Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@01:01:55 GMT

کاهش جرایم مالی با رمز یکبار مصرف

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۷۹۱۷۶

کاهش جرایم مالی با رمز یکبار مصرف

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سرهنگ نوروزی در نشست بررسی پول مجازی و میزان اثرگذاری در رفع تحریم های بانکی و پیشگیری از جرایم برداشت های غیرمجاز اینترنتی از حساب های بانکی گفت: جرایم برداشته‌ای غیرمجاز یا سرقت از حساب‌های بانکی در سه بستر کپی کردن کارت های بانکی، برداشت از طریق کیلاگرها و برداشت های فیشینگ انجام می ­شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: ۳۵ درصد برداشت های غیرمجاز کشور با این سه شگرد انجام می­ شود که رقم قابل توجهی است و از بین این سه روش ۳۳ درصد جرایم از بستر فیشینگ انجام می شو و  بررسی ها نشان می­دهد که فیشینگ عامل شکل­ گیری یک سوم جرایم سایبری است. برآوردها این است که درسال ۹۷ بالغ بر۲۰ تا ۲۵ هزار پرونده برداشت ­های غیرمجاز انجام می ­شود که باید برای پیشگیری چاره­ اندیشی کنیم.
 
رمز یکبار مصرف جرایم مالی سایبری را کاهش می‌دهد
 
جانشین پلیس فتا افزود: درکشورهای خارجی با تخصیص رمز دوم یکبار مصرف بانکی به کاهش جرم در این زمینه کمک کرده ­اند و ما هم می­‌توانیم با اجرایی­ کردن این روش در کشور وقوع جرم را از ۳۵ درصد به ۵ درصد کاهش دهیم. وی گفت: جلساتی با بانک مرکزی، ریاست قوه قضائیه و پلیس فتا برگزار و مقرر شده با تغییر زیرساخت ها جرایم دراین فضا کنترل­ شود.
 
رمز دوم ثابت از ابتدای ۹۸ حذف می‌شود/ رمز یکبار مصرف اجباری شد
 
نوروزی گفت: براساس بخشنامه جدید بانک مرکزی که از اول شهریور ابلاغ شده همه بانک‌ها باید ظرف سه ماه استفاده از رمز یکبار مصرف را اجباری کنند هر چند در حال حاضر هم چنین شرایطی وجود دارد اما اطلاع رسانی نشده است و مردم آگاهی ندارند.
 
جانشین پلیس فتا افزود: از اول خرداد ۹۸ هم مقرر شده رمز دوم ثابت حذف شود و رمز دوم یکبار مصرف فعال شود. وی ادامه داد: با توجه به ابلاغیه بانک مرکزی درباره تخصیص رمز دوم یکبار مصرف به مشتریان، از اول آذر مسئولیت جبران خسارت مالی مردم به عهده بانک و موسسات مالی و اعتباری خواهد بود.
 
۶۰ هزار پرونده به کلاهبرداری پیامکی مربوط است
 
نوروزی تصریح کرد: کلاهبرداری پیامکی بیش از ۶۰ هزار پرونده در سال را به خود اختصاص می دهد که با همین برنامه ها از بین خواهد رفت و البته نیازمند اطلاع رسانی است. فیشینگ به معنی ماهیگیری در فضای مجازی یا تلاش برای به دست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، گذرواژه و اطلاعات حساب بانکی از طریق جعل یک وب‌سایت و ایمیل گفته می‌شود و یا به عبارت ساده‌تر وقتی شخصی سعی می‌کند شما را فریب دهد تا اطلاعات شخصی‌تان را در اختیارش بگذارید، یک حمله فیشینگ اتفاق می‌افتد. شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های پرداخت آنلاین از جمله اهداف حملات فیشینگ هستند. علاوه بر آن، ایمیل‌هایی که با این هدف ارسال می‌شوند و حاوی پیوندی به یک وب‌سایت هستند در اکثر موارد حاوی بدافزار هم هستند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کاهش جرایم مالی مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز

طی ۱۷ روز در اردیبهشت ماه سال جاری، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افراد مرتبط با این حوزه را ۴.۵ میلیارد تومان جریمه کرده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر فوتبال و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

رضاییان: ویسی توهین نکرد/ از حق قانونی فولاد کوتاه نمی‌آییم

جمع جرایم صورت گرفته توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جریمه را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی دارد و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجر در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

هر چند کمیته انضباطی به صورت شفاف میزان جرایم را اعلام می‌کند، اما متولیان مشخص نکردند که پول‌های دریافتی در کجا هزینه می‌شود و چه دستاوردی دارد.

هر چند ادعاهایی در مورد هزینه‌کرد این مبالغ در مناطق فوتبالی محروم کشور وجود دارد، اما در زمینه مسائل مالی تا زمانی که حسابرسان اسناد مذکور  را تأیید نکنند، قابل قبول نیست و صرفاً یک ادعاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج