Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها کش و قوس‌های راه‌اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا حسنی ادامه‌دار شده و کار عملیاتی راه‌اندازی این بنیاد هنوز آغاز نشده است. ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲ استانها آذربایجان غربی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، 31 اردیبهشت 97 حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا حسنی امام‌جمعه فقید ارومیه پس از سال‌ها مجاهدت در راه اعتلای امنیت و تثبیت انقلاب اسلامی در منطقه آذربایجان چشم از جهان فروبست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌تازگی در پی مطالبه عمومی مردم برای راه‌اندازی بنیاد جامع و کاملی به نام آن فقید، شهرداری ارومیه تصمیم گرفت تا مقدمات تأسیس چنین مجموعه‌ای را عهده‌دار شود بنابراین به‌دنبال ابلاغ بند اول صورت‌جلسه شماره 89 به تاریخ 27 تیر ماه 1397 شورای شهر ارومیه توسط شهردار به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه، طی حکمی به تاریخ 27 مردادماه امسال، "حامد عطائی" مسئول پیگیری و راه‌اندازی این بنیاد از طرف این سازمان شد.

ملزومات راه اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی

تأسیس بنیاد فرهنگی مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ غلامرضا حسنی مستلزم هم‌افزایی کلیه نیروهای فرهنگی و سیاسی، مسئولان، علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع، ائمه جمعه و جماعات، شخصیت‌های لشگری و کشوری، بیت آن فقید، ارادتمندان و دوستداران آن مرحوم خواهد بود و در صورت تحقق وعده‌ها و عملی‌شدن حمایت‌های لازم می‌تواند گامی مؤثر برای حفظ و بازشناسی سیره اخلاقی و سیاسی و تداوم راه آن بزرگوار باشد.

اما تاکنون اقدامی ویژه‌ای در مورد راه‌اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی انجام‌نشده و به طول انجامیدن آن سبب ایجاد سؤال و ابهام از چرایی به تأخیر افتادن راه‌اندازی آن می‌شود.

راه‌اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی که به یادآور مجاهدت‌های این شخصیت برجسته است در تقویت بینش و اعتقادات جوانان این استان به انقلاب اسلامی تأثیرمثبتی خواهد داشت بنابراین تأخیر در راه‌اندازی این بنیاد مطلوب نیست.

کار عملیاتی راه‌اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی آغاز نشده است

عضو شورای شهر ارومیه بابیان اینکه شهردار ارومیه کار راه اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی را به یکی از فعالان رسانه‌ای آذربایجان غربی به نام حامد عطایی واگذار کرده است، اظهار داشت: باید با وراث مرحوم حسنی هماهنگی شود تا منزل مسکونی این مرحوم یا به‌صورت نقد و یا به‌صورت تهاتری خریداری شده و برای راه‌اندازی بنیاد مورد استفاده قرار گیرد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد خلیل‌پور می‌گوید: بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی بعد از انجام هماهنگی‌های لازم با وراث آن مرحوم می‌تواند در محل سکونت وی ایجاد شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان می‌کند: در صورت نیاز، شورای اسلامی شهر ارومیه حتماً مصوبه خواهد داد و بنیاد فرهنگی به نام مرحوم حسنی و مرحوم قره‌باغی راه اندازی خواهد شد. تاکنون هیچ عملیاتی در مورد بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی انجام‌نشده است.

بی‌اطلاعی برخی اعضای شورای شهر از راه‌اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی

دیگر عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در این باره اظهار می‌کند: اطلاعی از روند راه‌اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی ندارم.

حسین پناهی می‌گوید: بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی یک پروژه فرهنگی است و بهتر است با همراهی و هماهنگی اعضای کمیسیون‌های فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه انجام شود.

مسعود پاکی عضو شورای شهر ارومیه نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: من عضو کمیسیون حمل‌ونقل هستم و از راه‌اندازی چنین بنیادی اطلاعاتی ندارم.

تماس‌های مکرر خبرنگار تسنیم با رسول اصغرزاده، ذولفعلی ابراهیمی، مرتضی پیری و حسین بخشایشی از دیگر اعضای شورای شهر ارومیه در مورد نحوه راه اندازی بنیاد فرهنگی مرحوم حسنی نیز منجر به نتیجه نشد.

گزارش از محمد آقایی‌پر

انتهای پیام/ ز

R41361/P41362/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از خانه‌های تاریخی است.

مرتضی صفری ۱۱ اردیبهشت ماه در ادامه سفر جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ارومیه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ پروژه مرمتی، فنی و عمرانی در سطح استان در حال اجرا است، اظهارکرد: آذربایجان غربی با داشتن ۱۸۰۹ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های طبیعی بکر در تقویت زیرساخت‌ها و معرفی داشته‌ها برای جذب گردشگر، باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و عقب‌ماندگی ساختاری خود را در این زمینه جبران کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: اعتبار این اداره‌کل در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص رشد ۵ برابری داشته است و با حمایت‌های استاندار آذربایجان غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان پول نقد برای اجرای پروژه‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ پروژه در حال اجراست.

وی با ابراز تاسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته ادامه داد: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان اولین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بناهای تاریخی ارومیه و دانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری گفت: تعدادی از بناهای تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را برعهده دارد که متاسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بناهای با ارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بناها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بناها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مدرسه هدایت تحویل، مرمت و کاربری مناسب برای آن تعریف شد کار مرمت خانه انصاری ارومیه نیز از دو هفته پیش آغاز شده و مرمت مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه نیز با جدیت انجام شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری رسیده و تبدیل به موزه ورزش، تاریخ و مدرسه می‌شود، خانه گردشگری ارومیه نیز پس از مرمت تبدیل به موزه فرش خواهد شد.

صفری گفت: راه‌اندازی این موزه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری و افزایش مدت ماندگاری گردشگران در ارومیه خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به مرمت مسجد جامع ارومیه اظهارکرد: در سال ۲۰۲۵ پرونده مساجد جامع کشور برای ثبت جهانی در یونسکو مطرح خواهد شد که باید همگی تلاش کنیم تا اقدامات مرمتی و ساماندهی این مسجد انجام شود و مسجد جامع ارومیه نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار بگیرد و برای این امر نیاز است شکل تاریخی مسجد به طور کامل احیا شود.

وی خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز آغاز شد