Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان اوقاف یکی از اولین نهادهایی است که پس از خواست مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ وارد عمل شد و این سازمان به جز برنامه‌های مختلف خودش همکاری و تعامل با مؤسسات قرآنی را در  زمینه حفظ تخصصی یکساله در دستور کار خود قرار داد.

یکی از مؤسسات در تربیت حافظ قرآن کریم  یکساله و شبانه روزی مؤسسه بیت‌الاحزان است که سازمان اوقاف طی بخشنامه‌ای به ادارات کل سراسر کشور دستورات لازم را برای همکاری با این مؤسسه را صادر کرد و امروز بسیاری از مراکز حفظ قرآن بیت‌الاحزان در بقاع متبرکه و یا ساختمان‌های زیر نظر اوقاف مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مصطفی حسینی، مدیر مرکز قرآنی سازمان اوقاف در گفتگو با خبرنگارمهر در خصوص بررسی حفظ یکساله تخصصی و روند های  حمایتی سازمان اوقاف در توسعه حفظ گفت: فرضیه ای در اذهان،  مبنی براینکه طرح یکساله در آغاز نمی تواند طرح مطلوبی برای حفظ قرآن باشد وجود دارد، چرا که فشردگی و فشار در این طرح  مضراتی را به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در نتیجه اساتید اتفاق نظر دارند که حفظ قرآن باید در طرح میان مدت انجام شود که حداقلش دوساله و در بهترین حالتش طرح چهارساله می باشد که سازمان اوقاف به عنوان یکی از حامیان اصلی به آن وقوف دارد.

 مدیر مرکز امور قرآنی اوقاف به عدم آموزش مناسب در کشور اشاره کرد و افزود: نظام آموزشی ما در مدرسه، حوزه و دانشگاه نتوانسته تمهیداتی را در حوزه حفظ قرآن فراهم کند و اگر فردی تصمیم به حفظ قرآن در چندین سال دارد باید با آرامش به این کار بپردازد. چقد خوب بود ما مدارس حفظ قرآنی داشته باشیم که دانش آموزان در کنار تحصیل بتوانند حفظ قرآن را داشته و یا در حوزه های علمیه و رشته های معارف دانشگاهی چنین بهره مندی ایجاد می شد.

وی افزود: در صورت وجود زیر ساخت های مناسب طرح های ضربتی و عجله ای مثل حفظ یکساله دلیلی برای برگزاری نخواهد داشت.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر مسأله این است که برخی از مخاطبان یا قرآن را در مدت زمان کوتاه حفظ می کنند و یا آن را بوسیده و کامل کنار خواهند گذاشت.

 وی به با اشاره به حمایت های مادی و معنوی سازمان اوقاف و امور خیریه از موسسه بیت الاحزان که مرکز تخصصی حفظ قرآن در یک سال و به صورت شبانه روزی است، تصریح کرد: ما با شرایطی از موسسه بیت الاحزان حمایت می کنیم. در یک مرکز شبانه روزی حفظ قرآن که با نظارت این موسسه فعالیت کند، دست کم صد نفر  علاقه مند به حفظ قرآن می آیند و در دوره های آزمایشی که تابستان برگزار می شود شرکت می کنند و در خوشبینانه ترین حالت یک پنجم آنها برای طرح تخصصی حفظ یک ساله انتخاب می شوند.

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف با تاکید بر موارد توافق مرکز امور قرآنی با این موسسه تصریح کرد: یکی از موضاعاتی که مورد توافق ما با موسسه بیت الاحزان بود نهایت دقت در انتخاب افرادی است که استعداد و شرایط کافی برای حفظ تخصصی یک ساله را دارند.

وی ادامه داد: ارزیابی مبسوط ما از شعب بیت الاحزان از نظر مربی و ضوابط و شرایطی که در طرح یک ساله باید مدنظر قرار داد داشته ایم و هنوز نیز آنها را تقویت کرده و مورد توجه قرار میدهیم.

حسینی با تأکید بر اینکه می توان مناظره ای با حضور موافق و مخالف طرح های تخصصی یکساله برگزار کرد افزود: مسئولان قرآنی در موسسه بیت الاحزان نیز اگر روزی شرایط  به نحوی مهیا شود که بتوانند همین طرح را در دو سال برگزار کنند این اتفاق خواهد افتاد.

کد خبر 4399632

منبع: مهر

کلیدواژه: حفظ قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه سید مصطفی حسینی فعالیت های قرآنی قرآن مردم علیه احتکار معرفی کتاب فعالیت های قرآنی فلسفه قرآن کریم علوم انسانی نشست هم اندیشی ماه محرم عید غدیر خم سازمان تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی ایران اندونزی علوم انسانی اسلامی دانشگاه مذاهب اسلامی کنفرانس بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مدیریت دارالقرآن طوبی بوشهر از سه سال پیش به خانم عزت عالی‌حسینی واگذار شد تا کلاس‌های آموزش مفاهیم، روخوانی، روان‌خوانی حفظ و تدبر برای علاقمندان برگزار شود.

خانم عالی حسینی با سابقه ۲۷ ساله تدریس، افتخار خود را خادمی قرآن می‌داند.

این بانوی ۵۳ ساله با آمدنش به دارالقرآن طوبی، فضای آموزش را به گونه‌ای بازسازی کرد تا کودکان با اشتیاق بیشتری در کلاس‌ها شرکت کنند.

او برای کودکان ۵ ساله طرح رویش قرآنی را اجرا کرد که با نماز، اذان، اخلاق، تربیت اسلامی و روان‌خوانی قرآن آشنا شوند و به گفته خودش وقتی به مدرسه می‌روند چند قاری و حافظ قرآنی داشته باشیم.

در دارالقرآن طوبی مادران هم در کنار فرزندان‌شان قرآن می‌خوانند و برخی از آنها حافظ چند جزء هستند.

۳۰ بانوی کم‌سواد هم در کلاس‌های آموزش قرآن شرکت کردند و به تنهایی می‌توانند قرآن را ختم کنند.

خانم عالی حسینی در حوزه‌های داستان نویسی، عکاسی و مقاله نویسی با موضوع حجاب و عفاف ۳۰۰ رتبه کشوری و استانی دارد.

به اعتقاد وی فرقی نمی‌کند در چه موسسه قرآنی و در کجا فعالیت می‌کند، مهم این است که دانش‌آموزانی حافظ و قاری قرآن و مانوس با آیات الهی تربیت شوند.

سالانه حدود ۵۰۰ کودک در دارالقرآن طوبی بوشهر قرآن و مفاهیم آن را فرا می‌گیرند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد