Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در قانون هوای پاک تصریح شده که واحدهای جدید و در حال فعالیت که مشمول ارزیابی زیست محیطی هستند موظف به نصب و راه اندازی سامانه های پایش آنلاین هستند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری در کارگاه آموزشی آشنایی با پایش لحظه ای منابع محیطی و نشر آلاینده افزود: نصب و راه اندازی سامانه های پایش آنلاین در صنایع تا حدی اهمیت دارد که حتی صدور و تمدید پروانه های بهره برداری آنها منوط به اجرای این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه حرکت به سمت پایش های نوین از راهبردهای کلان سازمان حفاظت محیط زیست است، اظهار داشت: با حمایت دفتر آموزش سازمان این دوره جزو دوره های مصوب آموزشی برای کارشناسان سازمان محیط زیست منظور شده است.
انصاری گفت: استاندارد ملی سامانه های پایش بر خط لحظه ای منابع آلاینده محیط زیست که دی ماه سال گذشته به تصویب رسید اقدام ارزنده ای است که وحدت رویه در پایش برخط آلاینده های واحدهای صنعتی و غیر صنعتی مشمول را فراهم کرده است.
انصاری، توانمندسازی ادارات کل محیط زیست و آشنایی کارشناسان با ضوابط و الزامات قانونی، ملاحظات و دستورالعمل های تخصصی تجهیزات پایش لحظه ای، آشنایی با مفاد استاندارد ملی سامانه های بر خط منابع آلاینده محیط زیست و نصب و راه اندازی تجهیزات پایش لحظه ای و نحوه نظارت بر روند پایش لحظه ای را از اهداف این کارگاه آموزشی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این دوره و دوره های مشابه امکان دسترسی به اطلاعات مستند و دقیق برای تصمیم گیری های به هنگام و موثر مدیریتی و کنترل آلودگی ها مهیا شود.
به منظور ارتقای پایش های محیط زیستی، کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی با پایش لحظه ای منابع محیطی و نشر آلاینده از 19 تا 20 شهریور ماه توسط دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار و دفتر آموزش محیط زیست برگزار شد.
علمی 9014**2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي محيط زيست پايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۷۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین