Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@11:54:42 GMT

زیرساخت های ارتباطی روستایی مهاباد فرسوده است

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۰۰۲۳

زیرساخت های ارتباطی روستایی مهاباد فرسوده است

به گزارش خبرنگار مهر، جلال محمود زاده عصر سه شنبه در جلسه شورای اداری مهاباد اظهارداشت: مشکلات باطری در دکل های مخابرات و نبود سیستم های خنک کننده سبب شده است که بیشتر مواقع ارتباط تلفنی روستاهای بخش خلیفان قطع باشد.

وی با بیان اینکه برخی از روستاهای این شهرستان ارومیه روستاهای گردشگری باباعلی و بایین دره تحت هیچ خدمات ارتباطی نیستند اضافه کرد: طی چهار سال گذشته تلفن ثابت در این شهرستان توزیع نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود زاده افزود: چهار هزار و ۶۰۰ واحد از مسکن مهر مهاباد بدون تلفن ثابت هستند این در حالی است دیگر امکانات رفاهی شامل برق، گاز و آب آنها تامین شده است.

فرماندار مهاباد نیز در این جلسه اظهار داشت: این شهرستان جزو شهرستان های گردشگرپذیر جنوب غربی کشور است اما از لحاظ زیرساخت های ارتباط جاده ای با مشکلات زیادی شامل نبود آنتن دهی تلفن همراه مواجه است.

ایرج شجاعی ادامه داد: اکثر مناطق جاده ای مهاباد به سمت مسیرهای بوکان، سردشت و پیرانشهر آنتن دهی تلفن همراه ندارد و این امر موجب رنجش مسافران و گردشگران این شهرستان می شود.

وی یادآور شد: لیست ۱۲ روستای بخش خلیفان که اینترنت خانگی را خواستار هستند به استان ارسال شده است و طبق وعده مسوولان این مناطق تا پایان سال به اینترنت وصل می شود.

کد خبر 4400789

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مردم علیه احتکار بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر ماه محرم گرگان مشهد شیراز شهرکرد یاسوج بیرجند مجلس شورای اسلامی احتکار خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت