Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@06:26:19 GMT

زندگی دوباره در هیروشیما پس از بمباران

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۰۱۴۳

زندگی دوباره در هیروشیما پس از بمباران

گردشگری > جهانگردی - اغلب تا نام هیروشیما را می‌شنویم به سرعت ذهنمان به سوی بمباران و ویرانی می‌رود. در طی جنگ جهانی دوم، رئیس جمهور آمریکا دستور بمباران شهر هیروشیما در ژاپن را صادر کرد. طی این عملیات هیروشیما با خاک یکسان شد و افرادی که زنده ماندند نیز آسیب‌های شدیدی دیدند و دچار مشکلات ژنتیکی بسیاری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



می‌دانیم که گل و شکوفه‌های گیلاس از دیرباز نماد ژاپن بوده‌اند و مسئولان همواره تلاش می‌کنند تا در پارک‌ها و خیابان‌ها گل‌کاری کرده و این نماد را زنده نگهدارند. روئیدن و رشد گل در این کشور یادآور بودا و زحماتش است، کسی که تلاش کرد تا با رنج و سختی به روشنگری دست پیدا کند. از میان همه‌ی گل‌ها نیلوفرآبی بیشتر به عنوان نماد ژاپن شناخته می‌شود به همین خاطر اغلب مردم پس از بمباران هیروشیما معتقد بودند که دیگر هیچگاه این گل نخواهد رویید. پیش از جنگ، هیروشیما پر بود از گیاهان زیبا با عطر خوش؛ مردم در پارک اصلی شهر گردهم می‌آمدند و کودکان با دوچرخه‌هایشان خودنمایی می‌کردند. متاسفانه در ماه آگوست سال 1945 امریکا بمب‌های اتمی‌اش را بر سر این شهر و ساکنانش فرو ریخت و صدها هزار تن را کشت.

همانطور که اشاره کردیم، پس از حمله‌ی امریکا به هیروشیما همه تصور می‌کردند که این شهر تا سال‌های طویلی ویران باقی خواهد ماند و هیچ چیزی در زمین‌هایش نخواهد رویید اما حالا شاهدیم که این شهر دوباره به زندگی بازگشته و مردمش دوباره آن را از نو ساخته‌اند. یکی از مهم‌ترین دلایلی که امروزه شاهد رشد و پیشرفت شهر هیروشیما هستیم، تلاشِ سختکوشانه‌ی همه‌ی مردم این شهر است. وقتی با مردم این شهر گفت‌وگو کنید، متوجه خواهید شد که آن‌ها حاضرند هر کاری انجام بدهند تا جایی برای زندگی و آرامش داشته باشند، آن‌ها هنوز غم بمباران هیروشیما را دارند اما تصمیم گرفته‌اند تا زندگیشان را دوباره از نو بسازند.

کارشناسان معتقدند که نوسازی هیروشیما تنها موجب ایجاد مکانی برای اسکان مردم نبوده است، بلکه این موضوع به جهانیان ارزش صلح و دوری از جنگ را نشان داد. حالا کودکان این شهر می‌توانند از کمپ‌ها خارج شده و دوباره ادامه تحصیل بدهند. در واقع می‌توان گفت تماشای نوجوانانی که در هیروشیما به دبیرستان می‌روند یک معجزه است و تا چند سال پیش مدرسه رفتن، برای بسیاری از کودکان و نوجوانان یک آرزو بود. خوشبختانه یکی از مهمترین نکته‌هایی که در دروس و آموزش‌های کشور ژاپن گنجانده شده، رواج صلح و دوری از جنگ و خونریزی‌ست. در حال حاضر همه چیز در هیروشیما رو به رشد است، آرام آرام مدارس در کمپ‌ها تشکیل شد و معلمان به دانش‌آموزانشان درس تاریخ و گذشت را آموختند.

ناگفته نماند که مسئولان کشورهای بسیاری سعی کردند تا در رواج صلح و امنیت به مردم هیروشیما کمک کنند و به‌راستی مقاومت و تلاش‌های این مردم قابل ستایش است. به‌راستی هیروشیما دوباره از داخل خاکستر و خون سر بیرون آورده، در ادامه تصاویری از هیروشیما در سال‌های اخیر را می‌بینیم.

منبع: لست سكند

2121

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۰۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران محله‌های مسکونی غزه
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • بمباران نوار غزه و حمله به کرانه باختری
  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!