Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه اهر گفت: در صدد هستیم تا محدوده فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ناحیه اهر را گسترده‌تر کنیم. ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، سرهنگ پاسدار عبدالحسین ایمانی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اهر با اشاره به اینکه اقدامات قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ناحیه اهر در 42 روستای شهرستان اهر در دهستان ورگهان قابل‌لمس است، اظهار داشت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ناحیه اهر هر پروژه‌ای که از سوی دستگاه‌های دولتی تعریف‌شده باشد آمادگی مشارکت و اجرای این پروژه‌ها را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در صدد هستیم تا محدوده فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ناحیه اهر را گسترده‌تر کنیم به‌طوری که اکنون پیگیری می‌کنیم تا با تصویب شدن بتوانیم در پروژه‌های محرومیت‌زدایی و خدماتی روستاهای دهستان قشلاق نیز نقش ایفاء کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه اهر بابیان اینکه بسیج سازندگی سپاه ناحیه اهر در اجرای پروژه‌های عمرانی در روستاها و مناطق محروم شهرستان اهر هیچ‌گونه محدودیتی ندارد، گفت: شاید گفته شود سپاه پاسداران حق ندارد به‌صورت پیمانکاری پروژه‌ای اجرا کند باید بگویم اولاً سپاه پاسداران یک اداره یا دستگاه دولتی نیست دوماً وظیفه ذاتی سپاه خدمات‌رسانی و محرومیت‌زدایی است، این در حالی است که تصمیم واگذاری اجرای پروژه‌های شهری و روستایی به سپاه تصمیم و ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور است.

وی با ذکر اینکه 75 درصد اعتبار پروژه‌های عمرانی و خدماتی که مردم به آن نیاز دارند از سوی سپاه ناحیه اهر تأمین و مابقی یا از سوی دستگاه‌های دولتی و مردم تأمین می‌شود، گفت: شاید روستایی که در آن پروژه اجرا می‌شود خارج از محدوده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ناحیه اهر باشد که در این صورت بسیج سازندگی وارد میدان خواهد شد و در مجموع می‌توان گفت سپاه ناحیه اهر از عهده اجرای پروژه‌های در حوزه‌های مختلف را دارد.

فرمانده سپاه ناحیه اهر ابراز داشت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی تنها در پنج شهرستان آذربایجان‌شرقی وجود دارد که شهرستان اهر یکی از این 5 شهرستان است و حال با تصویب افزایش گسترده فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ناحیه اهر در دهستان قشلاق، منتظر تأیید نهایی هستیم.

ایمانی از بازسازی 12 سد معیشتی طی سال گذشته در روستاهای شهرستان اهر توسط سپاه ناحیه اهر خبر داد، افزود: برای بازسازی 12 سد معیشتی حدود 45 میلیون تومان هزینه کرده بودیم که کمیته برنامه‌ریزی شهرستان تنها 15 میلیون تومان اعتبار تصویب کرده بود و از بابت کمبود اعتبار در مضیقه بودیم.

سپاه ناحیه اهر به اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی ادامه می‌دهد

وی خواستار تشکیل کمیته پشتیبانی از رزمایش گردان‌های بیت‌المقدس سپاهیان محمد رسول‌الله (ص) شد و بیان داشت: دشمنان قصد دارند تا با فشارهای روانی و تحمیل فشار از باب مسائل معیشتی و اقتصادی، مردم را از نظام و انقلاب جدا سازند که در همین راستا بسیجیان و پاسداران با برگزاری اقداماتی اقتدار ملت ایران را به صحنه می‌کشند.

فرمانده سپاه ناحیه اهر با تأکید بر اینکه رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان حضرت محمد رسول‌الله (ص) 2 در دو بخش برگزار می‌شود، گفت: سپاه ناحیه اهر با توجه به درخواست و نیازهایی که مردم منطقه شله بران داشتند اقدام به بازسازی مسجد و کانال کرد و در هفته جاری هم‌زمان با برگزاری رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان حضرت محمد رسول‌الله (ص) 2 شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه خواهیم بود.

ایمانی تصریح کرد: پروژه‌های محرومیت‌زدایی و گره‌گشایی از مشکلات مردم از سوی سپاه ناحیه اهر تمامی ندارد و از مسئولین دستگاه‌های دولتی تقاضا داریم تا برگزاری نشست مشترک با سپاه ناحیه اهر در مناطق محروم و حاشیه‌نشین قدم‌هایی برای حل مشکلات آن‌ها برداریم.

وی همچنین از ارائه خدمات مشاوره قضایی و پزشکی توسط بسیج حقوقدانان و بسیج جامعه پزشکی سپاه ناحیه اهر در مناطق محروم و حاشیه‌نشین اهر خبر داد، بیان داشت: متأسفانه غیر از مشکلات ریز و درشتی که در مناطق حاشیه‌نشین همانند شله بران شاهد هستیم جو روانی نیز حاکم است و سپاه ناحیه اهر بر همین اساس سعی داشته تا خدمات مشاوره‌ای توسط بسیج جامعه پزشکی ارائه دهد.

فرمانده سپاه ناحیه اهر خاطرنشان کرد: رزمایش اقتدار عاشورایی سپاهیان حضرت محمد رسول‌الله (ص) 2 به مدت دو روز در منطقه سد ستارخان برگزار می‌شود و از دستگاه‌های دولتی تقاضا داریم تا سپاه را در این رزمایش یاری کنند.

انتهای پیام/ ت 

R7887/P1336/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه تحولی و حرکت جهادی لازمه حل معضلات تاریخی آذربایجان شرقی است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی نگاه تحولی و حرکت جهادی را لازمه حل مشکلات چندین‌ساله استان دانست و گفت: برخی از معضلات استان سابقه تاریخی دارد و آن‌چه می‌تواند ما را از این معضلات نجات دهد نگاه تحولی همراه با حرکت جهادی است.

مالک رحمتی در جلسه شورای اداری شهرستان مرند، افزود: نگاه تحولی یعنی برای انجام کار، منتظر تصمیم و ابلاغ دستگاه‌های بالادستی نباشیم و همین امروز آستین‌ها را بالا بزنیم.

وی با بیان اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و تحقق جهش تولید که امروز دغدغه رهبری و دولت خدمتگزار است، باید حرکت خود را با نگاه تحولی تنظیم کنیم، افزود: صحبت‌های کلی به اندازه کافی شده، امروز زمان عمل است و همه باید این شرایط را درک کرده و با روحیه جهادی حرکت کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وجود بیش از ۵۰ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور که ۱۰ درصد آنها بیش از ۱۱ سال عمر دارند، گفت: آذربایجان شرقی هم جزئی از این مساله‌ای است که کشور به آن دچار شده و متاسفانه پروژه‌هایی در استان داریم که ۱۷ سال از شروع آنها می‌گذرد.

وی ادامه داد: تشخیص دولت سیزدهم این بوده است که هیچ پروژه جدیدی، به جز پروژه‌های بحرانی یا پروژه‌های مربوط به نهضت ملی مسکن و رفع ناترازی‌های زیربنایی، شروع نشود و براین اساس در استان هم هیچ کلنگ‌زنی انجام نخواهد شد و سعی ما این است که پروژه‌های کلنگ‌زنی‌شده را تمام کنیم.

وی افزود: تخصیص اعتبار به پروژه‌هایی انجام می‌شود که امسال قابلیت بهره‌برداری داشته باشند، در غیر این صورت، تخصیص اعتبار دشوار خواهد بود.

رحمتی با بیان این‌که امروز مدیران کل استان در جلسه حضور دارند، گفت: باید باور کنیم که مشکلات، با اراده و اختیار و همت همین جمع حل خواهد شد و اگر غیر از این فکر کنیم نتیجه‌ای نخواهیم گرفت.

استاندار آذربایجان شرقی درخصوص پروژه استادیوم ۵هزار نفری مرند، بر آغاز عملیات زیرسازی آن با استفاده از ظرفیت‌های فنی استان تاکید کرد و گفت: برای تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب سفر استانی رئیس جمهور پیگیری لازم را انجام می‌دهیم و اداره کل ورزش و جوانان نیز باید مناقصه انجام پروژه را در اولین فرصت برگزار کند.

وی، پروژه بیمارستان آیت‌الله حجت کوه‌کمری را یکی از پروژه‌های مهم شهرستان مرند ذکر کرد و گفت: طبق تعهد پیمانکار، این بیمارستان در دو فاز تا پایان مرداد و آبان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. البته مساله اصلی شهرستان، بیمارستان ۳۰۰ تخت‌خوابی است که با توجه به هزینه بالای آن، باید در چند مرحله اجرا شود تا مردم بتوانند در مدت زمان مناسبی از آن استفاده کنند.

وی برخی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه را اصلاح گیت ورودی شهر مرند ظرف ۲ ماه، آغاز عملیات زیرسازی استادیوم مرند، اتمام فاز اول بیمارستان آیت‌الله حجت کوه‌کمری تا پایان مرداد و فاز دوم آن تا پایان آبان امسال، طرح پیشنهاد واگذاری پروژه بیمارستان ۳۰۰ تخت‌خوابی به استان در شورای برنامه‌ریزی، تامین ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ۲ دستگاه سد تغذیه از منابع داخلی و استانی، تامین ۱۴۵ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای سد بناب مرند، ابلاغ افزایش سقف مجاز ساخت‌وساز در محوطه تپه باستانی یالدور تا ارتفاع ۸ متر و ابلاغ بسته‌های سرمایه‌گذاری مصوب در این محدوده، تامین مالی کارخانه الیاف شیشه مرند از محل مولدسازی، اتمام ۴ کیلومتر از بزرگراه مرند- خوی تا پایان خرداد و ۶ کیلومتر باقی‌مانده تا دهه فجر، اتمام ۷ کیلومتر باقی‌مانده از بزرگراه مرند- جلفا تا هفته دولت، واگذاری زمین به یک هزار نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن تا پایان خردا اعلام کرد.

فرماندار مرند هم در ابتدای این جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت این شهرستان در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و گفت: سه ماموریت اصلی در حوزه تولید، تثبیت وضعیت واحدهای تولیدی فعال، تکمیل ظرفیت واحدهای نیمه‌فعال و بازگشت واحدهای غیرفعال به چرخه تولید تعریف کرده‌ایم.

داود عباسی وجود ۱۲هزار دستگاه کشنده و ظرفیت ایجاد هاب لجستیک، وجود معادن غنی کائولن و مس، فعالیت ۷۰۰ واحد تولیدی مبلمان، وجود ظرفیت کشت زعفران، پسته و گیاهان دارویی، وجود زمین‌های مناسب جهت احداث نیروگاه خورشیدی، فعالیت ۷ هزار قالی‌باف فعال و تولید سالانه ۲۵هزار مترمربع قالی را از ظرفیت‌های شهرستان مرند برشمرد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، با سرمایه‌گذاری ۷هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی، ۲۸۰۰ شغل و با پرداخت ۳۰۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال، ۵۹۰۰ شغل در این شهرستان ایجاد شده است.

فرماندار مرند هم چنین وجود پروژه‌های نیمه‌تمام متعدد، کمبود سرانه فضای بهداشتی و درمانی، غیرفعال بودن کارخانه الیاف شیشه، وجود ۱۱ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای، عدم تکمیل بزرگراه‌های مرند- خوی و مرند- جلفا، نبود پایانه مسافری و کمبود منابع آب شرب و کشاورزی را از مهم‌ترین مشکلات شهرستان اعلام کرد.

عباسی خواستار تفویض اختیارات استانی به شهرستان شد و گفت: از مجموع ۷۸۷ میلیارد تومان اعتبار مصوب شهرستان در سفر اول رئیس جمهور، ۲۳ درصد تخصیص یافته، اما از اعتبار ۴۸۶ میلیارد تومانی سفر دوم هنوز هیچ مبلغی تخصیص نیافته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در ادامه این جلسه، مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب، مدیران کل میراث فرهنگی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به ارائه گزارش درخصوص پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان مرند پرداختند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای نزدیک به ۱۰۰ طرح در ۲۷ منطقه حاشیه شهری ارومیه
  • صالحی: پیشرفت پروژه فاضلاب اهواز اولویت دولت در خوزستان است
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از پروژه‌های عمرانی مرند
  • نگاه تحولی و حرکت جهادی لازمه حل معضلات تاریخی آذربایجان شرقی است
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از طرح‌های عمرانی مرند
  • جهش تولید با مشارکت مردم زمینه ساز توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور است
  • محرومیت زدایی اقدام اولویت دار سپاه روح‌الله استان مرکزی است
  • تشریح برنامه‌های سال ۱۴۰۳ شهرداری گرگان در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در گلستان
  • سردار تنگسیری: تامین آب پایدار قشم در اولویت قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی دریایی سپاه است
  • تنگسیری: تامین آب پایدار قشم در اولویت قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی دریایی سپاه است