Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش، کردستان با 110 واحد آموزشی تخریبی، 900 واحد نیازمند تعمیرات اساسی و 800 واحد غیر استاندارد رتبه علمی‌اش، شش پله صعود داشته و از 16 به 10 رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، محمدرشید قربانی این موضوع را در مراسم سومین جشن بزرگ تلاش که در مجتمع امام خمینی اداره‌کل آموزش و پرورش کردستان برگزار شد عنوان کرده است و گویا منظور ایشان این بوده که با مدارس تخریبی هم می توان ارتقاء علمی داشت و ترقی کرد!

 

اما آیا آقای مدیرکل از خود نمی پرسند که چگونه فرزندان مردم را در این واحدهای تخریبی و بدون استاندارد، می‌نشانند؟! آیا این آمار بیانگر این مسئله نیست که مدیریت آموزش و پرورش استان در حال و گذشته ضعیف عمل کرده؟! یا اینکه زلزله‌ای در کردستان آمده و ما خبر نداشته‌ایم که این واحدهای اموزش تخریب شده‌اند یا شاید هم اینکه همه اینها به برچسب محرومیت کردستان بر می‌گردد!؟

 

قربانی هدف از برپایی جشن بزرگ تلاش را معرفی نمونه‌ای از هزاران نفر موفق و نمونه در سطح آموزش و پرورش استان و نشانه قدردانی خود و همکارانش از این دانش‌آموزان و ارج نهادن به آنها عنوان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا ایشان از خود نمی‌پرسند که درس خواندن دانش‌آموزی در یک مدرسه تخریبی نه تنها ارج نهادن به او نیست بلکه توهین به او نیز به حساب می‌آید؟! بسیار جای تأسف است که دستگاه تعلیم و تربیت اینگونه واژه ارج نهادن را معنی می‌کند!

 

قربانی گفته کردستان در بخش زیرساخت‌ها و امکانات در تمامی حوزه‌ها از جمله آموزش و پرورش و از لحاظ تعریف شاخص‌ها بالاتر از میانگین کشوری نیست چراکه از لحاظ فضای آموزشی و حوزه ورزشی در کشور رتبه ۲۱ و از نظر استانداردها حال ما قابل تعریف نیست. حال این سوال مطرح است چه کسی مسؤول این کم کاریهاست؛ مردم یا شماهای مسؤول؟

 

جناب مدیرکل آموزش و پرورش اگر دانش‌آموزی نتواند شهریه ورود به مدرسه را پرداخت کند آیا به او اجازه درس خواندن می دهید؟ مطمئناً که اجازه نمی دهید. پس چگونه به خود اجازه می‌دهید که فرزندان این استان از بدو آغازین روزهای ورود خود به اجتماع با نشاندنشان در یک کلاس درس که هرآن ممکن است سقفش بریزد، محرومیت را از عمق وجود درک کنند؟!

 

آیا وقت آن نرسیده اندکی در وظایف و عملکرد خود تجدیدنظر کنید؟ یا اینکه زمان بازنشستگی شما فرا رسیده و حال و حوصله این کارها را ندارید...

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی پنجشنبه شب در آئین بزرگداشت روز معلم و تقدیر از فرهنگیان و رتبه‌های برتر دانش آموزان که در آمفی تئاتر هتل رامسر برگزار شد با بیان اینکه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری متفکر شهید فیلسوف و علامه روز معلم نام گرفت وگفت: نظام آفرینش؛ نظام آموزش و پرورشی بوده و جهان در حال رشد و رویش است.

وی با اشاره به اینکه در فرهنگ اسلامی از عالم تجلیل و تاکید می‌شود، افزود: آموزش و پرورش قوی سبب قوی شدن در همه حوزه‌ها خواهد شد و معلم جامعه و کشور را می‌سازد.

کمالی تصریح کرد: مقام معظم رهبری حامی سرسخت آموزش و پرورش است و دگرگونی و تغییر از آموزش و پرورش و مدارس شکل می‌گیرد.

وی با اظهار اینکه، دشمن از طریق فضای مجازی تلاش کرد باور دانش آموزان را به فرهنگ غربی تغییر دهد، بیان داشت: بخشی از بدنه آموزش و پرورش مغلوب دشمن شد و باید فرهنگ آموزش و پرورش بعنوان نهاد اثر گذار و مؤثر مورد تکریم قرار بگیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: در شرایط فعلی کشور اثر گذاری معلمان بسیار زیاد است و معلم در جامعه باید مورد احترام قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه، جامعه باید معلم را در صدر ببیند تا کشور در اوج قدرت و تعالی قرار بگیرد، افزود: حال آموزش و پرورش کشور رو به بهبودی است و قانون رتبه بندی معلمان با تخصیص ۴۵ هزار میلیارد تومان محقق شد.

وی تصریح کرد: رامسر در ارزیابی‌ها جز شهرهای خوب استان مازندران است و در آموزش و پرورش مازندران با دو سال تلاش، رتبه ۲۶ را به ۶ ارتقا دادیم.

کمالی افزود: در المپیادها و جشنواره‌ها مازندران جز استان‌های اول تا پنجم است و بیشترین تخصیص اعتبار به مبلغ ۱۶۷ میلیارد تومان در کل استان توزیع شد.

کد خبر 6095438

دیگر خبرها

  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد