹‌هزار و ۶۵‌تن انواع کالا در بنادر غرب هرمزگان طی پنج ماه نخست سال جاری، اظهار داشت: از این میزان، سهم بندرلنگه ۵۹۸‌هزار و ۳۹۳‌تن بوده است که ۵۹۸‌هزار و ۱۶۰‌تن آن مربوط به کالاهای غیرنفتی و ۲۳۳‌تن نیز به کالاهای نفتی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش جابه‌جایی محموله‌های غیرنفتی، ۱۵‌درصد افزایش عملیات به ثبت رسیده است.

عسکری‌نسب راه‌اندازی بندر شیو در شهرستان پارسیان، ساماندهی و راه‌اندازی پایانه مواد معدنی بندرلنگه، دعوت از تجار و صاحبان کالا و دیدار چهره به چهره با آن‌ها، فعال کردن خطوط جدید کشتیرانی، ارائه تسهیلات بندری و کاهش زمان تخلیه و بارگیری کالا را ازجمله اقداماتی دانست که باعث ارتقا عملکرد و بهبود وضعیت عملیات بندری در غرب هرمزگان شده است.

افزایش ۸‌درصدی عملیات کانتینری

مدیر اداره بندرها و دریانوردی لنگه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، یک‌هزار و ۴۶۶ TEU کانتینر پر در این بندر تخلیه و بارگیری شده است که در این بخش، افزایش هشت درصدی را شاهد بودیم.

این مقام مسئول، ترغیب صاحبان کالا به فعالیت کانتینری و افزایش خطوط کشتیرانی به‌منظور جابه‌جایی این‌گونه محموله‌ها، تخصیص محوطه ویژه نگهداری کانتینرهای خالی ورودی و کانتینرهای در انتظار نوبت ارسال و همچنین ایجاد شرایط ورود و خروج کانتینر و تسریع پهلو دهی شناورها را از جمله مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته به منظور ارتقای عملکرد کانتینری در این بندر دانست.

رشد ۲۳ درصدی ترانزیت خودرو

عسکری‌نسب اظهار کرد: طی دوره زمانی یادشده، حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی (عمدتا خودرو) در بنادر غرب هرمزگان به ۱۱۹‌هزار و ۷۶۳‌تن رسید که نشانگر رشد ۴۹‌درصدی نسبت به سال گذشته است.

مدیر بنادرودریانوردی بندرلنگه ضمن اشاره به جابه‌جایی ۵۸ هزار و ۵۳۱ دستگاه خودروی ترانزیتی طی پنج ماه گذشته، از رشد ۲۳‌درصدی این بخش از فعالیت‌های بندری در سال جاری خبر داد.

عوامل رونق‌بخش ترانزیت غیرنفتی

وی تفکیک اسکله تخلیه و بارگیری خودرو از دیگر کالاها، حذف زمان انتظار شناورهای حامل خودرو، ارائه خدمات ۲۴‌ساعته خدمات دریایی، افزایش پس‌کرانه‌های مورد استفاده برای جابه‌جایی کالاهای داخلی و بهره‌برداری از سکوی ویژه بارگیری خودرو را به عنوان علت اصلی رونق فعالیت‌های ترانزیتی در این بندر عنوان کرد.

عسکری‌نسب همچنین میزان صادرات کالاهای غیرنفتی را ۴۴۰ هزار و ۸۱۷ تن با ثبت رشد ۳۶ درصدی اعلام کرد و گفت: عمده این محموله‌های صادراتی شامل میوه و تره‌بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی بوده است.

وی اضافه کرد: طی پنج ماه نخست سال ۹۷، بیش از ۳۵ هزار تن کالای غیر نفتی وارد بنادر غرب هرمزگان شد که رقم آن در هم سنجی با سال گذشته، ۶۰ درصد کاهش داشته است.

صادرات محصولات کشاورزی و دامی ۱۴ درصد افزایش یافت

مدیر اداره بنادرودریانوردی بندرلنگه افزود: حجم صادرات محصولات کشاورزی، دامی و احشام به ۱۰۷ هزار و ۸۸۲ تن رسید که نشانگر رشد ۱۴ درصدی است.

این مقام مسئول تعداد شناورهای ورودی به بنادر غرب هرمزگان را پنج هزار و ۱۶۲ فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان، ۲۹۶ فروند شناور بالای هزار تن و چهار هزار و ۸۶۶ فروند زیر هزار تن ظرفیت بارگیری داشته اند.

افزایش ۲۷ درصدی ترابری مسافران دریایی و گردشگران داخلی

وی با اشاره به افزایش ۲۷‌درصدی تعداد مسافران دریایی بنادر غرب استان هرمزگان گفت: از آغاز سال جاری تا ابتدای شهریورماه جاری، بیش از ۲۸۳‌هزار و ۶۰۹ هزار‌مسافر و گردشگر از بنادر لنگه، آفتاب و چارک به مقصد جزیره کیش، ابوموسی و غیره جابجا شدند.

عسکری‌نسب اضافه کرد: هم‌چنین در بخش جابه‌جایی مسافران بین‌المللی، بندرلنگه توانست با ثبت رقم ترابری ۱۲‌هزار و ۹۸۹ نفر مسافر، رشد هشت درصدی را در کارنامه پنج‌ماهه خود ثبت کند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندرلنگه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۸۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی

مدیرکل گمرک استان مرکزی از رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی خبر داد و گفت: فروردین ماه امسال ۱۰۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۰ میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی به ۴۶  کشور جهان صادر شده است. - اخبار استانها -

روح‌الله غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به عملکرد فروردین ماه 1403 اداره کل گمرکات استان مرکزی، اظهار داشت: فروردین ماه امسال 106 هزار تن کالا به ارزش 70 میلیون دلار از گمرکات استان مرکزی به 46  کشور جهان صادر شده است که نشان از رشد 16 درصدی از نظر وزن و 23 درصدی از نظر ارزش دارد.

وی با اشاره به 5 کشور مقصد صادراتی استان از جمله پاکستان و افغانستان 25 درصد، عراق 12 درصد، ترکیه 7 درصد و امارات 5 درصد افزود: عمده کالای صادراتی شامل انواع هیدروکربن‌ها، گاز مایع، پلی اتیلن، روغن صنعتی، قوطی آلومینیوم، ظروف شیشه‌ای، مصنوعات پلاستیکی، محصولات لبنی، دستمال کاغذی و عایق رطوبتی است.  

سرپرست گمرکات استان مرکزی با اشاره به واردات استان عنوان کرد: فروردین‌ماه امسال 13 هزار و 500 تن کالا به ارزش 32 میلیون دلار از 21 کشور به گمرکات استان وارد شده است که  از لحاظ وزن 12 درصد رشد داشته است.

غلامی عمده واردات استان را از 5 کشور امارات، چین، ترکیه، هنگ کنگ و  قطر عنوان کرد و گفت: عمده کالای وارداتی شامل گلیسیرین، ورق فولادی، شمش آلومینیومی، آنتی اکسیدان‌ها، مواد اولیه دارو، موز سبز، اسانس خوراکی، اسانس‌های بهداشتی ، اجزا و قطعات ماشین آلات خط تولید است. 

وی در ارتباط با مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: 2 پرونده در فروردین ماه توسط گمرک کشف شده که جهت سیر مراحل قضایی به مراجع ذیربط ارسال شده است، همچنین در این مدت  47 پرونده از سایر نهادهای کاشف توسط مرجع رسیدگی به گمرک ارجاع  که کار تطبیق اسناد و تعیین ارزش آن توسط گمرکات استان انجام شده است.  

سرپرست گمرکات استان مرکزی افزود: مجموع درآمدهای وصولی گمرکات استان مبلغ یک هزار و 203 میلیارد ریال بوده که رشد 52 درصدی به همراه داشته است، از این رقم مالیات بر ارزش افزوده با  600 میلیارد ریال و رشد 12 درصدی را پشت سر گذاشته است.  

غلامی خاطرنشان کرد: همچنین در رویه کارنه تیر و ترانزیت مقصد مجموعا تشریفات گمرکی 40 هزار تن کالا  انجام شده است که از لحاظ وزن رشد 37 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی