Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-05@23:09:45 GMT

صدها سکه مربوط به دوره روم باستان در ایتالیا کشف شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۷۵۶۹۴

صدها سکه مربوط به دوره روم باستان در ایتالیا کشف شد

به گزارش پارس نیوز، 

 شبکه خبری سی ان ان با اعلام این خبر افزود: قدمت حداقل 300 مورد از این سکه ها که از یک کوزه سنگی موجود در زیرزمین سالن تئاتر کرسونی در کومو شمال میلان کشف شد، به دوره امپراطوری روم بازمی گردد.
آلبرتو بونیسولی (Alberto Bonisoli) وزیر فرهنگ ایتالیا اعلام کرد: هنوز بطور جزئی از اهمیت فرهنگی و تاریخی این یافته مطلع نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این منطقه یک گنجینه واقعی برای باستانشناسی ما ثابت شده است.
ماریا گرتزیا فاکینتی (Maria Grazia Facchinetti) کارشناس سکه های نایاب گفت که بر روی این سکه ها تصاویر هونوریوس، والنتینیان سوم و لیبیوس سوروس امپراطورها روم هستند که قدمت آنها به بیش از 474 سال پس از میلاد مسیح نمی رسد.
وی گفت: تمام اینها باعث می شود تصور کنیم که مالک یک نهاد شخصی نیست، بلکه می تواند یک بانک عمومی یا سپرده باشد.
باستانشناسان همچنین یک شمش طلا درون ظرف پیدا کردند.
به گفته وزارت میراث فرهنگی ایتالیا، این سکه ها هفته گذشته کشف و به آزمایشگاه ترمیم میباک در میلان برای بررسی انتقال یافتند.
سی ان ان نوشت: این وزارت ارزشی برای این سکه ها مشخص نکرد اما گزارش ها در رسانه های ایتالیایی نشان از میلیون ها دلار ارزش آنها دارد.
این شبکه خبری در ادامه آورده است: تئاتر تاریخی کرسونی در سال 1807 گشایش یافت و سالها پس از آن تبدیل به یک سینما و در نهایت در سال 1997 بسته شد. بر اساس اعلام وزارت میراث فرهنگی، این محل خیلی از منطقه کومو که دیگر گنجینه های مهم روم کشف شدند، دور نیست.
این یافته یکی از چندین اکتشاف های شگفت انگیز سکه های روم در سالهای اخیر می باشد. باستانشناسان در سال 2016 یک سکه طلایی نایاب روم باستان با قدمت 2 هزار ساله در قدس کشف کردند. نقش چهره نرون امپراطور روم بر روی این سکه حک شده بود و احتمالا قدمت آن به 56 الی 57 سال پس از میلاد باز می گردد.
یک تیم از باستانشناسان در همان سال، 10 سکه رومی و عثمانی را از خرابه های کاخی در اکیناوا ژاپن پیدا کردند.
اروپام**3234** 1546

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تئاتر ایتالیا میراث فرهنگی رسانه دلار ژاپن ایتالیا تئاتر دلار رسانه ژاپن پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد

ایسنا/ایلام عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: ارتباطات اجتماعی ساکنان کشاورز تپه‌ علی‌کش موسیان در دوره‌های فرهنگی عصر نوسنگی با همسایگان جای تحقیق بسیار دارد.

دکتر «حبیب‌الله محمودیان» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: آثار به دست آمده از تپه «علی‌کش» موسیان در شهرستان دهلران مربوط به دوره نوسنگی است، یافته‌های باستان‌شناسی،  ۷ دوره فرهنگی را برای تپه‌ علی‌کش ارائه کرده است که دوره‌های «بزمرده»، «علی‌کش»، «محمد جعفر»  قدیمی‌ترین دوره‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به دوره بزمرده در دشت موسیان خاطرنشان کرد: در دوره «بزمرده» ابزارهای سنگی شامل سنگ‌های کوبنده، کاسه‌های سنگی، مهره‌های تزیینی و پیکرک‌های گلی حیوان در این تپه به دست آمده است.
محمودیان ادامه داد: کشت غلات رونق داشته و از غلات گندم و جو کشت می‌شده است و از حبوبات نمونه عدس در حفاری‌های دوره علی‌کش به دست آمده است، در دوره علی‌کش از داس‌های سنگی کاسه‌های کف تخت و شقاب‌های کم‌عمق استفاده شده ضمن اینکه علاوه بر پیکرک‌های گلی بز چند نمونه پیکرک گلی انسان نیز یافت شده است.
این باستان‌شناس افزود: قدمت این دوره بر اساس آزمایش‌های انجام شده از طریق کربن ۱۴ بیش از ۸ هزار سال است، در مورد استقرار در تپه چنین اظهار نظر شده که در دوره بزمرده نوعی استقرار فصلی وجود داشته است در دوره علی‌کش طول مدت استقرار بیشتر شده و در دوره محمدجعفر ساکنان دهلران استقرار دائم داشتند.
وی بیان کرد: تنوع آثار به دست آمده از تپه علی‌کش، ارتباطات اجتماعی ساکنان دهلران با «بیشابور»، «فارس»، نواحی غرب ایران، «سیلک» کاشان «جارمو» در کردستان و طراف دریاچه وان در ترکیه را نشان می‌دهد از طرفی دیگر ارتباط ساکنان بین النهرین از طریق موسیان به سمت فارس و کرمان و حوزه رودخانه هلیل رود در استان کرمان می‌تواند جهات مختلف ارتباط این تمدن فرهنگی کشاورزی با مناطق دیگر را روشن کند.
انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • تلف شدن صدها هزار ماهی در ویتنام
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • برگزاری مسابقات والیبال بانوان فرهنگی در هرمزگان
  • مرگ صدها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام (فیلم)