Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فروریختن برج‌های ۲ قلو مرکز تجارت جهانی در ساعت ۵:۲۱ روز ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و سقوط ساختمان شماره ۷ مرکز تجارت جهانی هفت ساعت پس از آن، از ابتدا به عنوان ماجرایی رازآلود در نظر گرفته شد. ماجرایی که آغازگر جنگ جورج دبلیو بوش با تروریسم و حمله به عراق شد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، فروریختن برج‌های دوقلو در ساعت ۵:۲۱ روز ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و سقوط ساختمان شماره ۷ مرکز تجارت جهانی هفت ساعت پس از آن، از ابتدا به عنوان ماجرایی رازآلود در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرایی که آغازگر جنگ دولت آمریکا به ریاست، جورج دبلیو بوش به بهانه مبارزه با تروریسم و حمله به عراق شد.  
رسانه‎های آمریکایی و جهانی به بهانه سازدهم سپتامبر در گزارش‎هایی نوشته‎اند که این حادثه از زمان وقوع تاکنون به کرات مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته و نتایج اکثر قریب به اتفاق این بررسی‌ها بر توطئه تاکید دارند. علیرغم تلاش‌های بسیار دولت آمریکا برای تروریستی نشان دادن حادثه، این شک و تردید‌ها همچنان ادامه داشته و سوالات بی پاسخ فراونی باقی مانده‎اند. این تردید‌ها نه تنها در افکار بین المللی بلکه در خود آمریکا نیز همچنان نشان دهنده ناکافی بودن دلایل و مستندات ارائه شده از سوی کاخ سفید است.    
مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ دانشگاه چپمن کالیفرنیا انجام داد نشان می‌دهد که بیش از نیمی از آمریکایی‌ها بر این باورند که دولت این کشور اطلاعات مربوط به حملات ۱۱ سپتامبر را پنهان می‌کند. این تردید‌ها بر اساس سوالاتی به وجود آمده‎اند یا بی جواب مانده‎اند و یا پاسخ درخور و متقاعد کننده‌ای دریافت نکرده‎اند.    
ناتوانی در رد یابی و متوقف کردن کردن هواپیما‌های ربوده شده از سوی مدعی قدرتمندترین نیروی هوایی جهان، فروریختن سریع برج‌های دوقلو در حالی که تنها چند طبقه از آن‌ها به مدت یک یا دو ساعت دچار حریق شده بود، امکان توانایی یک خلبان آماتور برای هدایت هواپیما و انجام عملیات تنها ۷۸ دقیقه پس از اقدام به هواپیماربایی، در دسترس نبودن باقیمانده هواپیمای ربوده شده چهارم در پنسیلوانیا، فروریختن ساختمان شماره ۷ تجارت جهانی بدون اصابت هواپیما و سوالاتی از این دست با گذشت ۱۷ سال همچنان ذهن‌ها را برای بی اعتمادی به دولت آمریکا هوشیار نگه می‌دارد و حتی بحث‌هایی مانند استفاده از بمب‌های کنترل از راه دور را مطرح می‌کند.
این بی اعتمادی به گزارش‌های رسمی زمانی که اعلام می‌شود همه این اقدامات خطرناک توسط ۱۹ جوان مسلح به تیغ موکت بُری انجام شده، مضاعف می‌شود.    
گلوبال ریسرچ در مطالعه‌ای مفصل به قلم دیوید ری گریفین، به بررسی این حادثه از رویکردی علمی پرداخته و شواهد چندی برای ناممکن بودن فروریختن این ساختمان‌ها به ویژه ساختمان شماره ۷ تجارت جهانی که نخستین ساختمان بلند فولادی جهان بود، آورده است. این بررسی بر استفاده از مواد منفجره برای تخریب این ساختمان‌ها تاکید دارد. گریفین با ارجاع خواننده این پژوهش به مطالعه کتاب "سقوط اسرارآمیز ساختمان ۷ مرکز تجارت جهانی"، گزارش رسمی مربوط به حادثه ۱۱ سپتامبر را دروغ و بسیار آسیب پذیر دانسته که ابزاری برای کشتار کودکان و زنان و افراد بی گناه در افغانستان و پاکستان شده است.
با گذشت ۱۷ سال از این حادثه کمتر کارشناس و تحلیل گر امنیتی را می‌توان یافت که ۱۱ سپتامبر را سرآغاز اقدامات امنیتی و سبب افزایش ضریب امنیتی جهان بداند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا برج توطئه های آمریکا سپتامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کیهان به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی: جعلی است و ارزش جواب ندارد

روزنامه کیهان در مطلبی  نامه منتشر شده بی بی سی درباره نیکا شاکرمی را جعلی خواند.

این روزنامه نوشت: شبکه خبری بی‌بی‌سی جهانی، روز دوشنبه در گزارشی که در سرخط خبری پایگاه اینترنتی این شبکه وابسته به دولت انگلستان جای گرفت، مدعی دستیابی به اسنادی درباره تجاوز و قتل نیکا شاکرمی شده است.

این نامه جعلی به سرعت اپوزیسیونی که در برابر جنایت‌های ۷ ماهه اسرائیل و بالاخص در برابر سرکوب وحشیانه دانشگاهیان در آمریکا، لال شده بود را شفا داده و نطق آنان را باز کرد.

گرچه این به اصطلاح سند بی‌بی‌سی که پر از گاف‌های نوشتاری و زمانی و نگارشی است، ارزش جواب و ابهام‌زدایی ندارد، ولی برای آن دسته از افرادی که متاسفانه جریان ضد انقلاب بر روی ساده‌لوحی آنان حساب باز کرده ذکر نکاتی درباره عمق مسخرگی این سند جعلی، خالی از فایده نیست.

 

این نامه بیش از هر چیز به لحاظ شکلی ابتدائیات یک نامه اداری را نداشته و چه از لحاظ فونت نگارش، عدم درج تاریخ در چنین سندی که بنابر ادعای بی‌بی‌سی طبقه‌بندی خیلی محرمانه داشته و چه کلمات نامعمول به وضوح جعلی بودن آن مشخص است.

شدت جعلی بودن و گاف‌های بی‌شمار این نامه به قدری بود که ساعاتی پس از انتشار، حساب رسمی بی‌بی‌سی فارسی در شبکه اجتماعی ایکس با فراری رو به جلو عنوان داشت: به دلیل حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آن‌ها را بازسازی کرده است.

این فرار به جلو بیشتر به دلیل گاف‌های عجیب و غریب این سند جعلی بود.

نیکا شاکرمی زنده می‌شود با مادرش تماس گرفته و دوباره فوت می‌شود

یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های جعلی بودن و احمقانه بودن این سند جعلی، مصاحبه اطرافیان نیکا شاکرمی از جمله مادر وی است. فارغ از دروغ‌پردازی‌های اطرافیان متوفی، مادر وی پیش از این بار‌ها گفته که در واپسین ساعات ۲۹ شهریور حدود ساعت ۲۳:۳۰ با نیکا حرف زده و نیکا به او گفته بعد از ظهر در تجمع بوده و از دست ماموران فرار کرده است؛ بنابراین از لحاظ منطقی و عقلی امکان این نیست که نیکا شاکرمی ساعت ۴ و ۵ بعد از ظهر در یک تجمع بازداشت شود بعد چندین ساعت بعد در نقل و انتقال در ماشین یخچالدار به قتل برسد و بعد همین جنازه ساعت‌ها بعد حدود ۲۳:۳۰ به موبایل دسترسی پیدا کند و با مادرش تماس بگیرد و از فرار از دست نیروی انتظامی بگوید.

فراجا یا ناجا؟!

یکی از گاف‌های مهم این نامه جعلی، ذکر نام ناجا در آن است. در این نامه جعلی شعار سال درج شده در بالا «سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» که مربوط به سال ۱۴۰۱ است در حالی که ناجا (نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) در سال ۱۴۰۰ به فراجا (فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) تغییر نام داد.

طبقه‌بندی خیلی محرمانه بدون مهر

در نامه‌هایی که طبقه‌بندی خاص دارند درج مهر طبقه‌بندی الزامی است. این در حالی است که در این نامه جعلی در قسمت طبقه‌بندی خیلی محرمانه درج شده، ولی اثری از مهر طبقه‌بندی خیلی محرمانه نیست.

در این سند ادعایی بی‌بی‌سی عبارت‌هایی همچون اشعار داشته ذکر شده که منظور فعل اظهار داشته است، می‌باشد.

یا در قسمتی دیگر برای اشاره به مرحوم نیکا شاکرمی از لفظ متهمه استفاده شده است. این در حالی است که چنین لفظی در ادبیات قضائی یا گزارش‌های ضابطین رونمایی از چنین لفظی در نامه‌های اداری قضائی و ضابطین نیز از دستاورد‌های سندسازی بی‌بی‌سی است. سازندگان این سند جعلی به قدری احمقانه عمل کرده‌اند که حتی برای جعلیات اینچنینی، نگاهی به نامه‌های مشابه در اینترنت نیز نکرده‌اند.

به کار بردن عباراتی مثل فلانی «اشعار داشته» است (ظاهرا به جای اظهار داشته است) یا «متهمه» احتمالا برای متهمان زن که اصلا در نامه‌های اداری و قضائی رایج نیست نشان‌دهنده همان مدعاست که سازندگان قبل از این نامه حداقل دو تا نامه اداری مشابه که در فضای مجازی پر است را ندیده‌اند.

چرا بی‌بی‌سی در چنین زمانی دست به انتحار زد؟

موج اعتراضات سراسری در دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی و دیگر نقاط جهان علیه حمایت دولت‌ها و غول‌های مالی و صنعتی غربی از اسرائیل، در طی روز‌های گذشته در سرخط خبری اکثریت رسانه‌های معتبر بین‌المللی و همچنین در صدر ترند‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی قرار دارد.

در زمانی که وجدان‌های بیدار در سراسر جهان در حال اعتراض به سرکوب دانشجویان در آمریکا و دیگر کشور‌های غربی هستند و در حالی که فریاد‌های جهانی علیه جنایات بی‌شمار رژیم اسرائیل بیش از هر زمان دیگری است، سرویس جهانی بی‌بی‌سی در انتحاری عجیب، اقدام به انتشار چنین گزارش مضحکانه‌ای کرده است.

سؤال اساسی این است که چرا بی‌بی‌سی باید دست به چنین اقدامی که تتمه اعتبارش را نیز از بین می‌برد، بزند؟

اولین دلیل این انتحار این است که وقایع و تحولات اخیر جهانی موجب سرافکندگی اپوزیسیون خارج‌نشین و همچنین عاشقان غرب در طیف تندرو مدعی اصلاحات شده است. بازداشت قریب به ۱۰۰۰ دانشگاهی اعم از دانشجو و استاد، حضور نیرو‌های پلیس ایالتی و دادستانی آمریکا در محدوده دانشگاه و حضور نیرو‌های نظامی و تک‌تیرانداز‌ها در محیط دانشگاه، آن هم در یوتوپیای عاشقان غرب یعنی آمریکا، آنان را در سکوتی ناشی از سرافکندگی قرار داده است.

بی‌بی‌سی سعی بر این دارد که با چنین اقدامی اپوزیسیون خارج‌نشین و همچنین تندرو‌های مدعی اصلاحات در داخل را از انفعال و سرافکندگی خارج کند.

دومین دلیل این گزارش مضحکانه بی‌بی‌سی، التهاب‌آفرینی این رسانه در زمان اجرای طرح نور و مقابله با قانون‌شکنی در حوزه حجاب است. بی‌بی‌سی با اذعان به بی‌آبرویی‌های پی‌درپی سرویس فارسی خود، این بار با استفاده از سرویس جهانی این شبکه، سعی بر این دارد که با سرمایه‌گذاری بر برخی از ساده‌لوحان، با ایجاد التهاب و آشوب در اجرای این طرح خلل وارد کند.

سومین علت سندسازی جعلی بی‌بی‌سی، ضربه به اقتدار ایران در زمانی است که به عقیده بسیاری از صاحب نظران بین‌المللی و رسانه‌های معتبر خارجی، کشورمان با پاسخ و سیلی محکم به رژیم صهیونیستی، برنده شطرنج قدرت و سیاست در منطقه و پیروز نهائی مقابله با اسرائیل است.

دیگر خبرها

  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • واکنش کیهان به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی: جعلی است و ارزش جواب ندارد
  • سنگلج در خطر است!
  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • عدم مسئولیت پذیری تیپاکس
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است