Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بیماری عفونت کلیه به نوعی از عفونت دستگاه ادراری گفته می‌شود که به طور معمول از مثانه یا میزراه شروع و بعدها به کلیه‌ها منتقل می‌شود.   این نوع عفونت را بایستی جدی گرفت و برای درمان آن اقدام کرد، چرا که عفونت موجب آسیب رسیدن به کلیه می‌شود و با انتقال دادن باکتری توسط گردش خون باعث بروز عفونت های کشنده در بدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    اغلب با استفاده از آنتی بیوتیک ها عفونت کلیه درمان می‌شود اما برای آگاهی از این بیماری بایستی علائم آن را شناخت و سپس اقدام به درمان کرد، در ادامه با ما همراه شوید و "علائم عفونت کلیه" را بشناسید. رایج ترین علائم عفونت کلیه

به طور کلی می توان علائم و نشانه های زیر را  برای عفونت کلیه نام برد که عبارتند از؛

دردهای شکمی تکرر ادراری تب و لرز دردهای پهلو دردهای پشت دردهای کشاله ران نیاز سریع به دفع ادرار احساس سوزش به هنگام دفع ادرار داشتن حالت تهوع و استفراغ چرک و خون در ادرار داشتن ادرارهای بد بو و کدر

حتما بخوانید: عفونت کلیه را سریعا درمان کنید!

حتما بخوانید: علائم سمی شدن کلیه ها که نباید از آن ها سرسری بگذریم!

چگونه به عفونت کلیه دچار می‌شویم؟

 عفونت کلیه از طریق باکتری‌های موجود در مثانه و هم چنین عفونت‌های دستگاه ادراری پایینی مثل عفونت مثانه  به وجود می‌آیند. چنان چه این باکتری‌ها بقا داشته باشند،  احتمال ورود آنها به بخش‌هایی بالایی مانند کلیه وجود دارد و همین قضیه موجب عفونت کلیوی می‌شود. در دنیای علم پزشکی بیماری عفونت کلیه با نام پیلونفریت شناخته شده است. لازم به ذکر است که چنین بیماری ای بسیار خطرناک است و بایستی مورد درمان قرار بگیرد.

خانم‌ها در معرض ابتلا به عفونت کلیه

امروزه بیماری عفونت کلیه در سرتاسر جهان بسیار رایج و جزو شایع‌ترین بیماری های اورولوژی به شمار می‌رود.  در خانم ها مبتلا شدن به عفونت کلیوی علل مختلفی دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. در  بسیاری از خانم های مبتلا به عفونت کلیه این نتایج حاصل شده است که  عدم دقت و توجه به علائم عفونت مثانه و یا  بهره گیری از درمان‌های خانگی مثل نوشیدن آب بیش تر  موجب آن شده است.

حتما بخوانید: این علائم هشدار دهنده به شما می گویند مبتلا به عفونت مجاری ادراری هستید!

حتما بخوانید: راه های ساده برای درمان عفونت و درد کلیه 

توجه!

مصرف برخی مکمل‌ها  و یا نوشیدن آب زغال اخته شاید موجب تسکین درد شوند ولی موجب مرگ باکتری‌های عفونی در بدن نمی‌شوند. توجه داشته باشید که آب زغال اخته  برای درمان عفونت دستگاه ادراری اثری ندارد. تنها سود و اثر این نوع آب در جلوگیری از اسیدی شدن ادرار است. پس یکی از مهمترین علائم عفونت کلیه ها عفونت های مثانه ای است که باید و حتما مورد درمان قرار گیرند.

تفاوت علائم عفونت کلیه و عفونت های مثانه ای

به طور کلی و از لحاظ علمی عفونت کلیه مرتبط با عفونت های دستگاه ادراری است، ولی نا گفته نماند که در علائم عفونت کلیه و مثانه  تفاوت هایی نیز  وجود دارند.

 اصلی ترین تفاوت ها در علائم عفونت کلیه و عفونت مثانه ای

در عفونت مثانه  بیمار دچار احساس سوزش به هنگام دفع ادرار می شود.  هم چنین  نیاز فرد بیمار دفع ادرار نیز افزایش می یابد و ممکن است دچار ادرار خونی نیز شود. اما علائم عفونت کلیه علاوه بر این موارد می تواند در برگیرنده احساس درد در کمر، تب و لرز نیز شود.  چنان چه عفونت کلیه مورد درمان قرار نگیرد خطر مرگ نیز بیمار را تهدید خواهد کرد.

حتما بخوانید: مقابله با عفونت ادراری با نسخه های گیاهی 

درمان عفونت کلیه

مهم ترین علامت و عاملی که بایستی در درمان عفونت کلیه مورد توجه باشد، جدی گرفتن علائم عفونت های مثانه ای است.  در صورت مشاهده علائم عفونت کلیه نیز سریع تر به پزشک متخصص مراجعه کرده و بیماری تان را مورد درمان قرار دهید.  آنتی بیوتیک بر اساس شدت بیماری تجویز خواهد شد. اما در راستای پیش گیری از چنین بیماری هایی می توانید آب زغال اخته مصرف کنید.

امیدواریم با شناخت علائم عفونت کلیه بتوانید از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنید و در صورت مشاهده این نشانه ها در خود یا فرد دیگری هر چه زود تر اقدام به درمان کنید. از اصلی ترین مسائل در پروسه درمان چنین بیماری هایی این است که  از خود درمانی عفونت دستگاه ادراری پرهیز کنید. چرا که این کار احتمال وخیم شدن بیماری را فراهم می کند و ممکن است شما در معرض بالایی در ابتلا به عفونت کلیه قرار گیرید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم