Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه روند کنونی کمی آب و علوفه برای عشایر این استان را نگران کننده خواند و از به تاخیر افتادن کوچ ییلاق به قشلاق عشایر استان هم خبرداد.

مجید علی‌پور در گفت و گو با ایلنا از یاسوج با اشاره به توزیع آب برای ۱۱ هزار خانوار عشایری و بیش از یک میلیون راس دام آنان در استان کهگیلویه و بویراحمد، کمی آب و علوفه در اغلب مناطق عشایری این استان را سخت و طاقت فرسا خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بیش از ۵۰۰ هزار راس دام در مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد که می توان به مناطقی از قبیل کوه سیاه و آب بهاره لنده، دری لا، هلیگون و باباکلان گچساران، ماغر، چاه تل و رزگه بهمئی بهمراه زیرگچ و پادوک کهگیلویه اشاره کرد اکنون با کمبود شدید آب و علوفه مواجه بوده که نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه جهت رفع مشکلات عشایر مناطق عنوان شده هستیم.

مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ هزار راس دام دیگر نیز به صورت نسبی از آب و علوفه موردنیازشان تامین می شوند، خاطرنشان کرد: در تامین آب و علوفه دام عشایر با مشکلات جدی مواجه هستیم.

علی پور، یکی دیگر از مشکلات تامین آب شرب عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد را مربوط به خود خانوارهای عشایری ذکر و اظهارداشت: در سال‌های گذشته تامین آب شرب خانوارهای عشایری برعهده این اداره کل نبود اما اکنون تامین آب خانوارهای عشایری یکی از وظایف اصلی این اداره کل شده است.

توزیع روزانه ۵۷۶ هزار لیتر آب برای عشایر استان

وی گفت: روزانه ۵۷۶ هزار لیتر توسط ۱۶ دستگاه تانکر که بزودی چهار دستگاه دیگر نیز به آنها افزوده می شود آب شرب سالم بین خانوارهای عشایری و دام آنان در استان کهگیلویه و بویراحمد توزیع می‌شود  که در سرجمع روزانه ۴۸ سرویس ‌توسط تانکرهای آبرسان انجام می شود اگرچه همچنان  نیازمند تخصیص اعتبارات کلان برای افزایش تانکرهای آبرسان هم هستیم.

مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد از دریافت ۲۰ هزارتومان بابت هر سرویس تانکر آب ۱۲ هزار لیتری از عشایر این استان باهدف صرفه جویی در مصرف آب شرب سالم هم خبرداد و تصریح کرد: در بحث تامین علوفه عشایر این استان نیز با مشکلات جدی بویژه در مناطق گرمسیری مواجه هستیم.

علی پور افزود: علوفه دام های عشایری در مناطق قشلاقی استان کهگیلویه و بویراحمد به صفر رسیده و البته تنها در میان بندها با اقلیم‌ نیمه معتدل مثل تنگ تامرادی هنوز کمی علوفه وجود دارد.

وی از تخصیص یک‌میلیارد تومان بصورت یارانه‌ای از محل منابع ملی و همچنین از خرید حدود سه هزارتن جو از تعاونی ها خبرداد و تصریح کرد: کارخانه دام‌ و طیور دشت‌روم یاسوج نیز روزانه ۷۰ تن کنستانتره مورد نیاز عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد را با کیفیت خوب و قیمت‌مناسب در اختیار عشایر استان قرار می دهد.

علی پور گفت: ۲ میلیاردتومان جهت تامین آب شرب عشایر این استان بصورت نقدی از منابع ملی و استانی نیز تخصیص یافته است.

مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، زمان کوچ عشایر استان از ییلاق به قشلاق را از ۱۵ شهریور تا ۱۵ آبان ماه عنوان و تصریح کرد: براساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی استان، مهرماه امسال شاهد بارش های خوبی خواهیم بود که البته بخشی از کار ما را در زمان کوچ با مشکل مواجه می کند.

 

 

 

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت استان کهگیلویه و بویراحمد سازمان هواشناسی صرفه جویی در مصرف یارانه عشایر رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۸۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: منطقه عشایری کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است.

عطا حسن‌پور امروز، یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: در بروجرد منطقه عشایری کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است که چنین مناطقی قابلیت توسعه در این زمینه را دارند.

وی خاطرنشان کرد: عشایر نقش مولد و تولید کننده دارند که با توجه به قابلیت‌هایی که مناطق عشایری بروجرد در توسعه گردشگری عشایر دارند می‌توان به درآمدزایی در این حوزه و حوزه‌های مرتبط شامل گیاهان دارویی و صنایع دستی رسید.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اضافه کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند.

حسن‌پور بیان کرد: گردشگران به دنبال این هستند که در محیطی طبیعی و به دور از هیاهو زمان بگذراند بنابراین با توجه به شرایط موجود در مناطق عشایری در صورت تقاضا از سوی علاقمندان مجوز راه‌اندازی خانه مسافر و بومگردی گردشگری عشایری را ارئه خواهیم داد.

وی ادامه داد: مردم در زمینه گردشگری کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط با گردشگری درخواست مجوز دهند تا در کمترین فرصت شرایط فعالیت آنها فراهم می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد