Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبلاگ > اعلمی فریمان، هادی - گرچه به هر دلیلی سیستم سیاسی ما باب مذاکره را بسته است، اما شایسته است در سطح روسای‌جمهور در شورای امنیت سازمان ملل حضور یابند و از فرصت بیان مسائل و انتقاد از خروج یک سویه ایالات متحده از تمام معاهدات و پیمان‌های بین‌المللی استفاده کنند.

مسئله برگزاری جلسه شورای امنیت به ریاست دونالد ترامپ به دلیل ریاست دوره‌ای کشورش در شورای امنیت، مخالفان و موافقانی در کشور ما یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه دلایل و استناد دو طرف موافق و مخالف به تاریخ روابط، مداخله‌ها و یا شرایط فعلی ممکن، است بخش‌هایی از واقعیت را دربرداشته باشد.

آن‌چه واضح است جمهوری‌خواهان و ترامپ در شرایط بسیار حساس داخلی برای پیروزی در انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر قرار گرفته‌اند و مهم است دستاوردی در حوزه سیاست خارجی به‌ویژه مسئله ایران داشته باشند و البته پیروزی در این حوزه، برایشان مهم‌تر از کل خاورمیانه است!

در این شرایط، فارغ از همهٔ این تحلیل‌ها، واقعیت پیش رو این است که ترامپ و نتانیاهو در جلسه شورا حضور خواهند یافت و اگر قرار باشد نماینده‌ای مقتدر از جمهوری اسلامی حضور نداشته باشد، هرچه دوست دارند و برای افکار عمومی داخل مناسب ببینند، خواهند گفت. به عبارتی حریف هم‌آورد طلب می‌کند و میدان خالی است! بنابراین گرچه به هر دلیلی سیستم سیاسی ما باب مذاکره را بسته است، اما شایسته است در سطح روسای‌جمهور حضور یابند و از فرصت بیان مسائل و انتقاد از خروج یک‌سویه ایالات متحده از تمام معاهدات و پیمان‌های بین‌المللی استفاده کنند. به ویژه که اکنون رفتار سیاست خارجی ایالات متحده مورد انتقاد همگان است که آخرین آن اظهارات جان بولتون درباره دیوان بین‌المللی کیفری که یکی از نامناسب‌ترین اظهارات ضدبشری و ناسیونالیستی است.

استفاده از ابزار سازمان‌های بین‌المللی برای احقاق حقوق، نه سببی برای شرم‌ساری است و نه دلیلی برای نفوذ کشوری. رفتارها در جلسه هم آشکار است، فقط باید سناریوهای احتمالا بسیار نمایشی ترامپ پیش‌بینی شود. حضور در جلسه و ایراد سخن با اقتداربه باور من نشان شجاعت و قدرت است.
توکلت علی الحی القیوم

کلید واژه‌ها : مذاکره- مذاکرات - جان بولتون - توافق هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک برجام - حسن روحانی - دولت دوازدهم - هادی اعلمی - ایالات متحده آمریکا - شورای امنیت سازمان ملل -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مذاکره مذاکرات جان بولتون حسن روحانی دولت دوازدهم ایالات متحده آمریکا شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت

به گزارش قدس آنلاین، رابرت دنیرو در مصاحبه با شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: «از تحقیرکردن او خسته شده‌ام... او واقعا و حقیقتا یک آدم بیمار است.»
این بازیگر در پاسخ به پرسشی درخصوص تمایل او به بازی در نقش ترامپ، صریحا گفت که هرگز این کار را انجام نخواهد داد، زیرا رئیس‌جمهور سابق حتا یک «ویژگی مثبت» نیز ندارد.او سپس حامیان ترامپ را نشانه گرفت و گفت: «فکر نمی‌کنم آنها متوجه باشند که اگر او خدانکرده دوباره رئیس جمهور شود، چقدر خطرناک است. فکر می‌کنم آنها واقعا درک نمی‌کنند. از منظر تاریخی، در آلمان نازی این اتفاق در مورد هیتلر افتاد. او را جدی نمی‌گرفتند. شبیه دلقک‌هاست. مثل یک ابله رفتار می‌کند. [بنیتو] موسولینی همین‌طور.»

این بازیگر ٨٠ ساله چشم‌انداز خود از انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را نیز ارائه داد. «بلبشویی فراتر از تصور ما به وقوع خواهد پیوست.»«مسئله درست و غلط است. این مرد یک هیولاست. فراتر از اشتباه است. تقریباً شبیه این است که می‌خواهد وحشتناک‌ترین کارهایی را که به ذهنش می‌رسد، انجام دهد... تا کفر ما را درآورد؟ نمی‌دانم اسمش را چه بگذارم ولی خیلی ترسناک است.»دنیرو در پایان مستقیما ترامپ و هیتلر را کنار هم نشاند و گفت: «...وقتی بچه بودم می‌گفتم هیتلر یک کابوس است. [در آمریکا] هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد. اما اکنون ممکن به نظر می‌رسد.»

در طول چهارسال ریاست جمهوری ترامپ، سیاست‌ها و رفتارهای وی یکی از مواردی بود که در نطق‌های برندگان و مجریان جشنواره‌ها و مراسم‌های سینمایی معمولا مورد انتقاد قرار می‌گرفت.دنیرو یکی از هنرمندانی است که چندین مرتبه به ترامپ حمله کرده است. این هنرپیشه مطرح هالیوود در مصاحبه‌ای در دسامبر ۲٠۱٧ با روزنامه نیویورک تایمز او را فردی «بی‌مقدار و عوضی» خوانده بود. او هم‌چنین در مصاحبه‌ای با روزنامه ایندیپندنت در سال ۲٠۱٩، گفته بود که ترامپ تنها به یک چیز اهمیت می‌دهد و آن این است که «رئیس» باشد و نسبت به خطرات انتخاب وی به عنوان رییس‌جمهور آمریکا هشدار داده بود.براساس آخرین نظرسنجی‌ها، بایدن، نامزد احتمالی حزب دموکرات، فاصله بسیار کمی با ترامپ، نامزد احتمالی حزب جمهوری‌خواه، دارد و حتی در برخی از این نظرپرسی‌ها از رقیب خود عقب‌تر است. سیاست‌های بایدن درخصوص جنگ اکراین و غزه و همچنین مسائل اقتصادی، نارضایتی‌های عمیقی در جامعه آمریکا پدید آورده و پایگاه اجتماعی مرد شماره یک کاخ سفید را متزلزل ساخته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • شورای امنیت درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • تشکیل جلسه شورای امنیت برای گور‌های جمعی غزه
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ