Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@04:43:12 GMT

عربستان زیر میزی افزایش تولید دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۷۳۲۶۷

عربستان زیر میزی افزایش تولید دارد

سخنگوی هیئت رییسه مجلس، گفت:مبنا و سقف تولیدات نفت در بیانیه اوپک ۲۰۱۶ حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز بوده که سهم عربستان نیز حدود ۱۰ میلیون بشکه است.  بهروز نعمتی با اشاره به سفر وزیر انرژی آمریکا به روسیه و عربستان، گفت: انجام این سفرها از سوی مقامات آمریکایی طبیعی است و وزرای ایران به ویژه وزیر نفت نیز در این زمینه سفرهایی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سخنگوی هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی، افزود: این موضوع که آمریکایی ها بخواهند سهم صادرات و بازار نفت ایران را به صفر برسانند عملا غیرممکن است و امکان اجرایی برای آن وجود ندارد که نمونه آن سفر اخیر پمپئو به هندوستان و جواب صریح و روشنی است که هندی ها برای خرید نفت به پمپئو دادند. سهم تولید نفت عربستان حدود ۱۰ میلیون بشکه است وی با بیان اینکه اگر قرار باشد عربستانی ها تولیدات نفتی خود را افزایش دهند نمی توانند فراتر از سهمیه ای که اوپک برای آنها قائل شده اقدامی انجام دهند،ادامه داد: مبنا وسقف تولیدات نفت در بیانیه اوپک ۲۰۱۶ حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز بوده که سهم عربستان نیز حدود ۱۰ میلیون بشکه است و در اجلاس اخیر اوپک به شفافیت و روشنی تاکید شده که اوپک همان مصوبه ۲۰۱۶ را اجرایی کند. افزایش تولید نفت بیش از این برای عربستان متصور نیست نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه عربستانی ها نمی توانند خلاف معاهدات و جریان اوپک سقف تولیدات خود را افزایش دهند، اظهار داشت: گرچه گاهی شنیده می شود که عربستانی ها به صورت زیرمیزی اقداماتی برای افزایش تولید انجام می دهند، اما اعتقاد بر این است که این افزایش تولیدی که از سوی عربستانی ها انجام می شود با نهایت فشاری بوده که روی تولید انجام شده است و بیش از این میزان افزایش تولید برای عربستان متصور نیست. وزارت نفت و کمیسیون انرژی باید دیپلماسی نفتی خود را افزایش دهند وی افزود: کشور روسیه که در بسیاری از موضوعات با ایران شریک استراتژیک است در این حوزه بی معرفت نیست که تولید نفت خود را در بین غیراوپکی ها افزایش دهد. سخنگوی هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وزارت نفت و کمیسیون انرژی باید دیپلماسی نفتی خود را افزایش دهند، تصریح کرد: موضوع دیپلماسی نفتی باید در کمیسیون انرژی ساماندهی پیدا کند تا بتوان به کشورهایی که با آنها ارتباط داشته و سال های متمادی با آنها تجارت برقرار شده فروش نفت ادامه یابد. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

حسین اصغری گفت: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

به گفته او، انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تامین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

اصغری ادامه داد: در پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه گوجه‌فرنگی در استان‌های نیمه شمالی کشور، تلاش می‌کنیم بخشی از تولید به فصل پاییز منتقل شود.

او  افزود: توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، از این رو برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که هم اکنون هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس داریم.

او افزود: علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت را کنترل کنیم.

اصغری ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هرچند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم داریم.

او توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر اعلام کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رسانه صهیونیست هدف اصلی سفر بلینکن به ریاض را فاش کرد
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟