Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@14:33:36 GMT

هزینه هتلداری در کشور افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۷۸۰۷۷

هزینه هتلداری در کشور افزایش یافته است

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ جمشید حمزه زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: افزایش هزینه بلیت هواپیما، تامین لوازم بهداشتی و تاسیسات هتل ها باعث آسیب جدی به صنعت هتلداری کشور شده است.
وی با اشاره به این که، جامعه هتلداران کشور ساختارمند شده اند، گفت: در استان ها و مناطق آزاد جامعه هتلداران به صورت مجزا تشکیل شده است و این مسئله باعث هماهنگی بین واحدهای مختلف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمزه زاده با بیان این که، برای حل مشکلات تامین تاسیسات صنعت هتلداری با مسئولان دولت و نمایندگان مجلس جلساتی برگزار کرده ایم، افزود: هتلداران در حال حاضر 9 درصد مالیات ارزش افزوده، 12 درصد هزینه مالیات بر عملکرد، پرداخت عوارض پسماند به شهرداری ها و افزایش دیگر خدمات حدود 35 درصد هزینه به این بخش تحمیل شده است که این هزینه به مردم منتقل می شود.
او با بیان این که، نخستین همایش جامعه هتلداران چهارم مهر ماه آینده برگزار می شود گفت: به زودی بسته حمایتی برای جبران هزینه های انرژی و تامین تاسیسات صنعت هتلداری به هتلداران ارائه خواهد شد.
کمره ای عضو جامعه هتلداران و رییس هیات مدیره مجموعه هتل های کوثر نیز در این نشست گفت: در حال حاضر ورود هر گردشگر خارجی باعث ایجاد اشتغال برای هفت نفر می شود که به همین دلیل مسئولان مربوطه می بایست برای توسعه این صنعت اقدامات جدی انجام دهند.
او با تاکید بر این که، مشکلات جدیدی برای صنعت هتلداری به وجود آمده است افزود: به طور قطع افزایش هزینه تامین تاسیسات و دیگر خدمات هتلداری به اشتغال و درآمد ارزی کشور لطمه وارد می کند، از این رو برای توسعه هر چه بیشتر این صنعت باید مشکلات و موانع موجود را از سر راه هتلداران برداشت.
دلاور بزرگ نیا مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران نیز در این نشست گفت: در دنیا برای صنعت هتلداری، صنایع جدید تعریف می کنند، از این رو باید از جامعه دانشگاهی برای تدوین افق ها و چگونگی توسعه این صنعت استفاده کرد.
وی افزود: توسعه صنعت هتلداری اتفاق نمی افتد، مگر اینکه عزمی جدی و همگانی در مسئولان و دست اندرکاران صنعت گردشگری و هتلداری به وجود آید.
وی گفت: توسعه صنعت گردشگری و هتلداری یک مطالبه عمومی است و به همین خاطر رسانه ها کشور نیز باید به توسعه این صنعت کمک کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هتلداران ایران صنعت هتلداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی