Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب «سیوف جهرمی» درباره تولید این مستند گفت: این مستند به تهران پرداخته، ابر شهری مالامال از نمادهای مدرنیته و کهنگی! ثروت و فقر ! زیبایی و زشتی ! نوسازی و فرسودگی! هوای پاک و خفگی ! سکوت و هیاهو ! ... و ده‌ها کنتراست دیگر که از تقابل و برهم‌نهی فرهنگ‌ها و قومیت‌های گوناگون با زبان‌ها و لهجه‌های متعدد ،  به‌نوعی هیولاوار و گاهی زیبا و عجیب شکل‌گرفته و یک جامعه‌ نوین زیستی را در صده‌ معاصر خلق کرده است، حدود جغرافیایی، ساختار معماری، شکل و شمایل و حتی هوای این کلان شهر نیز،  هر روز با سرعتی سرسام آور تغییر می‌کند که این خود یک دگردیسی لحظه ای و غیر قابل پیشبینی را برای این شهر رقم میزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متامورفی عجیب و جادویی که تهران را از همه ی کلانشهرهای جهان ، چه خوب یا بد ، متمایز کرده است. وی درباره  انتخاب اسم این مستند گفت: «متامورف» یعنی دگردیسی، تغییری دایمی از شکلی به شکلی دیگر، موضوعی که تهران با آن مواجه است.
سیوف جهرمی به مراحل ساخت «تهران متامورف» اشاره کرد و افزود: تولید این مستند از سال ۹۲ آغاز شد  و دو سال و ۶ ماه به طول انجامید، البته فرایند پست پروداکشن موازی، آهنگسازی و تدوین نهایی این اثر هم سال ۱۳۹۵ تمام شد.
این کارگردان ادامه داد: در این مستند برای دستیابی بصری به عناصر اصلی فیلم یعنی حرکت و تغییر دایمی ، فرایند  تصویربرداری پیچیده ی این فیلم به دو روش اسلو  موشن (با فریم ریتهای ۱۰۰ ، ۲۵۰ و ۴۰۰  فریم بر ثانیه ) با بهره گیری از استابلایزرهای ژایروسکوپیک و همچنین  ده‌ها هزار فریم عکسبرداری به  شیوه ی تایم لپس حرکتی توسط پیشرفته ترین سیستمهای موشن کنترل( کسلر-ریوالیوشن )  انجام شده است.
 جهرمی گفت: این فیلم با بهره گیری از دوربینهای RED-SI۲K-FS۷-BlackMagic و لنزهای سینمایی و دراسکوپ آنامورفیک ۱:۲.۳۵ و با کیفیت ۲k-۴k-۶k  تصویربرداری شده است . این فرایند دشوار در طی ۵۲ ماه در مناطق ۲۲ گانه تهران بزرگ و در محدوده ی جغرافیایی  دماوند تا استان البرز انجام شده است.  
کارگردان «تهران متامورف» گفت: در این، که فاقد دیالوگ و کلام است ، برای دستیابی به عناصر اصلی متامورف  یعنی : حرکت دایمی و مارپیچ وار در فضاهای متضاد ، در تدوین ، موسیقی و صداگذاری  فیلم ،  به تعمد شیوه ای نامتعارف وگاها آزاردهنده به کار رفته است که مخاطب را هرچه بیشتر در گیر فضای مد نظر کند و در خلصه ای هیولاوار متوقف کند.
وی تصریح کرد: «تهران متامورف» به سفارش و همکاری مشترک شبکه مستند سیما و موسسه تصویر شهر (شهرداری تهران) ساخته شده و از عوامل اصلی تولید این فیلم می توان به پیمان سیوف جهرمی  (مدیرتولید ، دستیار اول کارگردان و همکارتدوین) ، علی رستگار(آهنگساز و ناظرضبط) ، کورش کشاورز (نوازنده ی ویلنسل) ، رعنا قادری (ایده پردازی ، استوری برد و مدیر هماهنگی تولید ) ، رضا پژوهش ( تصویربرداری تایم لپس ) ، میثم علیرضایی (مسئول فنی تولید) و سرمد صادقیان ( همکار تدوین و تصویربرداری) ، نام برد.  
ایمان سیوف جهرمی تهیه‌کننده، کارگردان و مدیرتصویربرداری ، مستند سینمایی تهران متامورف است که در کارنامه   فیلمسازی خود همکاریهای متعددی با شبکه‌های تلویزیونی داخلی و خارجی ، همچنین تولیدات مشترک برای نهادهای بین المللی همچون سازمان ملل متحد داشته است. این فیلم برای نخستین بار ، امشب ۲۰ شهریور  با فرمتHD  از شبکه مستند پخش می‌شود. 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه

به گزارش خبرنگار مهر، مستند «زندگی با فلسفه»؛ پرتره‌ای درباره «انشاءالله رحمتی» استاد فلسفه و مترجم نامدار آثار حکمی و عرفانی، خاصه آثار هانری کربن و سید حسین نصر است که پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه ساعت ۱۹:۰۰ روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.

این مستند، دوازدهمین فیلم از مجموعه مستندهای «آیینه عمر» است که به کوشش گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما به تهیه کنندگی صدرا صدوقی و کارگردانی حسن علیزاده فرد از قاب این شبکه تلویزیونی پخش می‌شود.

صدرا صدوقی تهیه کننده این فیلم با اشاره به جایگاه و اهمیت انشاءالله رحمتی در سپهر علمی و فرهنگی ایران گفت: حوزه مطالعاتی و پژوهشی دکتر رحمتی فلسفه اخلاق، فلسفه دین، عرفان و فلسفه اسلامی است و به آثار هانری کربن علاقه و توجه ای ویژه دارد. او که در سال ۱۳۸۶ به عنوان مترجم برگزیده کشور شد، ترجمه و تألیف آثار گوناگونی را در کارنامه خود دارد که از جمله آنها می‌توان به ترجمه کتاب هایی چون: چشم‌اندازهای معنوی و فلسفی اسلام ایرانی در چند مجلد؛ اثر هانری کربن، عشق الهی اثر ویلیام چیتیک، معبد و مکاشفه و ارض ملکوت از آثار هانری کربن، تفسیر معاصرانه قرآن کریم از سید حسین نصر و همکاران، فلسفه دین در قرن بیستم نوشته چارلز تالیافرو، دانشنامه فلسفه اخلاق ویراسته پل ادواردز و کتاب نقد عقل عملی (نقد دوم ایمانوئل کانت) و… اشاره کرد.

تهیه کننده مستند «زندگی با فلسفه» تأکید کرد: در حوزه فلسفه اسلامی، دکتر رحمتی علاوه بر تدریس متون کلاسیک فلسفه در مقاطع مختلف دانشگاهی به معرفی جریان‌های نوین مرتبط با فلسفه اسلامی اهتمامی قابل توجه دارد. وی برای ارائه خوانشی امروزی و کارآمد از فلسفه و معنویت اسلامی، بخشی از تحقیقات و مطالعات خود را به آثار سنت گرایان اختصاص داده است که ترجمه کتاب‌های «معرفت و معنویت» و «هنر و معنویت» نوشته سید حسین نصر، گردآوری و تدوین مقالاتی از سنت گرایان و همچنین «دین و نظم طبیعت» و «گلشن حقیقت» هر دو از سید حسین نصر ره آورد تلاش‌های مجدانه اوست.

او در ادامه گفت: استاد رحمتی استاد تمام گروه فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است و در کنار تحقیق و تدریس سالیانی است که سردبیری فصلنامه تخصصی اطلاعات حکمت و معرفت در موسسه اطلاعات را هم برعهده دارد. این مجله یکی از تأثیرگذارترین نشریات حوزه حکمت، فلسفه و عرفان در ایران به شمار می رود.

تهیه کننده مجموعه مستند آیینه عمر در پایان اظهار کرد: در مستند «زندگی با فلسفه» با همراهی و روایت استادان: امیرعباس علی زمانی استاد دانشگاه تهران، عبدالرضا مظاهری و سید علی مرتضویان استادان دانشگاه آزاد اسلامی، مهدی فدایی مهربانی استاد دانشگاه تهران و فاطمه محمد پژوهشگر و مدرس فلسفه؛ زندگی، سلوک علمی و فرهنگی و جایگاه و اهمیت دکتر انشاءالله رحمتی در سپهر حکمی و فلسفی ایران به تصویر کشیده است.

بر اساس این گزارش، عوامل این مستند ۴۰ دقیقه ای عبارتند از: مجری طرح: محراب محمدزاده، مشاور رسانه‌ای: سیده الهام کاظمی، تحقیق و پژوهش: محمد آسیابانی و سیامک صدیقی، تدوین: مینا سیفی، دستیار تدوین: کارن درآینده، صداگذاری و انتخاب موسیقی: عرفان حسن زاده، صدابرداران: مجید نجاتی، سینا الله وردی پور و علی کرامت منش، تصویربردار: حسن علیزاده فرد، دستیاران تصویر: مبینا سلمانی، محمدحسین سلطانی، میلاد محمدزاده، دستیار کارگردان: علی محمد صادق و مدیر تولید: علی هیهاوند.

«آیینه عمر» کاری از گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما است که در قالب آن، زندگی، سلوک علمی و فرهنگی و میراث پژوهشی ۲۶ چهره نامدار حوزه علوم انسانی، فرهنگ و هنر ایران به تصویر کشیده شده است.

مجموعه مستند «آیینه عمر» پنجشنبه‌ها ساعت ۱۹:۰۰ پخش و جمعه‌ها ساعت ۱۲:۳۰ تکرار می شود.

کد خبر 6093863 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • پخش فصل جدید «رخ‌ مادر» از امشب
  • «رخ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • پخش مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند
  • «بیگانه» در آنتن شبکه ۳ دیده ‌می‌شود
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود