Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین کنفرانس ملی تحقیقات نوین علوم برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مبارکه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مبارکه، دبیر‌ نخستین کنفرانس ملی تحقیقات نوین علوم برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات اظهار کرد: «یکی از نیازهای پژوهشگران ایران اطلاع از علوم نوین داخل و خارج از کشور است که سبب می‌شود محققان به حوزه‌هایی که باید در آنها اقدام انجام شود، توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محبی با اشاره به محورهای این کنفرانس تصریح کرد: «مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی علوم کامپیوتر و علوم تصمیم و مهندسی دانش از محورهای این کنفرانس بود.»

وی ادامه داد: «ارائه آخرین یافته‌ها در زمینه علوم برق، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات به‌صورت مقاله و گسترش این دانش میان استادان، شرکت‌کنندگان و دانشجویان از اهداف این کنفرانس بود.»

محبی عنوان کرد: «شرکت‌کنندگان این کنفرانس شامل دانشگاه‌های آزاد یزد، شهرکرد، دهاقان و اصفهان بود و سازمان نظام صنف یارانه‌ای استان اصفهان و سایت سیلیویکا و IPC نیز در قسمت نمای پلت کنفرانس همکاری کردند.»

وی با بیان اینکه رشته فناوری اطلاعات چندسالی است که ایجاد شده، تصریح کرد: «180 مقاله به دبیرخانه ارسال‌ که از این میان 160 مقاله پذیرش شدند.»

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی در همین راستا افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است